kızlar 3. deneme sonunda yaşadığım şokun sonucu panik atak hastası oldum

( sürekli tansiyonum yükseliyordu, doktor ilaç tedavisi görmem gerektiğini söyledi ama psikolojik ilaçlar alışkanlık yapar ve bebek tedavimi ertelemek zorunda kalırım korkusuyla ilaç tedavisini reddettim,ortam değiştirdim,yürüyüş yaptım aklımı dağıtmaya çalıştım, çok şükür bugünlerde tansiyonum biraz iyi ,kalbimde sıkışma olmuyor,daha rahat nefes alıyorum ,hala bebek görünce salya sümük ağlama isteğim var ama o kadarda olur değilmi,bu yazıyı yazarkende gözümden yaşlar süzülüyor ama isyan etmiyorum çok şükür her şerde bi hayır vardır ...
bugün dayanamadım ve güvenç beyi aradım, tekrar tedaviye başlamak istiyorum ne yapmam gerekiyor dedim, gel görüşelim dedi,inşallah önümüzdeki günlerde randevu alıp gidicem, Rabbim beterinden korusun evlat sahibi olamamak ne büyük acıymış, kalbimi dağlıyorlar sanki, sokakta bebek görünce hıçkırarak ağlamaya başlıyorum,bebeği olan hiçbir arkadaşıma gitmiyorum,sanırım aylardır kucağıma bebek almadım,alamıyorum ne yapayım,birden ağlamaya başlamaktan korkuyorum,kıskançlık sanmayın,gördüğüm her bebekte Allahım ailesi için hayırlı evlat olsun,sağlıklı olsun,analı babalı büyü nolur diye dua ediyorum,çok şükür kimsenin evladında gözüm yok,inşallah Rabbim bizlerede anne baba olma duygusunu en güzel şekilde yaşatır,