Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimde yapılan testler sonucunda sperm hücresi görülemediSanki yüreğime bomba düştü. Eşim perişan ben perişan. Bilgisi olan var mı? Doktor tavsiye edecek ya da
![]()
bende aynıyım kocaman bi sperm görülmedi yazısı nede kolay yazmışlar sanki dünya geldi üstüme çok acı bişey hala inanamıyorum ağlıyorum sadece :2::2::2::2:
eşim üzülmesin diye ağlayamıyorum da...Bilmiyorum ki şimdi ne olacak? Bir şey yapılabilir mi, yapılamaz mı? Bu işin tedavisi falan var mı acaba? Cuma günü sonucu alıp bütün hafta sonu beklemek deli edecek beni
eşim üzülmesin diye ağlayamıyorum da...Bilmiyorum ki şimdi ne olacak? Bir şey yapılabilir mi, yapılamaz mı? Bu işin tedavisi falan var mı acaba? Cuma günü sonucu alıp bütün hafta sonu beklemek deli edecek beni
konuyu açalı uzun zaman olmuş,arkadşların bazılarıyla hala görüşüyoruz,kimi hala uğraşıyor kimin bebişleri yürümeye başladı ,bende bu akşam güzel bir haberle geldim, çok şükür 5. denememizde bebişimize kavuştuk, hatırlamak istemediğim çok zor günlerdi , hergün dualar ettim çok ağladım çok üzüldüm ama en sonunda Rabbim bize sağlılı bir evlat verdi, bence doktorların olmaz demesiyle sakın vazgeçmeyin, inanan insan için imkansız diye bir şey yoktur, duyduğunuz herşeyi deneyin derim biz öyle yaptık derlerki Allah her derdi dermanıyla beraber yaratırmış,eğer derdinize derman bulamadıysanız yeterince araştrmamışsınız demek miş,bizde bıkmadan dualar ettik ve çok şükür Rabbim dermanımızı verdi,Rabbim inşallah evlat hasretiyle yanan herkese bu güzel duyguyu tattırsın,
bizim durumumuzda olanlara moral olması için paylaşayım dedim, inşallah sizlerde evlatlarınıza kavuşursunuz, hepinize geçmiş olsun, Rabbim yar ve yardımcınız olsun
Canim ne guzel bebegine kavusmussun. Rabbim bagislasin.benim esimde azospermi.hikayeni anlatabilir misin kisaca :)konuyu açalı uzun zaman olmuş,arkadşların bazılarıyla hala görüşüyoruz,kimi hala uğraşıyor kimin bebişleri yürümeye başladı ,bende bu akşam güzel bir haberle geldim, çok şükür 5. denememizde bebişimize kavuştuk, hatırlamak istemediğim çok zor günlerdi , hergün dualar ettim çok ağladım çok üzüldüm ama en sonunda Rabbim bize sağlılı bir evlat verdi, bence doktorların olmaz demesiyle sakın vazgeçmeyin, inanan insan için imkansız diye bir şey yoktur, duyduğunuz herşeyi deneyin derim biz öyle yaptık derlerki Allah her derdi dermanıyla beraber yaratırmış,eğer derdinize derman bulamadıysanız yeterince araştrmamışsınız demek miş,bizde bıkmadan dualar ettik ve çok şükür Rabbim dermanımızı verdi,Rabbim inşallah evlat hasretiyle yanan herkese bu güzel duyguyu tattırsın,
bizim durumumuzda olanlara moral olması için paylaşayım dedim, inşallah sizlerde evlatlarınıza kavuşursunuz, hepinize geçmiş olsun, Rabbim yar ve yardımcınız olsun
konuyu açalı uzun zaman olmuş,arkadşların bazılarıyla hala görüşüyoruz,kimi hala uğraşıyor kimin bebişleri yürümeye başladı ,bende bu akşam güzel bir haberle geldim, çok şükür 5. denememizde bebişimize kavuştuk, hatırlamak istemediğim çok zor günlerdi , hergün dualar ettim çok ağladım çok üzüldüm ama en sonunda Rabbim bize sağlılı bir evlat verdi, bence doktorların olmaz demesiyle sakın vazgeçmeyin, inanan insan için imkansız diye bir şey yoktur, duyduğunuz herşeyi deneyin derim biz öyle yaptık derlerki Allah her derdi dermanıyla beraber yaratırmış,eğer derdinize derman bulamadıysanız yeterince araştrmamışsınız demek miş,bizde bıkmadan dualar ettik ve çok şükür Rabbim dermanımızı verdi,Rabbim inşallah evlat hasretiyle yanan herkese bu güzel duyguyu tattırsın,