Bebek İkinci El Sıfır burun aspiratörü

Asya2112

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
116
7
26
Ankara
$image.webp
Sıfır kutusunda. 3 tane yedek ucu var. 15 tl

Yok mu ihtiyacı olan fiyatta yardımcı olurum arkadaşlar

internetten videolarını falan da izledim ama hiç canlı canlı kullanan birini görmedim ben. uzun hortumun diğer ucundan aspire ediyoruz sanırım. bir de vakum yapan pompası olanlar var sanırım. nasıl kullanılıyor bu?

internetten videolarını falan da izledim ama hiç canlı canlı kullanan birini görmedim ben. uzun hortumun diğer ucundan aspire ediyoruz sanırım. bir de vakum yapan pompası olanlar var sanırım. nasıl kullanılıyor bu?

Cevap geç oldu biraz ama:1:
Hortumun ucunu burun deliğine yerleştiriyorsun sonra yavaş yavaş içine çekiyorsun diğer uçtan. Birkaç kullanımdan sonra kendi ayarını buluyorsun zaten. Benim için olmazsa olmazlardan:9: çok işime yaradı gerçekten

benimde plmazsa olmazım kızım iki aylıkken burun akıntısı oldu dr bunu onerdi ilaç kullanmadan bununla hallettik
once serum sıkıyorum sonra ucunu bebegin burnuna yerlestirip diger ucunu içime çekiyorum uc kısmında sümük birikiyo
biraz iğreç gibi görunsede ağzına gelmiyo cocugun göğsune inmeden burun bölgesindeyken hastalık iyilesiyo ben bunu bu sene çok kullandım çokda
memnun kaldım şiddetle tavsiye ederim
ama burda fiyat biraz fazla geldi banaeczanede bu fiyat zaten ama marka farklı oldugu için bu pahalı bişeyse bilemem

Back
X