- 13 Aralık 2020
- 38
- -53
- 36
Ailem izin vermiuorki calismamaBunda utanacak bir şey yok. Yakında hayatı paylaşacaksın. Kaldı ki en kötü hemen evlenmezsin girersin bir işe çalısır çeyizini alır evlenirsin. Bu çok da olmayacak birşey değil ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailem izin vermiuorki calismamaBunda utanacak bir şey yok. Yakında hayatı paylaşacaksın. Kaldı ki en kötü hemen evlenmezsin girersin bir işe çalısır çeyizini alır evlenirsin. Bu çok da olmayacak birşey değil ki
Sebep? İzin vermiyorsa çalışmana alacak o zaman senin ihtiyaçlarını ailen.Ailem izin vermiuorki calismama
Işte bende ondan kafaya takıyorum zaten ya![]()
Açıktan okurken de çalışabilirsiniz. Annenizin rahatsızlığının durumla ilgisi yok. Param yok çeyizim yok diye ağlamaktansa girin bi yere çalışın çeyizinizi alın olsun bitsin.Hayır çalışmıyorum suanda açıktan okuyorum zaten annemde rahatsiz çalışmamı istemiyor ben iyice çıkmaza giriyorum siz alamıyorsunuz bende alamıyorum kendime hiçbirşey diye
Çeyizden kastınız havlu, patik, yelek ise gereksiz şeyler. Tabak, çatal kaşık vb şeylerse tüm eşyaları nişanlınızla ortak alın. Sonra zamanla ödersiniz. Dert edilecek şey değil Tabak çatal falan iste takımlar varya hepsi neredeyse 6 yada 7 bin tutuyor ortak alıp zamanla ödeyelim nasıl içek onu bilmiyorum
Peki ailenizin plani nedir. Sizi nişanlamislar. Tabi ki masraflar olucak ne diyor aileniz bu konuda.Ailem izin vermiuorki calismama
Ailem izin vermiuorki calismama
Ailem izin vermiyor çalışmaya yoksa bende çaresizce oturmak istemiyormAçıktan okurken de çalışabilirsiniz. Annenizin rahatsızlığının durumla ilgisi yok. Param yok çeyizim yok diye ağlamaktansa girin bi yere çalışın çeyizinizi alın olsun bitsin.
Işte ufak tefek alırız diyorlarPeki ailenizin plani nedir. Sizi nişanlamislar. Tabi ki masraflar olucak ne diyor aileniz bu konuda.
O zaman çeyizinizi yapacaklar. Yani bunun başka yolu yok ki. Ya çalışıp kendiniz yapacaksınız ya aileniz yapacak.Ailem izin vermiyor çalışmaya yoksa bende çaresizce oturmak istemiyorm
Nasıl soyluycegimi bilmiyorum işte utaniyorumSadece her zaman kullanacağın onemli olan şeyleri al diğer şeyler zaman la yavas yavas alınır. Biz herseyi birlikte aldık mesela bunu da teklif edebilirsin.
Bana bıraksalar yaparım ama yok annem hasta evde iş yapamıyor diye calismamada izin vermiyorO zaman çeyizinizi yapacaklar. Yani bunun başka yolu yok ki. Ya çalışıp kendiniz yapacaksınız ya aileniz yapacak.
Hiçbirşey demiyorlarPeki ailenizin plani nedir. Sizi nişanlamislar. Tabi ki masraflar olucak ne diyor aileniz bu konuda.
Aslında mutsuzluktan kaçmak değil öyle bir sıkıntım yokta artık sıkıldım aile yapısı biraz baskıcı yoksa başka bir sıkıntı yokEvdeki mutsuzluktan kacmak icin evlenme gercekten anlasabilecegine inaniyorsan evlen baba evinde" mutlu olma hayalin" var o bile cok mutluluk aslindaevlenipte iyi bir insana denk gelmezsen o hayalinde olmayacak o yuzden sevdigin insansa evlen kurtulus icin degil
Siz evlenince ne yapacak peki?Bana bıraksalar yaparım ama yok annem hasta evde iş yapamıyor diye calismamada izin vermiyor
Mrba canım o kadar sıkılıyor ki etrafımda anlatabilicegim pek kişi yok nişanlandım ve de bir kaç aya düğün olsun istiyor erkek tarafı fakat benim çeyizim yokçok mutsuzum ya hiçbir şeyim yok maddi durumumuzda sıfır iyi olsa ailem yardım ederdi ama yok ne yapicam bilmiyorum sırf bu yüzden evlenmek bile istemiyorum aşırı kafaya taktım bu konuyu kredi falanda çekemiyorum çünkü borcum vardı zamanında şimdi vermiyorlar ayrıca kredi çektim aldım diyelim sonra zaten ailem ödeyemiyor eşim olucak kişiye mi öde dicem gururuma yediremiyorum bunuda sizde durum nasildi çeyizde herşeyin olmasimi gerekli bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ?
Utanılacak birşey yok. Ama ailenin alacak gücü olmayıpta seni nişanlaması garip geldi. Birşey düşünmüşlerdir heralde dimi.Nasıl soyluycegimi bilmiyorum işte utaniyorum