- 2 Nisan 2013
- 427
- 36
- 73
Teşekkürler esmankara.Laminant yerine akrilik tercih etim.Beyaz renkte dediğin gibi çizik belli olmaz umuduyla yaptırıyorum. Tezgah ile dolap arasına kırmızı küçük kareli cam mozaik yapıldı.Duvarlarım gümüş sedef boya yapılacak.umarım uyumlu olur.Eski kapaklarım membrandı istedğim gibi siliyordum artık daha dikkatli olmalıyım heralde :)
Merhaba rica ederim canım Allah içinize sindirsin.
Ben 1 aydır kullanıyorum ıslak elle dokununca iz oluyor ama bir camsil yada nemli bir bezle de Işıl Işıl oluyor ..
Ben cam yaptırdım tezgah arasını fakat taktırmadık henüz üst kapaklarda sorun var bugün onlar komple değişiyor şu an usta var evde.
Tezgahımı beyaz yaptırdım tamamen bitsin koyucum inş. Fotoğraflarını..bende duvarları komple kağıt yaptırdım gri ve beyaz karışımı çok şık oldu ben beğendim :))
Led döşendi mutfak tezgah altına üst dolapların altına akşam ledleri açtığımda çok hoş görünüyor.
Bugün mutfak dolaplarının karşısındaki duvarda bir çıkıntı yaptırmıştık oraya led takılıp çerçeve dönülecek tam yemek masasının oraya denk geliyor inşallah oda güzel olur.