mükemmel olmuş güle güle kullan inşallah canım
çok guzel olmuş gule gule kullan masanada bayıldım bende boyle bışey ıstıyorum kaça aldın cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok guzel olmuş gule gule kullan masanada bayıldım bende boyle bışey ıstıyorum kaça aldın cnm
Merhaba esmankara,mutfağınız çok şık. Keyifle kullanmanızı dilerim :)
Ben de mutfak yeniliyorum. Tezgah arası cam kullanışlı mı? Su lekesi oluyor mu, temizliği kolay mı, önerir misiniz? Benim alt üst dolaplarım beyaz, tezgahım siyah, hafif ışıltılı. Cam azmini ya siyah ya beyaz olacak ve özellikle siyahta su/kürek lekesinden korkuyorum, beyazda bile risk var tabii. Kullanan birinin yorumu çok değerli. Yorumlarınızı paylaşırsanız çok çok çok sevinirim. Camdan vazgeçersem, cam mozaik olacak...
Merhabalar,
Mutfağınız çok güzel olmuş :) Güle güle kullanın.
Bizde mutfağımız yeni yaptırdık. Benimde içinden çıkasım gelmiyor :)
Şunu sormak istiyorum: Arçelik'ten yatay siyah cam davlumbaz ve siyah cam ocak aldık(köşe bantları gümüş).
Temizliği rahat ama su lekelerini yumuşak bezle ayrıca silmem gerekiyor hep.
Siz de bu şekilde her defasında yaş bezle sildikten sonra kuruluyor musunuz?
Yeni olduğu için her zaman ilk alındığı gibi parlasın istiyor insan.
Parlamayınca da moralim bozuluyor. Her yemekten sonra siliyor birde kuruluyorum.
Siz nasıl parlak tutuyorsunuz?
Birde benim ocağım tezgahımın üstüne tam oturmadı.
Servis elemanı da ocağın altına yapıştırdıkları su sızdırmaz banttan ötürü oturmadığını söyledi.
Bana pek normal gelmedi.
Ne dersiniz bu konuda?
İlaç gibi geldiniz desem ben de mutfağımı yenileyeceğim daha başlanmadı ama ben kafayı yedim ankastre ürünlerle ilgili araştırma da yapıyorum bir taraftan siemens istiyordum hep bosh ve arçelik kullandım 3.beyaz eşyam olacak benim siemens te hiç içime sinmedi modelleri çok sıradan geldi arçeliği daha beğendim miele de güzel ikisi arasında kaldım sizin dökümlerle ilgili sıkıntınız beni tedirgin etti paylaşımınız için teşekkürler güle güle kullanın mutfağınızı iyi bayramlar
Merhaba,
Çok teşekkür ederim
Umarım sizinde herşey içinize siner aradığınızı bulabilirsiniz..
Ben siemens te Ocak ve bulaşık makinesine baktım Ocak için 2000 lira gibi bir fiyat istediler benim aldığım Ocak ondan çok daha büyük tek sıkıntı dediğim gibi döküm kısımları
Onlarıda ilaçlayıp makineye atıyorum...
Davlumbaz da benim önerim kesinlikle her yeri cam olan bir model den yana ..
Allah kolaylık versin şimdiden size :))
İnanilmaz guzel yaa.gecen yil niye cikmadiniz karsima.bende mutfak yaptirdim ama o kadar cok kafam karistiki rezil ettim resmen.tv unitesi fortmanto gomme dolap kapilar hersey lake mutfak degil.kk dan cok etkilendim parmak izidir sudur budur derken cesaret edemedim.ustelikte iki mutfagimida tadilat yaptirdim.alt katta birde ledli spotlu asma tavan yaptirdim boyle bir mutfak cok daha guzel olurdu sanirim.
Simdi diyoruz hic degilse kapaklari degistirelim.daha kullanmadim bile komple degistirmeme imkan yok kasasi krem ve ben bu kasa ustune sadece kapaklari degistirsem goze batarmi sizce.
Gercekten cok karismisti kafam.bide biz cok fazla sey yaptirdik onunda etkisi var.
Yukleyebilirsem fikir almak istiyorum adi altinda konu acmistim oraya resim attim.renk neydi unuttum suan ama.ve ben o rengi bulucam diye istanbulu talan ettirmistim hem esime hem marangoza ne yazikki.
çok güzel bi mutfak olmuş güle güle kullanın ..
sormak istediğim cam önünde lavoba kullanışlı oluyor mu? cama su falan sıçraması gibi?hep elnizde bezle dolaşmak fena olr çünkü:26:benimde tam olarak bu boyutta bi mutfağım var biraz daha dar ve uzun..tezgahımı tam zıt tarafa yaptıkları için hep şıkla iş yapıyorumve biran evvel değiştirmek istiyorum aslında çok ön yargılıydım camönünde tezgah olayına ama şimdi çok hoşuma gitmeye başladı :44:
Gerçekten çok şık bir mutfak olmuş güle güle kullanın, bu tasarımı marangoza mı yaptırdınız, iletişim bilgilerini mail atarsanız sevinirim,tekrar hayırlı olsun....
maşallah diyelim nazarımız geçmesin.sevdiklerinizle güle güle kullanın.bizde annemlerin mutfağını yaptırmayı düşünüyoruz,babamı ikna edersek tabii :) annemlerin mutfağı da sizinli gibi aşağı yukarı neredeyse aynı.ben maaliyetini merak ettim acaba ne kadar tuttu