Merhaba ben ankarada yaşıyorum 20 yasında ankarada iyi bir devlet üniversitesinde iktisat öğrencisiyim.Yaklaşık bir senedir kendimle ilgili aşamadığım komplekslerim var bunlarla baş edememeye başladım.mutlu anlarımda bile kafama takılıyor ve yaşamak cogu zaman bana zevk vermiyor.biseyler yapmak basarmak ve özgüvenimi sağlamak istiyorum fakat üstümde sürekli bi atalet bi tembellik ve bıkkınlık var dolayısıyla harekete de gecemiyorum kendimi yiyip duruyoruum.öncelikle gelecegim konusunda endişeliyim bizim ülkemizde iktisat okuyorum diyince üniversiten iyi de olsa kimse senin cok da iyi yerlere gelecegini düsünmüyor aksine burun kıvırıp işsiz kalıcakmıssın gibi bir tavır sergiliyorlar.son zamanlarda acaba yanlıs bi secim mi yaptım diye sorar oldum kendime hem de seneye mezun olacakken(!) ikinci olarak mezun olunca hangi sektöre giricegimi de bilmiyorum yani neyi secmem gerektigini hedefimi hala belirleyemedim bu durum okadar kötü ki.suan ingilizcem hala iyi degil kurslara yazıldım ama sürekli bi tembellik var dogru düzgün gidemiyorum bile silkelenmem gerektiğinin farkındayım gerekirse yardım bile alıcam.3 aydır bir erkek arkadasım var kendisi cok zeki tıpta okuyor karakteri her seyiyle harika bir erkek aradıgımı buldum diyebilirim.İlişki olarak çok mutluyum ama bendeki bu özgüvensizlik çocucugun yanında mutlu olmamı da engelliyor.ben ondan cok daha düşüğüm daha aptalım gibi sorgulamalara kıyaslamalara giriyorum.ona layık oldugumu düsünmüyorum
aile olarak orta halin üstünde bir aileyiz maddi olarak ,fakat erkek arkadasım maddi olarak da benden üstün gibi kendimi onun yanında eksik hissediyorum bunu ona hiç bir zaman caktırmadım fakat içimde fırtınalar kopuyor.nerdeye hiç özgüvenim yok biseylere baslamak biseylerde basarılı olmak istiyorum ama hic bir sekilde harekete gecmiyorum.kendimle ilgili cok seyden utanıyorum.nolucak bu halim asırı özgüvensiz ve kompleksliyim fikirlerinize ihtiyacım var
Teşekkürler.

Teşekkürler.