Sivilceli Ciltler Sıfır sivilce

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

sim1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2011
36
1
36
zoretanin adlı ilacı herkese tavsiye ederim arkadaşlar. biraz agır bir ilac kan tahlilleri falan gerektiryor ama muhteşem sonucuda alıyosunuz sonunda ben 1 ay kullanmama ragmen sivilce kalmadı yüzümde pürüzsüz hale geldi

kaç ay kullandınız, ben de kullanmak istiyorum çünkü jel, sabun, krem faaln her şeyi denedim ama etki etmedi..... bi de doktor verir mi bana acaba yaşım küçük biraz da ama arkadaşlarımın hiçbirinde hiçbir şey yok ben böyle bahtsız bedevi gibi geziniyorum :(

dikkat edin çünkü tekrar ediyor bazen.

ben 3. tura başlayacaktım ama artık cesaret edemedim...

sizlere de geçmiş olsun :)

sizlere de geçmiş olsun :)[/QUOT

merhaba arkadaşlar bende geçen yıl 6 ay zoretanin kullandım. ilk üç ay günde 40 mg, son üç ay günde 50 mg kullandım. tedavim biteli 10 ay oldu ama son bir iki haftadır sivilcelerim ardı ardına ve kist gibi tekrar çıkmaya başladı. ilaca tekrar başlamakda istemiyorum. arkadaşım seninde tekrar etmiş doktor ne dedi anlatırmısın:(

sizlere de geçmiş olsun :)[/QUOT

merhaba arkadaşlar bende geçen yıl 6 ay zoretanin kullandım. ilk üç ay günde 40 mg, son üç ay günde 50 mg kullandım. tedavim biteli 10 ay oldu ama son bir iki haftadır sivilcelerim ardı ardına ve kist gibi tekrar çıkmaya başladı. ilaca tekrar başlamakda istemiyorum. arkadaşım seninde tekrar etmiş doktor ne dedi anlatırmısın:(

Hah ışte benim de sivilcem Cok ama bende bu yüzden kullanmak istemiyorum bu ilavlari. Madem tekrarlicak neden vücuduma o kadar zarar vereyim ki. bence cildinize en uygun günlükcilt bakım rutinini bulup yediklerinize dikkat edip stresten uazk durmak çare. Yani en azından ben böyle düşünüyorum ilaç da bi yere kadar

benimde kardeşim kullandı 6 ay şimdi yüzü pürüzsüz bebek gibi sonradan çıkmaz inş. ya kullanırken ne çekti gerçekten sabır işi doktor banada verdi ama kullanmadım tekrar çıkması çok sinir bozucu ya :(

zoretanin adlı ilacı herkese tavsiye ederim arkadaşlar. biraz agır bir ilac kan tahlilleri falan gerektiryor ama muhteşem sonucuda alıyosunuz sonunda ben 1 ay kullanmama ragmen sivilce kalmadı yüzümde pürüzsüz hale geldi

Herkese tavsiye ederimde ne demek yahu !Siz cahilmisiniz!Sonrasında da ağır bir ilaç kan tahlillleri gerekiyor falan yazmışsınız..Saçmalık yaptığınız!
Bu ürün doktor kontrolu olmadan kullanılmıyor!Bahsettiğin ilacın tonla yan etkisi var biliyor musun sen!bahsettiğin ilaç karaciger enzimlerini yükseltiyor!
Çoluk çocuk okuyor bu siteyi.Bu sitenin amacı fikir vermek,memmun olduğumuz şeyleri birbirimize anlatmak.
Sen ise avon satış danışmanları gibi tavsiye ediyorsun.Yazsana cilt tipini,cildim söyleydi şu kadar zaman kullandım şu faydalarını bu zararlarını gördüm diye ezbere iş yapıyorsunuz yahu!
Ben böyle cahillik görmedim gerçekten!

Back
X