pembe panço 1 kere giyildi 1-2 yaş (3 yaş yazıyor ama biz 1 yaşındayken giymiştik ) 7,5 tl
pembeli kot elbise beden yazmıyor 1-2 yaşa olur 7,5 tl
kot elbise 2 yaş 7,5 tl
86-92 cm kollu tişört.3,5 tl
pembe picama takımı ayakkabılar kot pantolanu almak istiyorum satıladıysa bırde pembe sapkalı tulum var onun fıyatı nedır acaba onuda alırsam pazarlık payımız varmı bırde kargo ne kadar tutar bılıyomusunuz acaba tesekkurler sımdıden
pembe picama takımı ayakkabılar kot pantolanu almak istiyorum satıladıysa bırde pembe sapkalı tulum var onun fıyatı nedır acaba onuda alırsam pazarlık payımız varmı bırde kargo ne kadar tutar bılıyomusunuz acaba tesekkurler sımdıden
picamanın uzerınde bıg hug yazıyorya onu ıstıyorum kırmızı ayakkabıları ıstemıyorum sadece ıkı pembe ayakkabı kot pantolonu almazsa o arkadas ben kesın alıcam kımseye verme lutfenpembe sapkalı tulumun fıyatını sormustum ama onu yazmamıssın uygunsa alıcam onuda aslında bır ıkı parca daha vardı aklımda ama kargo ne kadar tutar bılmıyorum bakıcam tekrar sayfana duruma gore yazarım tekrar kot pantolondan kesın haber gelınce yazarsın sende bana beklıyo olucam ıyı gunler
ekledım senı serpil benım adım ordan konusalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?