Bebek İkinci El sıfır ve ikinci el 6-9-12-18-24 ay a çok cici kız elbiseler uygun fiyata KAÇIRMAYINNN

halime09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2011
74
0
46
Aydın
lcw marka 18-24 ay 20 tl sadece 2 kere giyildi

86-92 cm çiçekli sıfır kol tişört 7,5 tl ..

pantolon .3 yaş yazıyor ben 12 -18 ay a kadar giydirdim 10 tl

bolerolu şirin bir elbise 10 tl 2 en fazla 3 kere giyilmiştir .beden yazmıyor ben 9-12 ay arası giydirmiştim.

Son düzenleme:
sakallı ipten örüldü 1-2 yaş 10 tl

pembe panço 1 kere giyildi 1-2 yaş (3 yaş yazıyor ama biz 1 yaşındayken giymiştik ) 7,5 tl

mor elbise (sıfır) beden yazmıyor ama 9- 12 ay a olur 5 tl

çok cici bir elbise hediye geldi mevsimi olmadığından hiç giyemedik daha sonrada küçük geldi zaten (sıfır) beden yazmıyor 1-2 yaşa olur 10 tl

kot elbise 5 tl beden yazmıyor 1-2 yaşa olur (sıfır)

pembe balon elbise 5 tl 2 yaş (9-12 ay giydik )

pembeli kot elbise beden yazmıyor 1-2 yaşa olur 7,5 tl

çiçekli pembe elbise 3-98 cm (sıfır) 7,5 tl

kot elbise 2 yaş 7,5 tl

kot elbisler .. ikisinde de beden yazmıyor 6-9-12 ay olur her biri 5 tl

sadece bir kere giyildi 6-9 ay

12-18 ay pembe eşofman 10 tl

kırmızı kadife içi yünlü pantolon 1-2 yaş 7,5 tl

2-3 yaş tişört 2 tl

beden yazmıyor .2-3 yaş olur 2 tl

86-92 cm 3,5 tl

98-3 yaş 3,5 tl

Lcw marka 2/92 cm 5 tl

6-9 ay kadife salopet pantolon 7,5 tl

1-2 yaş 86 cm .pijama .10 tl

1-2 yaş pijama 2 tl

12-18 ay elbise 5 tl

1 yaş diyor ama 6-9 aya rahat olur 1 tl

6 ay alt üst pijama 7,5 tl

1-2 yaş tayt 3 tl

1-2 yaş tişört 1 tl

80 cm 3 tl

beyaz tayt 2 tl ..1-2 yaş

86-92 cm kollu tişört.3,5 tl

12 ay beyaz uzun kollu bady,2,5 tl

6-9 ay diyor fakat 1 yaşa kadar rahat giydik 7,5 tl

ikisi 5 tl.. pembe beyaz olan 19 numara pembe olanında numara yok fakat o da 19 numarayla uyumlu

Son düzenleme:
pembe picama takımı ayakkabılar kot pantolanu almak istiyorum satıladıysa bırde pembe sapkalı tulum var onun fıyatı nedır acaba onuda alırsam pazarlık payımız varmı bırde kargo ne kadar tutar bılıyomusunuz acaba tesekkurler sımdıden

canım pijama dediğin hangisi .baştaki foto olanımı diyorsun .diğerimi ?

ayakkbılardan kırmızı olanıda istiyormusun ?

kot pantolonu bir arkadaş istemişti ondan haber bekliyorum almaktan vazgeçtiyse sana göndereceğim

Alıntı no_angel82 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
pembe picama takımı ayakkabılar kot pantolanu almak istiyorum satıladıysa bırde pembe sapkalı tulum var onun fıyatı nedır acaba onuda alırsam pazarlık payımız varmı bırde kargo ne kadar tutar bılıyomusunuz acaba tesekkurler sımdıden
canım pijama dediğin hangisi .baştaki foto olanımı diyorsun .diğerimi ?

ayakkbılardan kırmızı olanıda istiyormusun ?

kot pantolonu bir arkadaş istemişti ondan haber bekliyorum almaktan vazgeçtiyse sana göndereceğim

picamanın uzerınde bıg hug yazıyorya onu ıstıyorum kırmızı ayakkabıları ıstemıyorum sadece ıkı pembe ayakkabı kot pantolonu almazsa o arkadas ben kesın alıcam kımseye verme lutfen pembe sapkalı tulumun fıyatını sormustum ama onu yazmamıssın uygunsa alıcam onuda aslında bır ıkı parca daha vardı aklımda ama kargo ne kadar tutar bılmıyorum bakıcam tekrar sayfana duruma gore yazarım tekrar kot pantolondan kesın haber gelınce yazarsın sende bana beklıyo olucam ıyı gunler

TULUM 7,5 TL CANIM ..SES ÇIKMADI O BAYANDAN SANIRIM SİZE KISMET OLACAK :) TOPLAM 30 TL YAPIYOR CANIM KARGODA PTT İLE GÖNDERECEM 6-7 TL arası tutuyor

25 tl yaparsan anlastık o zaman zengın sayılmam benım ılk alıs verısım nasıl oluyo bılmıyorum na yapmam gerektıgını bana yazarsan nasıl odenıyo nasıl alınıyo falan ona gore hareket ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…