• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sıfırlandım yine en başa ;'(

Evsarona

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
363
4
0
İstanbul
Hiç mi geçmeyecek bu acı hiç mi bitmeyecek? Yada ben mi çok şey bekliyorum kendimden neredeyse bir sene olacak görüşürüz diye ayrılıp vefat haberini alalı her şeyi denedim . Eşyalarını kaldırdım olmadı gözümün önüne bıraktım olmadı . Fotoğraflarını sildim kıyamadım geri buldum . Şimdi eşyalarıyla yaşıyorum . Yeni birini dahi sevmeyi denedim ! Oda habersiz çekip gitti ayrı bir vaka .. çok benziyorlardı ama sadece fizikselmiş hata etmişim ... Çünkü o beni asla bir mendil gibi atıp gitmezdi . Hiç mi geçmeyecek bu nasıl hala böyle şiddetli canım yanıyor öğrendiğim ilk gün ki halimdeyim kulaklarımın uğuldaması düşüşüm ağlayışım gelecek dönecek diye beklerken bütün hayallerimi çöpe atmam gerektiğini söylemeleri . Yine başa sardım iyileşiyorum demek istiyorum iyileşemiyorum gitmiyor o güzel yüzü gözümün önünden birtanemin .. Çok özledim elbet bir gün buluşacağız bu böyle yarım kalmayacak değil mi ? Bizim düğünümüz mahşere kaldı .. iyileşmek istiyorum iyileşmek ;( Kitaplarını kolyesini parfümünü öpüp koklayıp duruyorum eşyalarıma siniyor kokusu .. biliyorum ki bende burada bakii değilim ama hala çok şiddetle acıyor canım ömrümde böyle mükemmel bir insanı tanımadım bir melek gibiydi sanki bu dünyaya ait değilde çekti ve ait olduğu yere gitti vedası edilemeyen ayrılıklar galiba pek bir koyuyor insana ... nereden bilebilirdim ki o gün seni rabbime uğurladığımı .. nereden bilebilirdim ... toparlanıp toparlanıp aynı noktaya geri dönüyorum .. sanmıyorum ki bir daha onun sevdiği kadar sevileyim yada onu sevdiğim kadar seveyim yahut onun gibisini bulayım ..... nasılda kaybettim seni güzel gözlüm .... içim şişti ağlaya ağlaya akşam akşam yaşadığım en büyük mutlulukta çektiğin en büyük acıda o ne tuhaf değil mi .....

Son düzenleme:
Okurken gözlerim doldu :5:

Başınız sağolsuun çok üzüldüüm..

Ben böyle bişey yaşamadım ama bazen yüzüne bakarken böyle şeyler düşünüyorum bu aralar.. Çok korkuyorum ya bi gün gelmesse diye.. Aklımda canlanıyor o an gözlerim doluyo.. Aynı bu hissettiklerinizi hissediyorum..

Sizin gibi olamam ama :25:
Ne kadar fena bi acı olduğunu bilemem..
Ama çok kötü olduğunu tahmin ediyorum..

Onu bu kadar çok sevdiğiniz için çok şanslıymış bence..
Böyle aşklar hiç bitmez..
Elbet kavuşursunuz bi gün

Umarım daha iyi olursunuz :14:

Okurken gözlerim doldu :5:

Başınız sağolsuun çok üzüldüüm..

Ben böyle bişey yaşamadım ama bazen yüzüne bakarken böyle şeyler düşünüyorum bu aralar.. Çok korkuyorum ya bi gün gelmesse diye.. Aklımda canlanıyor o an gözlerim doluyo.. Aynı bu hissettiklerinizi hissediyorum..

Sizin gibi olamam ama :25:
Ne kadar fena bi acı olduğunu bilemem..
Ama çok kötü olduğunu tahmin ediyorum..

Onu bu kadar çok sevdiğiniz için çok şanslıymış bence..
Böyle aşklar hiç bitmez..
Elbet kavuşursunuz bi gün

Umarım daha iyi olursunuz :14:

Sağol canımmm ... Rabbim kimseye yaşatmasın düşmanıma dahi beddua olarak dilemem bunu gelen imtihan başım üstüne rabbim isyana kaçmaktan korusun sadece çok canım yanıyor :14: bende artık unutabiliceğime yeniden sevebileceğime dair olan inancımı yitirdim galiba onu hiç unutamiycam sevgisini büyütücem içimde ..

Son düzenleme:
offf ne denır kı buna bilmiyorummm..okurkenn zaten gözyaslarını tutamıyor ınsan :( allah sevdıklerımızden bızı vakıtsız ayırmasın :( allah bol sabır versınnnn kalbım acıdı

offf ne denır kı buna bilmiyorummm..okurkenn zaten gözyaslarını tutamıyor ınsan :( allah sevdıklerımızden bızı vakıtsız ayırmasın :( allah bol sabır versınnnn kalbım acıdı

aminnnn . Hiç keşke tanımasaydım canım yandı demedim biliyormusun ... aksine vefat etmeden onu tanıdığım için müthiş şanslı hissediyorum kendimi ilk günler çok daha zordu ölüyorum zannettim o bir defa öldü ben hergün öldüm yaşarken öldüm böyle çok değişik bir acı kalbin ağrıyor acıyor ... iyileştim sanıyordum meğer aynıymışım . fotoğraflarına bakıyorum şimdi .. nasılda güzel ... :14:

Son düzenleme:
ismail yk nın son defa şarkısını dinlerken konuyu okudum.bu sözler sizin için yazılmış adeta. kötü oldum hemde çok..teselli namına ne yazılabilir ki..Allah yardımcınız olsun.

aminnnn . Hiç keşke tanımasaydım canım yandı demedim biliyormusun ... aksine vefat etmeden onu tanıdığım için müthiş şanslı hissediyorum kendimi ilk günler çok daha zordu ölüyorum zannettim o bir defa öldü ben hergün öldüm yaşarken öldüm böyle çok değişik bir acı kalbin ağrıyor acıyor ... iyileştim sanıyordum meğer aynıymışım . fotoğraflarına bakıyorum şimdi .. nasılda güzel ... :14:

zatennn onu tanıdıgına pişman olsaydın yarası bu k adar derın kalmazdııı....çok sanslıymıssınn...ve herkese nasip olmaz gercekten bukadarr sevmekk ve degecek bırıne hala ıyıkı tanıdım demek..ne mutlu sıze

Böyle bir şey yaşamadım ama şu an birlikte olduğum, benim için herşeyi yapan, benimle ağlayan, hep benim yanımda olan insan benden önce ölürse bir gün eğer aynı şeyleri bende hissedeceğim. :50: Dibe vuracağım. :50:

O benimle olsada olmasada.

O arkasında onu seven, ona dua eden birini bırakmış ne mutlu ona, yoksa kızların canını yakıp helallik alamayan, ah alan erkek de çok. Allah rahmet eylesin.

hatıralarıyla unutamazsın ki. kendine dönmek için yerinde olsam bana onu hatırlatacak her şeyi atardım. zaten eşyaları olmadan da hatırlarsın.

Başın sağolsun Allah sabrını versin canım.Bu acıyı ben yaşadım sanırım en iyi bilenlerden biriyim.
Tekrar sevemem,onun gibisini bulamam düşüncesini atmalısın kafandan.Çünkü bu düşüncelerde olursan asla birini bulamaz hayatına sokamazsın.Şu an ki acınla evet ayatına birini almak çok zor.Bazı şeylerin düzene girmesi için zamana bırakman lazım.Mümkün mertebe onun eşyalarını ona ait olanları her elini attığında ulaşabileceğin yerlere koyma.Benim acımın üzerinden 15 yıl geçti.Şimdi düşünsem dalsam acım ilk günki gibi taze.Daha geçenlerde kitaplığımı temizlerken polis okulundan kalma kitaplarını karıştırırken sayfalarına yazdığı yazıları okudum.:43:yazdığı tüm mektupları atmış olan ben 1 tanesine kıyıp atamamılşım oda onun arasında imiş okudukça gözlerim doldu.Ama oğlum kapıdan anne diyince.İşte dedim seyren senin bir ailen var,bunları unutmasanda güçlü olmak zorundasın.seni çok seven bir eşin var bu saatten sonra o çıkıp gelse ona dönermiyim,onunla olurmuyum hiç düşünmek istemiyorum.Çünkü üşünsem biliyorumki birşeyler yolundan çıkacak.Eşime kendime evlatlarıma haksızlık etmiş olacağım.Belki yılların acısını çıkarmak için saatlerce sarılabilirim.Ama ötesi yok.
Bunları yaşadım bitmesede hep bir yerlerimi acıtsada benim bana ait olmayan bir hayatım var.
Sende güçlü olmalısın,birgün çıkıp geleceğini bilsem sana bekle derim.Ama biz insanoğluyuz dağların taşların taşımadığı ölümü bizler kabullenmek ve hayatımıza ondan sonraya kalan kısmına bakarak devam etmek zorundayız.
Sert konuşmak istemiyorum ama bazı gerçekleri kendi yüzüne kendin çarpmalısın.
Artık o yok.Olmayacakta.
Onun gibi birini bulmaktansa bana değer veren elbet birileri var,onu bulmam lazım.Dua etmelisin,ben buyum güçlüyüm demelisin.
Kendine acımayı bir kenara bırakıp hayatın dönen şu çarklarında ezilmeden ayakta kalmayı becerebilmesilin.Acıklı şarkıları ondna kalan kokuları silip atmalısın.Ne kadar acınırsan o kadar acınacak hale gelirsin.
Çünkü bu hayatta ne acılar kabuk bağlıyor.Kurcaladıkça kanatırsın ve zamanla iz kalmasına sebep olursun.
Yaşın kaç bilmiyorum okuyorsan okuluna çalışıyorsan işine vasfın yoksa yapabilecğin birşeylere 4 elle sarılıp güzel günleri görebilmeyi umut etmelisin.İyileşmek istiyorum değil BEN İYİYİM DEMEYİ ÖĞRENMELİSİN.
Yoksa bu kuyunun dibinde karanlıklarda derdinle dertlenen çok az insan bulursun.Birgün onlarda dertlerden sıkıldığında o karanlıkta sadece sen ve olmayan O nu bulursun.
İnşallah herşey çok daha güzel olur.Güçlü ol ve hayatına kaldığın yerden devam etmeye çalış.Yoksa bu acı seni yer bitirir.

zatennn onu tanıdıgına pişman olsaydın yarası bu k adar derın kalmazdııı....çok sanslıymıssınn...ve herkese nasip olmaz gercekten bukadarr sevmekk ve degecek bırıne hala ıyıkı tanıdım demek..ne mutlu sıze

teşekkür ederim . evet gerçekten ondan yana müthiş şanslıyım herkesin gıpta ettiği çok çok değişik bir insandı harika adam derdi çevresi ona ...... berzahta beni bekliyor artık

Böyle bir şey yaşamadım ama şu an birlikte olduğum, benim için herşeyi yapan, benimle ağlayan, hep benim yanımda olan insan benden önce ölürse bir gün eğer aynı şeyleri bende hissedeceğim. :50: Dibe vuracağım. :50:

O benimle olsada olmasada.

İnşallah böyle birşey yaşamazsınız ...

O arkasında onu seven, ona dua eden birini bırakmış ne mutlu ona, yoksa kızların canını yakıp helallik alamayan, ah alan erkek de çok. Allah rahmet eylesin.

Allah razı olsun .. Yok inan rabbim ondanda bin kere razı olsun cennetlik eylesin beni mesud etmektan başka birşey yapmadı .

hatıralarıyla unutamazsın ki. kendine dönmek için yerinde olsam bana onu hatırlatacak her şeyi atardım. zaten eşyaları olmadan da hatırlarsın.

Asla onun eşyalarını atamam , ailesine teslim etmiştim sonra dayanamadım gidip geri aldım. Eğer bir gün uzaklaşıcak olursam onun eşyalarının yeri çöp değil ailesinin yanı olur tekrar ... aslında onuda denedim ama iş biraz kafada bitiyor galiba eşyalarını göndermekte beni iyileştirmedi ..

Öncelikle uzun uzun düşünüp yazdığın için beni yalnız bırakmadığın için teşekkür ederim göz yormaması adına yazını kopyalamadım burdan cevaplayacağım . Senide incitmek istemem ama eşine aşık oldun mu ? Seviyorum sanıyorum ama kimseye onun gibi tutkuyla kapılamıyorum onu sevdiğim gibi sevemiyorum aslında kimseye öyle sevmiyor beni o bana çok aşıktı çok farklıydı konuşurken böyle hipnoz olmuşçasına dünyadan başka bir atmosferde hissederdim kendimi ... En yakın arkadaşıda vefat etmeden önce onunla konuştuğuunu söyledi bana . Hayat bu belli olmaz olurda evlenemeden vefat edersem uzaktanda olsa onu koruyup kollayın yalnız bırakmayın ilim ehli biriyle evlendirin isterimki çok mutlu olsun ve çok mutlu etsin demiş . Arkadaşıda sinirlenmiş daha evlenmeden ölmesinimi düşünüyorsun kapat şu konuyu diye . Olaydan kısa bir süre sonrada vefat etti zaten .. ben vefatından sonra öğrendim bunu biraz zaman geçince söylediler bana .. Bir gün bende unutucak mıyım çocuklarım eşim olduğu zaman ? İnsan sevgilisinden ayrılınca unutmak hakikaten mümkün oluyor ama bu şekilde ayrılınca galiba bir ukte gibi oturuyor ve asla unutamıyorsun .. Eğer geri dönse galiba hiçbirşeyi düşünmez onunla olurdum .... yada şuan evli olmadığım için böyle rahat söyleyebiliyorum bilmiyorum . o benim herşeyim güzel gözlüm yarim .... Teşekkür ederim tekrar yorumun için .....

Allah'ım bu nasıl bir acıdır... Allah sabır versin canım, başıma geldigini düşünemiyorum :43: ferahlamak için bir de Esma-ül Hüsna'dan sana sukûnet verecek zikirleri de çekebilirsin. İnsanı rahatlatıyor gerçekten :31:

Hiç mi geçmeyecek bu acı hiç mi bitmeyecek? Yada ben mi çok şey bekliyorum kendimden neredeyse bir sene olacak görüşürüz diye ayrılıp vefat haberini alalı her şeyi denedim . Eşyalarını kaldırdım olmadı gözümün önüne bıraktım olmadı . Fotoğraflarını sildim kıyamadım geri buldum . Şimdi eşyalarıyla yaşıyorum . Yeni birini dahi sevmeyi denedim ! Oda habersiz çekip gitti ayrı bir vaka .. çok benziyorlardı ama sadece fizikselmiş hata etmişim ... Çünkü o beni asla bir mendil gibi atıp gitmezdi . Hiç mi geçmeyecek bu nasıl hala böyle şiddetli canım yanıyor öğrendiğim ilk gün ki halimdeyim kulaklarımın uğuldaması düşüşüm ağlayışım gelecek dönecek diye beklerken bütün hayallerimi çöpe atmam gerektiğini söylemeleri . Yine başa sardım iyileşiyorum demek istiyorum iyileşemiyorum gitmiyor o güzel yüzü gözümün önünden birtanemin .. Çok özledim elbet bir gün buluşacağız bu böyle yarım kalmayacak değil mi ? Bizim düğünümüz mahşere kaldı .. iyileşmek istiyorum iyileşmek ;( Kitaplarını kolyesini parfümünü öpüp koklayıp duruyorum eşyalarıma siniyor kokusu .. biliyorum ki bende burada bakii değilim ama hala çok şiddetle acıyor canım ömrümde böyle mükemmel bir insanı tanımadım bir melek gibiydi sanki bu dünyaya ait değilde çekti ve ait olduğu yere gitti vedası edilemeyen ayrılıklar galiba pek bir koyuyor insana ... nereden bilebilirdim ki o gün seni rabbime uğurladığımı .. nereden bilebilirdim ... toparlanıp toparlanıp aynı noktaya geri dönüyorum .. sanmıyorum ki bir daha onun sevdiği kadar sevileyim yada onu sevdiğim kadar seveyim yahut onun gibisini bulayım ..... nasılda kaybettim seni güzel gözlüm .... içim şişti ağlaya ağlaya akşam akşam yaşadığım en büyük mutlulukta çektiğin en büyük acıda o ne tuhaf değil mi .....

Allah der ki; Kimi benden çok seversen onu senden alırım... Ve ekler : "Onsuz yaşayamam" deme, seni onsuz da yaşatırım. Ve Mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur, aklın şaşar. Dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur... "Düşmem" dersin düşersin, "Şaşmam" dersin şaşarsın. En garibi de budur ya, "Öldüm" der durur, yine de yaşarsın...mevlana

inşallah acın hafifler :( unutmak imkansızdır ve çok zor bir durum ne diyeceğimi bilmiyorum :(

Öncelikle uzun uzun düşünüp yazdığın için beni yalnız bırakmadığın için teşekkür ederim göz yormaması adına yazını kopyalamadım burdan cevaplayacağım . Senide incitmek istemem ama eşine aşık oldun mu ? Seviyorum sanıyorum ama kimseye onun gibi tutkuyla kapılamıyorum onu sevdiğim gibi sevemiyorum aslında kimseye öyle sevmiyor beni o bana çok aşıktı çok farklıydı konuşurken böyle hipnoz olmuşçasına dünyadan başka bir atmosferde hissederdim kendimi ... En yakın arkadaşıda vefat etmeden önce onunla konuştuğuunu söyledi bana . Hayat bu belli olmaz olurda evlenemeden vefat edersem uzaktanda olsa onu koruyup kollayın yalnız bırakmayın ilim ehli biriyle evlendirin isterimki çok mutlu olsun ve çok mutlu etsin demiş . Arkadaşıda sinirlenmiş daha evlenmeden ölmesinimi düşünüyorsun kapat şu konuyu diye . Olaydan kısa bir süre sonrada vefat etti zaten .. ben vefatından sonra öğrendim bunu biraz zaman geçince söylediler bana .. Bir gün bende unutucak mıyım çocuklarım eşim olduğu zaman ? İnsan sevgilisinden ayrılınca unutmak hakikaten mümkün oluyor ama bu şekilde ayrılınca galiba bir ukte gibi oturuyor ve asla unutamıyorsun .. Eğer geri dönse galiba hiçbirşeyi düşünmez onunla olurdum .... yada şuan evli olmadığım için böyle rahat söyleyebiliyorum bilmiyorum . o benim herşeyim güzel gözlüm yarim .... Teşekkür ederim tekrar yorumun için .....

Dünyaya geldiğimiz gün bir yandan yaşamaya,
bir yandan ölmeye başlarız.

~ Montaigne ~

Bundan ötesi yok canım.

Tabi ki canım aşk olmadan evlilik olmaz ki.Yani en azından eski insanları bir kenara koyup bizi ve denklerimizi düşünürsek öyle.Bizden sonrakiler mantık ve para evliliği yaparlar sanırım.
Eşime aşık oldum.Onsuz nefes alamadığımı hissettiğim anlar oldu.Eşimin bana seni içime(kalbime)sokup orada saklayasım var sözlerine karşılık onu sevebildiğim kadar sevdim.Şimdimi aşk bitti artık alışkanlık ve sevgi var.Aşklar unutulur ama alışkanlıklar ve sevgi kolay kolay bitmez.Hala seviyorum eşimi.Onunla en ufak tartışmalarımızda kırgınlığımız da ikimizde huzursuz kediler gibiyiz,tırmalayacak yer ararız.Konuşmadan duramayız.

İnan bana onu ne kadar çok düşünür onunla ne kadar çok yaşamaya adapte olursan bu acın hiç bitmeyecek.Ve hayatı kendine çekilmez kılacaksın.İnan bana o yaşasaydı yada oradan sesini duyma kudretin olsaydı o kendine böyle acı çektirmeni istemezdi.Birgün evet seninde eşin çocukların tutkuyla sevebileceğin birileri elbette olacak.UNUTMAK mı o asla olmayacak.Çünkü unuttum dediğin anda onu hatırlamaktan başka birşey olmuyor.Unutmak ancak ölünce mümkün olacak.Ama onu yüreğinin bir yerlerine gömmen ve orada hapsetmen lazım.Ne zaman serbest bıraksan bil ki mutluluğunun sevinçlerinin önüne onun yokluğunun acısı oturacak.
Şu an bekarsın evet geri dönse hiç düşünmez onunla olursun.Ama hayatında evlatların kendini sana adamış bir eşin mutlu bir yuvan olursa bir değil bir kaç kez düşünerek ona dönüp dönmeyeceğinin kararını verebilirsin.Çünkü inan bana bu hiçte kolay yapılacak birşey değil.En azından benim için.Çünkü beni benden çok seven,bana benden çok değer veren bir insan var karşımda.
Ve olayı birde şöyle düşün.Kader...Bundan öteye yolmu var.
Neden BEN diye sorgulama hayatı.İnan hayatlarını kaderlerini sorgulamaya kalkarsa insanlar sırada senden çok daha önde olanlar var canım.Ana karnında babasız kalan çocuklar,evlatlarını babasız büyütmek zorunda kalan gencecik eşler.Evlendiği gün diğer yarısını kaybedenler.Düşünsene sen bunlardan biri olsaydın ne olacaktı.İşte kader budur.Bunun önüne geçmek elinde olmadığı gibi tefekkür etmek,dua etmek her ne olursa olsun Allahtan sabır dilemekten başka çaren yok.Gidenden kim gelmiş ki derdine derman bekleyesin.Gelenler kalıcı değil, gidenlerden haber var mı:26:

Hayat bir hikaye gibidir,
ne kadar uzun olduğu değil
ne kadar güzel olduğu önemlidir.

~ Seneca ~

Son düzenleme:
Okurken gözlerim doldu basin sagolsun :( sevdigin insani kaybetmek nekadar zor tahmin bile edemem. Belki o seni görüyordur belki yanina geliyordur bilemezsin, ama son sözü görüsürüzdü sanirim? insallah günün birinde tekrar görüsürsünüz. cok üzüldüm senin icin :( bol bol dua et onun icin.

Back
X