Hiç mi geçmeyecek bu acı hiç mi bitmeyecek? Yada ben mi çok şey bekliyorum kendimden neredeyse bir sene olacak görüşürüz diye ayrılıp vefat haberini alalı her şeyi denedim . Eşyalarını kaldırdım olmadı gözümün önüne bıraktım olmadı . Fotoğraflarını sildim kıyamadım geri buldum . Şimdi eşyalarıyla yaşıyorum . Yeni birini dahi sevmeyi denedim ! Oda habersiz çekip gitti ayrı bir vaka .. çok benziyorlardı ama sadece fizikselmiş hata etmişim ... Çünkü o beni asla bir mendil gibi atıp gitmezdi . Hiç mi geçmeyecek bu nasıl hala böyle şiddetli canım yanıyor öğrendiğim ilk gün ki halimdeyim kulaklarımın uğuldaması düşüşüm ağlayışım gelecek dönecek diye beklerken bütün hayallerimi çöpe atmam gerektiğini söylemeleri . Yine başa sardım iyileşiyorum demek istiyorum iyileşemiyorum gitmiyor o güzel yüzü gözümün önünden birtanemin .. Çok özledim elbet bir gün buluşacağız bu böyle yarım kalmayacak değil mi ? Bizim düğünümüz mahşere kaldı .. iyileşmek istiyorum iyileşmek ;( Kitaplarını kolyesini parfümünü öpüp koklayıp duruyorum eşyalarıma siniyor kokusu .. biliyorum ki bende burada bakii değilim ama hala çok şiddetle acıyor canım ömrümde böyle mükemmel bir insanı tanımadım bir melek gibiydi sanki bu dünyaya ait değilde çekti ve ait olduğu yere gitti vedası edilemeyen ayrılıklar galiba pek bir koyuyor insana ... nereden bilebilirdim ki o gün seni rabbime uğurladığımı .. nereden bilebilirdim ... toparlanıp toparlanıp aynı noktaya geri dönüyorum .. sanmıyorum ki bir daha onun sevdiği kadar sevileyim yada onu sevdiğim kadar seveyim yahut onun gibisini bulayım ..... nasılda kaybettim seni güzel gözlüm .... içim şişti ağlaya ağlaya akşam akşam yaşadığım en büyük mutlulukta çektiğin en büyük acıda o ne tuhaf değil mi .....
Son düzenleme: