- 27 Mart 2019
- 30.487
- 112.964
- 598
Bunu duymuştum idrarın içindeki bir madde enfeksiyona iyi geliyormuşAllah'ım yareppim ya. İdrarın neresi steril? Kendi idrarımızın bile zararı var.
Eskiden antibiyotik yoktu malum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu duymuştum idrarın içindeki bir madde enfeksiyona iyi geliyormuşAllah'ım yareppim ya. İdrarın neresi steril? Kendi idrarımızın bile zararı var.
Dışarıda fare yer kertenkele yer. Iç parazit kapar sizi de etkiler. Bit pire iç parazit kapar. Kısır degilse hasta kedilerle ciftlesip hastalik kapar. Dişi kediyse sizi anneanne yaparYok ya
Pandemi oncesi veterinere yikatiyordum cunku kedim disari da çıkıp gezip gelen bir kediydi.Simdi kendim yikamaya calisiyorum..Zaten yeni eve tasimdim veteriner uzak kaldi.Dalini elime döküp az biraz ovaliyorum tüylerini. Cok da guzel kurutmaya calisiyorum..Evde sigara iciliyor ve bizde cok öpüyoruzo da kokutuya tuyleri ister istemez..Ama kuru sampuan varmis kediler icin bakalim onu deneyecegim bir de..
Kendilerinden çikan herhangi bir şeyin pis olma imkani var mi katipcim?Allah'ım yareppim ya. İdrarın neresi steril? Kendi idrarımızın bile zararı var.
Kisir ve asilari tam bir kedi.Eski semtim cok guzeldi insanlari da guzeldi.Yani soyle soyliyim; mahallenin marketi, cafesi, bufesi hepsi tanirdi kizimi.Balikciya gider masalardan balik otlanirdi.Bazen yan binadaki cafenin bir sandalyesine kurulur uyurduDışarıda fare yer kertenkele yer. Iç parazit kapar sizi de etkiler. Bit pire iç parazit kapar. Kısır degilse hasta kedilerle ciftlesip hastalik kapar. Dişi kediyse sizi anneanne yapargülüyorum ama cok riskli. Sokaklar hayvan dusmanlariyla dolu. Allah korusun canlarımızı.
Dalinle yıkamayın bari gözünüzü seveyim. Dışarı çıksa da temizler o kendini.Yok ya
Pandemi oncesi veterinere yikatiyordum cunku kedim disari da çıkıp gezip gelen bir kediydi.Simdi kendim yikamaya calisiyorum..Zaten yeni eve tasimdim veteriner uzak kaldi.Dalini elime döküp az biraz ovaliyorum tüylerini. Cok da guzel kurutmaya calisiyorum..Evde sigara iciliyor ve bizde cok öpüyoruzo da kokutuya tuyleri ister istemez..Ama kuru sampuan varmis kediler icin bakalim onu deneyecegim bir de..
İdrar midemize ve rahimimize gitmemeli ama.Bunu duymuştum idrarın içindeki bir madde enfeksiyona iyi geliyormuş
Eskiden antibiyotik yoktu malum
Ilk semtiniz neresiydi acaba? Bir gun belki oraya taşınırımKisir ve asilari tam bir kedi.Eski semtim cok guzeldi insanlari da guzeldi.Yani soyle soyliyim; mahallenin marketi, cafesi, bufesi hepsi tanirdi kizimi.Balikciya gider masalardan balik otlanirdi.Bazen yan binadaki cafenin bir sandalyesine kurulur uyurdugelen gecenin maskotuydu yani.Hayvan sever bir mahalleydi orasi..Binada dolasir komsulardan birinin evine gider bas köşeye kurulurdu..Simdiki oturdugum yer karman çorman..Insan populasyonu cok karisik.Arac fazla o yuzden artik evden çıkmıyor..Amin hepsini korusun
![]()
Iyyyykkkkk böööögggİdrar midemize ve rahimimize gitmemeli ama.![]()
Bahcelievler ankara.10 yilimi gecirdim aglayarak ayrildim desem yeridir..Mama ve su olmayan bina önü yoktu..Kuslar icin agaclarda yemlikler hep asiliydi.Ankara gibi gri bir sehirde bile her yer agac doluydu..Sokagimizdaki kopekler obezdiIlk semtiniz neresiydi acaba? Bir gun belki oraya taşınırımhayvan sever insanlarla yasamayi cok isterim. Burada yemek kaplarini alıp atiyorlar hep.
![]()
Mama kabini mi atiyorlarIlk semtiniz neresiydi acaba? Bir gun belki oraya taşınırımhayvan sever insanlarla yasamayi cok isterim. Burada yemek kaplarini alıp atiyorlar hep.
![]()
Haklisiniz galiba zaten yeni yeni yikamaya baslamistim alistirmaya calisiyordum..Kuru sampuan ile halletmeye calisacagim artik..Dalinle yıkamayın bari gözünüzü seveyim. Dışarı çıksa da temizler o kendini.![]()
Evet o kadar zor ki. Içlerinde 1 damla sevgi yok. Kar buz her yer. Hava olmuş -20 derece. Hayvancağız sığınmış bir kenara. Ne zarari var ki sana mama kabının? Sesi yok soluğu yok. Yaşamaya çalışıyor. Ama bir tane şeytan gelip mama kabını atıyor. Her defasinda beddualar ettim. İçimi ancak boyle sogutabildim. Dilerim enkazlar altında bir damla suya muhtaç kalarak can verirler. O gunahsiz dilsiz hayvanlarin onlerinden alıp nasıl çöpe atar bir insan? Bu nasil vicdan?Mama kabini mi atiyorlarsizin adinza üzüldüm cunku boyle insanlarla yasamak cok zor olmali.
![]()
Neeeyyy. Bizim kendi kafamıza kullandığımız kuru şampuandan mı bahsediyorsunuzHaklisiniz galiba zaten yeni yeni yikamaya baslamistim alistirmaya calisiyordum..Kuru sampuan ile halletmeye calisacagim artik..
Geçen 5 sene içinde, bu boklu adamdan çocuk doğurdu mu acaba? Yoksa hâlâ tuvalet eğitimi mi veriyor kocasına?![]()
Haklisiniz galiba zaten yeni yeni yikamaya baslamistim alistirmaya calisiyordum..Kuru sampuan ile halletmeye calisacagim artik..
Geçen bir yerde duş alırken işemenin 6 faydası diye bişey okumuştum . Ayak mantarından tut deri hastalıklarına hatta idrar kesesi sarkmasına bile iyi geliyormuşAllah'ım yareppim ya. İdrarın neresi steril? Kendi idrarımızın bile zararı var.
Kediler de yıkanıyor bildiğim kadarıyla ama nasıl yıkanıyor hiç bir bilgim yok. Bir arkadaşım kedi kuaförü ve dediğine göre kedilerin tüylerini kesmek en zor olan kısmıymıs . Çoğu kez uyutulup kesiliyormuş ve bu işin uzmanı olmak gerekiyormuşKonudan bagimsiz bir sey soylemek isterim. Kedilerin banyo yapmaya ihtiyacı yok. Sampuan sabun kokusu huzursuz eder onlari. Daha cok tüy dökerler stresten. Günde 20 kere yaliyorlar zaten. Ne kadar kurutsanız da hasta olabilir.![]()
Hayir hayir kedi icin olanlarindanNeeeyyy. Bizim kendi kafamıza kullandığımız kuru şampuandan mı bahsediyorsunuz![]()
Konu söyle bir gezdim çoğu kişi pasif üyelik iptali On kadar çok ki zaten 5 yıllık konuKonu sahibi neden pasif acaba.
Birde bazı konuları okuyorum çoğu hesap pasif ne oluyo bı kaç saatte diye düşündüm![]()