- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.572
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yukarı çıkıyor çünkü konu..siz yorum yapinca baktım konu 2016 diye son yorum yapan sizsiniz:) okudum meraktan 2016da acilmis konuya yaptigim yorumu nasil gordunuz ben de ona sasirdim:)))
1.kimdi onu merak ettim şimdiIyyyyyy...geçen gün abimin bi arkadaşı uğradı geçerken...WC kullandı...Aman Allahım koskoca adam yani küçücük çocuk o halde bırakmaz..ya dışardan baksan kimseleri beğenmez nasıl cool nasıl entel dantel bi tip...1 kutu çamaşır suyuyla anca temizlendi klozet...Eve adımını attırmayacaklarım listeme 2. sıradan giriş yaptı kendisi...
Tam bir pisliğin teki evlerden ırak...Ama böyle temizlik konusunda pislik değil,çıkarcı rezil bir insan.1.kimdi onu merak ettim şimdi![]()
9 ay.. ablasına bahsettim detaysız bi şekilde şok oldu. öyle değilmiş eskiden de banyoya girmeden asla durmazmış wc de temiz bırakırmış.. ihale bana kaldı anlayacağınız.. nasıl olsa arkamı toplayan biri var diye mi düşünüyo acaba dedi görümcem.. aynen sevişmek için duşu denk getiriyo. zoruma gidiyor.
Yanılıyorsam düzeltsinler ama haftada bir banyo yapmak çok garip bir şey değil mi ya? Yani banyo yapıp sokağa çıkmıyorsunuz ki evin içindesiniz. Öyle üşüyecek bir durum yok. Ben üç gün banyo yapmasam saçlarım kirli gözükür, ne bileyim rahat hissetmem kendimi.kışın üşüyor olabilir ben de yazın hergün kışın haftada bir gün yıkanırım büyük tuvaletini yapıp çekmezse sıkıntı ama tabii temizliğe dikkat edilmeli evin ısı yalıtımını iyi yapıp eşiniz banyo yaparken ona destek olmaya kese atmaya banyoya beraber girip sık yıkanmasını teşvik edebirisiniz yeni başlayan bir doktor ablanız olarak tavsiyelerim
Ben de çok üşürüm ama kışın haftada bir gün banyo yapmamak benim için ütopik bir durum. Bitlenmiş gibi hissederim saçımdaki o yağlarla. Siz nasıl rahat ediyorsunuz, çok tuhaf. Doktor abla olarak kocaya kese tavsiyesi kadar tuhaf olmasa da...kışın üşüyor olabilir ben de yazın hergün kışın haftada bir gün yıkanırım büyük tuvaletini yapıp çekmezse sıkıntı ama tabii temizliğe dikkat edilmeli evin ısı yalıtımını iyi yapıp eşiniz banyo yaparken ona destek olmaya kese atmaya banyoya beraber girip sık yıkanmasını teşvik edebirisiniz yeni başlayan bir doktor ablanız olarak tavsiyelerim
Abla artık bıktığını söyle daha da devam ederse boşanırım çekemem seni de ya da psikoloğa gidin beraber. Bunu alışkanlık haline getirmesi lazım.evet maalesef sifon çekmiyor. özür dilerim biraz açık bahsetmiş gibi olcak ama. ellerini bile yıkamıyor gece derin uykuda bile olsam farkediyorum ellerini yıkamadın diye uyarıyorum gerekçesi de 'elimi vurmadım' yani elini sürmeden ayakta işte ne yapacaksa yapmışmış. veya azcık şey yapmış sifondaki bir sürü suyu dökmeye ne gerek varmışş. ayakta yapamadığı için öteki wc ye gitmiyor muhtemelen.. ayakta yapacağı zaman klozeti diğer türlü öteki tuvaleti kullanıyor. nasıl etsem ne yapsam da alışkanlık kazandırsam. ( fazla da banyo yapmıyor. banyo yapmaya üşendiği için beraberlik de az oluyor en çok da bundan muzdaribim aslında - cuma namazına da abdesti kalsın diye hatta hafta içi asla yaklaşmaz. haftasonu sabahları yaklaşır.. çok saçma. )
ben aileden gelen bir şey olduğunu düşünüyorum çünkü yemek konusunda falan da şımarıklık yaptı evlendiğimiz sıralar. k.v eşime bir şey yaptırdığım zaman ''bizim zamanımızda biz böyle yapmazdık ,, ben kocama asla öyle bir şey söyleyemem ' moduna giriyor. çok basit şeyler için hemde.
anladım ki ailesi kural koymamış.
( derli toplu aslında ne bilim rolon sürer sürekli çorap değiştirir bir giydiğini bi daha giymez ama bu huyu beni üzüyor çok çelişkili)
kışın üşüyor olabilir ben de yazın hergün kışın haftada bir gün yıkanırım büyük tuvaletini yapıp çekmezse sıkıntı ama tabii temizliğe dikkat edilmeli evin ısı yalıtımını iyi yapıp eşiniz banyo yaparken ona destek olmaya kese atmaya banyoya beraber girip sık yıkanmasını teşvik edebirisiniz yeni başlayan bir doktor ablanız olarak tavsiyelerim
Doktor o çünkü. Her türlü ablamız.Hem yeni başlayıp hem nasıl abla oluyorsunuz bir aydınlatsanız?
Çayımı püskürttümDoktor o çünkü. Her türlü ablamız.![]()
aman gece ortalığı karıştırdıkışın üşüyor olabilir ben de yazın hergün kışın haftada bir gün yıkanırım büyük tuvaletini yapıp çekmezse sıkıntı ama tabii temizliğe dikkat edilmeli evin ısı yalıtımını iyi yapıp eşiniz banyo yaparken ona destek olmaya kese atmaya banyoya beraber girip sık yıkanmasını teşvik edebirisiniz yeni başlayan bir doktor ablanız olarak tavsiyelerim
Kese yaparken adamın sırtında kirlerin yuvarlandığını görünce ne olacak peki? Doktor hanım banyo sonrası oluşacak cinsel soğukluğumuza da bir çare sunabilecek mi acaba?Çayımı püskürttüm![]()
Bir de güzel güzel açıklamış, eşek kadar herife nasıl banyo yapacağını öğreteceğiz demek ki.
Adam tuvalet ihtiyacını gidermeyi bilmiyor, ona da bir öneri sunsun.
öğrenene kadar tuvalete birlikte girip pipisini tutacaksınız ahahahahaja ay devam edemeyeceğim![]()
Hem prenses hem doktorDoktor o çünkü. Her türlü ablamız.![]()