• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigara içen hamişler

• Konu Sahibi Konu Sahibi gulayn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gulayn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2025
15
2
1
23
Merhaba arkadaşlar ben bebek düşünüyorum ve sigara kullanıyorum bırakmaya çalışıyorum ama bırakamıyorum şimdide 2 aydır deniyoruz ama bebek olmuyor eşimin de benim de hiçbir sıkıntısı yok sigara etken olabilir mi acaba. Sigara içen ve hamile kalanlar yardımcı olabilirler mi acaba

Merhaba arkadaşlar ben bebek düşünüyorum ve sigara kullanıyorum bırakmaya çalışıyorum ama bırakamıyorum şimdide 2 aydır deniyoruz ama bebek olmuyor eşimin de benim de hiçbir sıkıntısı yok sigara etken olabilir mi acaba. Sigara içen ve hamile kalanlar yardımcı olabilirler mi acaba
Hamile kalmak istiyorsanız bence sigarayı bırakmalısınız. zaten sağlıklı beslenmeye geçiş yapmak gerekiyor sigarayla bu mümkün değil maalesef

merhaba, yaşlarınız kaç? folik asit alın kullanmaya başlayın. öncelikle kadın doğuma gidip yumurtalıklarınıza baktırın. sorun yok ise psikolojik olarak kasmayın. 10 ay sonra hamile kaldım. streste çok etkiliyor.
sigara kullanımı etkiliyor mu bişey diyemeyeceğim. sigara kullanıyorken hamile kaldım. reglim 2 gün gecikmişti. 1 dal sigarayı içemeyince gittim gebelik testi aldım pozitif çıktı. sonra kan tahliline gittim hamile olduğumu öğrendim doğumdan sonra 4 aya kadar canım hiç sigara istemedi. bir anda güncelleme geldi kahve yaparken bi sigara kahve yapayım dedim. ve tekrar içmeye başladım. bırakmak için zorlamadım. bazen oluyormuş gebeyken tiksinme. bende aşırı koku hassasiyeti olmuştu. herşey kokuyordu.belkide ondan. bi kaç arkadaşım var bırakamadı. azaltmaya çalıştılar. bir arkadaşım var hamileyken sigaraya aş erdi. vs. bu biraz hamileliğin akışına bünyenize ve bırakmak istiyorsanız iradenize bağlı .

erkekte dırek engelleyebılıyor senın de kanında pıs pıs seyler donerken cocugun ıcınden de o gececek. bebege opmeye kıyamıyoruz ay hemsıre tuttu ay bırı kucagına aldı dıye hop oturup hop kalkıyoruz ılac ıcerken dr ıc dedı ama ıcmesem mı ıkılemınde kalıyoruz . ama zehırlerken bısey olmuyor mu? olmayacak mı? hep derım yuzune yuzune uflemekten beter dırek kanından o gecıyor ne kadar ıctıysen o... bırakamıyorum falan a gelemıyorum ben :)) bebekten daha degerlı degildir nefsin. sıgara ıcen arkadaslarından bı sure uzak dur. esın de agzının dıbınde ıcmesın hatta o da bıraksın. topu topu 1 ay ugrascaksın. bırakamazsan gıt devlette sıgara bırakma yardımı al. bı aya bıraktı bı dolu arkadasım ben kendım cocuk ıstedıgım an bıraktım ben de 9 yıllık ıcıcıydım bsı olmadı. ıce ıce doguran arladaslarım da oldu. keyifleri bılır. 2 ay kısa cok kısa.. bebek sapasaglam olsanız da olmayabılır. 1 yıl da normal. hemen hop yaptık oldu olmuyor .. sıkıntınız olmayabılır ama madem cocuk dusunuyorsunuz hormon tahlılınızı yaptırın esiniz de sperm tahlılı versın yola oyle cıkın . bosa zaman kaybetmeyın varsa da bısı yapılcaksa ona gore yol cızer doktor.

Birsürü sigara alkol ugusturucu kullanırken hamile kalan var

Hıc bısey kullanmadıgı halde kalmayan da var

Eşinizin kendınızın hormon spermıogram rahim filmi testlerınızı yaptırın sorun yoksa aklınızda kalmasın bide sigarayı bırakır denersiniz . Siz sigarayı bırakabilicek misiniz ?

Hamile kalmak istiyorsanız bence sigarayı bırakmalısınız. zaten sağlıklı beslenmeye geçiş yapmak gerekiyor sigarayla bu
merhaba, yaşlarınız kaç? folik asit alın kullanmaya başlayın. öncelikle kadın doğuma gidip yumurtalıklarınıza baktırın. sorun yok ise psikolojik olarak kasmayın. 10 ay sonra hamile kaldım. streste çok etkiliyor.
sigara kullanımı etkiliyor mu bişey diyemeyeceğim. sigara kullanıyorken hamile kaldım. reglim 2 gün gecikmişti. 1 dal sigarayı içemeyince gittim gebelik testi aldım pozitif çıktı. sonra kan tahliline gittim hamile olduğumu öğrendim doğumdan sonra 4 aya kadar canım hiç sigara istemedi. bir anda güncelleme geldi kahve yaparken bi sigara kahve yapayım dedim. ve tekrar içmeye başladım. bırakmak için zorlamadım. bazen oluyormuş gebeyken tiksinme. bende aşırı koku hassasiyeti olmuştu. herşey kokuyordu.belkide ondan. bi kaç arkadaşım var bırakamadı. azaltmaya çalıştılar. bir arkadaşım var hamileyken sigaraya aş erdi. vs. bu biraz hamileliğin akışına bünyenize ve bırakmak istiyorsanız iradenize bağlı .
eşim 28 ben 25 yaşındayım eşimde içiyor bende içiyorum 2 aydır da uğraşıyoruz. Planlı olduğu içinde düşündüğümüz an hastaneye gittik ben takviye gıda ilaçlara başladım folik asite eşimde de sıkıntı yok ona da baktırdık. İnsan direk neden olmuyor psikolojisine giriyor çok stres yapmaya başladım. Sürekli test alıp bakıyorum ama hep negatif artık sigara yüzünden diye düşünmeye başladık azaltmaya başladım günde 6 7 anca içiyorum artık hala olmazsa direk bırakmaya başlayacağım eşime de bıraktıracağım

Birsürü sigara alkol ugusturucu kullanırken hamile kalan var

Hıc bısey kullanmadıgı halde kalmayan da var

Eşinizin kendınızın hormon spermıogram rahim filmi testlerınızı yaptırın sorun yoksa aklınızda kalmasın bide sigarayı bırakır denersiniz . Siz sigarayı bırakabilicek misiniz ?
Ben şuan tek etken sigara diye çok azaltmaya başladım testleri hepsini yaptırdık planlı olduğu için takviyelere ve sağlıklı beslenmeye de başladım ama olmadıkça insan çok strese giriyor

Sigarayı bırakmak için destek alın bence. Sigarayı bırakana kadar çocuk fikrini ertelemenizi öneririm.

Ben şuan tek etken sigara diye çok azaltmaya başladım testleri hepsini yaptırdık planlı olduğu için takviyelere ve sağlıklı beslenmeye de başladım ama olmadıkça insan çok strese giriyor
Rahım fılmı cekıldı mı peki 2 ay kısa bi süre ovulasyon takibi yapabılırsınız

Ben sağlıkçı değilim ama şunu tahmin etmek zor değil kullandığınız takviyelerin etkisini azaltıyorsunuz. Doktorlar cocuk isteğiyle giden kadına ve erkeğe direkt sigara içiyor musunuz diye soruyorlar

sigara kan pıhtılaştırdığu için sağlıklı yumurtlamaya etkiler. kan değerleriniz dengesizleştiği için de düsük veya gelişimsel bir hastalığa sebep olabilir. bırakmanız kardır, hem siz hem de esimiz için.

ben sigara kullanırken hamile kaldım. hamile kaldığımı öğrendiğim gün sigarayı bıraktım. sağlıklı bir gebelik yasadım. kan değerlerim sigarayı bıraktıktan 1 ay sonra falan normale döndü. bebeğim su an 8.5 aylık. alerji değeri hafif yüksek çıkıyor ve en kücük ağrı kesici kullanımında karaciğer enzimleri yükseliyor. kuruntu yapıyorum belki de ama ben o gebeliği bilmediğim sürecte içtiğim sigaradan olduğunu düsünüyorum (gerci hamile olduğumu öğrenmeden bir gece önce de bir sise sarap içmiştim) 😂😂 neyse önerim bırakmanız yönünde. simdi olsam bebeğe karar verdiğim an bırakırdım. hiç de zor değilmiş bırakmak gercekten istediğin bir sey olunca

Rahım fılmı cekıldı mı peki 2 ay kısa bi süre ovulasyon takibi yapabılırsınız
Hayır rahim filmi çektirmedim yumurtalarında tembellik var demişti sadece oda her kadında görülüyor demişti doktor sıkıntı değil demişti

Back
X