Hamile kalmak istiyorsanız bence sigarayı bırakmalısınız. zaten sağlıklı beslenmeye geçiş yapmak gerekiyor sigarayla bu
merhaba, yaşlarınız kaç? folik asit alın kullanmaya başlayın. öncelikle kadın doğuma gidip yumurtalıklarınıza baktırın. sorun yok ise psikolojik olarak kasmayın. 10 ay sonra hamile kaldım. streste çok etkiliyor.
sigara kullanımı etkiliyor mu bişey diyemeyeceğim. sigara kullanıyorken hamile kaldım. reglim 2 gün gecikmişti. 1 dal sigarayı içemeyince gittim gebelik testi aldım pozitif çıktı. sonra kan tahliline gittim hamile olduğumu öğrendim doğumdan sonra 4 aya kadar canım hiç sigara istemedi. bir anda güncelleme geldi kahve yaparken bi sigara kahve yapayım dedim. ve tekrar içmeye başladım. bırakmak için zorlamadım. bazen oluyormuş gebeyken tiksinme. bende aşırı koku hassasiyeti olmuştu. herşey kokuyordu.belkide ondan. bi kaç arkadaşım var bırakamadı. azaltmaya çalıştılar. bir arkadaşım var hamileyken sigaraya aş erdi. vs. bu biraz hamileliğin akışına bünyenize ve bırakmak istiyorsanız iradenize bağlı .
eşim 28 ben 25 yaşındayım eşimde içiyor bende içiyorum 2 aydır da uğraşıyoruz. Planlı olduğu içinde düşündüğümüz an hastaneye gittik ben takviye gıda ilaçlara başladım folik asite eşimde de sıkıntı yok ona da baktırdık. İnsan direk neden olmuyor psikolojisine giriyor çok stres yapmaya başladım. Sürekli test alıp bakıyorum ama hep negatif artık sigara yüzünden diye düşünmeye başladık azaltmaya başladım günde 6 7 anca içiyorum artık hala olmazsa direk bırakmaya başlayacağım eşime de bıraktıracağım