Sigara icenler hamile kalabiliyor MU??

Guzel_goz

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
135
78
13
Kizlar Benim sorum sigara kullanimi hamile olmayi engelliyor MU?? Allahin izniyle ins birakmaya calisiyorum AMA yine de cocugumun olmamasinin sebebi sigaradan mi cok Merak ettigim icin soruyorum.

Kizlar Benim sorum sigara kullanimi hamile olmayi engelliyor MU?? Allahin izniyle ins birakmaya calisiyorum AMA yine de cocugumun olmamasinin sebebi sigaradan mi cok Merak ettigim icin soruyorum.
Sigara içip hamile kalan çok tanıdığım var. Doğurganlığı azaltabilir ama tamamen yok edeceğini düşünmüyorum

tam etken değil ama hamile kaldıktan sonra bebeğe zararlı diye biliyorum

Dogurganligi etkiler sigara. Nasil olsa hamile kalinca birakicaksiniz simdiden birakin nolcak :) kimse cocugunun hayatini riske atmaz bile bile:anne:

6 senedir sigara kullaniyorum 3 kere gebe kaldim ama hepsi dusukle sonuclandi.

Ayni durumdayiz desene tiryaki değilim ama hamile kalinca birakirim diye düşünüyorum :)

Yaklaşık 8 sene sigara kullandım ve niyetine girdikten 2 ay sonra hamile kaldım. Bunu seni teşvik etmek için söylemiyorum tabiki kullanmamak gerek ama umutsuzluğa kapılma. Hamile olduğunu öğrendiğinde sigarayı bırakma kısmını hiç söylemiyorum bile :)

Sigara kullanıp hamile kalan çok tanıdığım var hatta komşum, hamilelik süresince de bırakmadı ne kadar zararlı olsa da. Erkeklerde sperm kalitesini düşürüyor diyor benim Doktorum ama kadınlar için çok büyük sorun olduğunu düşünmüyorum.

Sigara içerken hamile kalıp 9ay fosur fosur içen de var. Allah istediğine her şekilde veriyor. Korunanlar bile hamile kalır. Şans biraz da :)

Benim ikiz kardeşim 9 ay boyunca sigara içmedi yedi resmen hergün 1 paket sigara içiyordu bal gibi hamile kaldı dünyalar güzeli de bir yeğenim var .ben hiç sigara içmiyorum karaciğer de sariliğa sebep olan enzimlerim yüksek çıktı ve hamileyim.

bende tek tuk iciyordum gebelikten once fakat ogrendikten sonra tamamen biraktim benim tanidiklarim var hamileyken bile icen tabi ki hic onaylamiyorum ama sigara icmenn engel olcagini dusunmuyrm ama sen yinede birakmaya basla ins hemen olur :)

10 senedir sigara içiyorum ve günde bir paket kesin bitiriyordum.Hamile kalmaya niyetlendim ancak sigarayı bırakamadım. Hamile kalmamı etkilemedi. Kısa süre içinde hamile kaldım. Tabiki öğrenince içmedim ama çok zor oldu. Bence hamile kalmadan azalt hatta bırakabilirsen ne mutlu sana. Yoksa hamilelikte çoook zorlanırsın. Dualarımız seninle inş kısa zamanda güzel haberleri alırsın:)

Back
X