Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sigara içip hamile kalan çok tanıdığım var. Doğurganlığı azaltabilir ama tamamen yok edeceğini düşünmüyorumKizlar Benim sorum sigara kullanimi hamile olmayi engelliyor MU?? Allahin izniyle ins birakmaya calisiyorum AMA yine de cocugumun olmamasinin sebebi sigaradan mi cok Merak ettigim icin soruyorum.
tam etken değil ama hamile kaldıktan sonra bebeğe zararlı diye biliyorumKizlar Benim sorum sigara kullanimi hamile olmayi engelliyor MU?? Allahin izniyle ins birakmaya calisiyorum AMA yine de cocugumun olmamasinin sebebi sigaradan mi cok Merak ettigim icin soruyorum.
Ayni durumdayiz desene tiryaki değilim ama hamile kalinca birakirim diye düşünüyorum :)Kizlar Benim sorum sigara kullanimi hamile olmayi engelliyor MU?? Allahin izniyle ins birakmaya calisiyorum AMA yine de cocugumun olmamasinin sebebi sigaradan mi cok Merak ettigim icin soruyorum.
Kizlar Benim sorum sigara kullanimi hamile olmayi engelliyor MU?? Allahin izniyle ins birakmaya calisiyorum AMA yine de cocugumun olmamasinin sebebi sigaradan mi cok Merak ettigim icin soruyorum.
bende tek tuk iciyordum gebelikten once fakat ogrendikten sonra tamamen biraktim benim tanidiklarim var hamileyken bile icen tabi ki hic onaylamiyorum ama sigara icmenn engel olcagini dusunmuyrm ama sen yinede birakmaya basla ins hemen olur :)Kizlar Benim sorum sigara kullanimi hamile olmayi engelliyor MU?? Allahin izniyle ins birakmaya calisiyorum AMA yine de cocugumun olmamasinin sebebi sigaradan mi cok Merak ettigim icin soruyorum.