• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigara için kullanıldığımı düşünüyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi grands
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mesaj atarak haberli geliyormuş, eli boşta gelmiyor
demek ki sizden aldığı yüzle geliyor,
sizde içtiğiniz için de sorun teşkil etmiyor arkadaşınız için

şimdi mutfak masasında elde kahveler ile sohbet eşliğinde içtiğinize yemin edebilirim ama kanıtlayamam :D
ki en en en sevmediğim şey, bu yüzden evime gelip sigara içemez kimse

kv ve annem cok içerler ama evde yasak
bu yüzden balkonda alal acele içerler , malum havalarda soğudu kadınlar da yaşlı ama beni alakadar etmez :kahve:
Yemininiz boşa olmuş maalesef

Evde sigara içmeyin icirtmeyin gelince de hayatım kokusu perdelere siniyor artık evde icmiyoruz deyin. Çok miymiy buldum sizi, niye bu kadar komşuyla micmic oldunuz ki?

Bu aralar depresyondayım kimseyle görüşmek istemiyorum deyip sıklığı azaltabilirsiniz belki madem açıkça soyleyemiyosunuz

Şu pis şeyi nasıl içiyorsunuz ayrıca leş gibi üyyff
Sigara içen biri olarak evim asla sigara kokmaz, temiz vede titiz birisiyim. Sürekli cam kapı açıktır. Ben rahatsız olmuyorum, ailecek de içiyoruz 😋Burada konu sigara kokusu değil, siz yeşilaycılar zaten evinize kimseyi almayın tertemiz oturun.....

bunu yap demiyorum ama ben olsaydım şakayla karışık söylerdim sigara için geliyorsun beni özlediğinden değil uyanık falan diye
O kadar kırılgan ki, bir daha asla bana gelmez, sonuç itibari ile suçlu ben olurum

ben böyle birine denk geldim direk söyledim. eşinden gizli iş yapıyorsan beni karıştırma benden önce napıyorsan onu yap iki gün sonra eşin karımı sigaraya alıştırdı die benim adımı ağzına alır, şurda komşuyuz yüzyüze bakıyoruz adını ben koyma sigaranı evınde iç dedim.
Kocasını bilmem huyunu bilmem çıkar kötü bisey söyler eşimde yemez lafı başımıza bela ! zararın küçüğü büyüğü olmaz . Korktuguna göre eşi bu konuda sert biri demek ki bu durumda kullanılmak oluyor

zırt pırt sigara ıcın gelıyor sizin için değil, eli boş gelmıyor kocasına komşuya götüreyim diyordur bahane yani

Sigara içen biri olarak evim asla sigara kokmaz, temiz vede titiz birisiyim. Sürekli cam kapı açıktır. Ben rahatsız olmuyorum, ailecek de içiyoruz 😋Burada konu sigara kokusu değil, siz yeşilaycılar zaten evinize kimseyi almayın tertemiz oturun.....
Öyle zannedin, size kokmuyor ev sadece. Evet yesilayciyim mutluyum huzurluyum. 😇

Nedense tek tük içenler bizlere gelince paket paket sigara içiyormuşçasına içiyor ben de buna anlam veremiyorum.
Benim de 1 2 arkadaş evde içmek içinde götürüyordular benden.
Şaka gibi.

ben böyle birine denk geldim direk söyledim. eşinden gizli iş yapıyorsan beni karıştırma benden önce napıyorsan onu yap iki gün sonra eşin karımı sigaraya alıştırdı die benim adımı ağzına alır, şurda komşuyuz yüzyüze bakıyoruz adını ben koyma sigaranı evınde iç dedim.
Kocasını bilmem huyunu bilmem çıkar kötü bisey söyler eşimde yemez lafı başımıza bela ! zararın küçüğü büyüğü olmaz . Korktuguna göre eşi bu konuda sert biri demek ki bu durumda kullanılmak oluyor

zırt pırt sigara ıcın gelıyor sizin için değil, eli boş gelmıyor kocasına komşuya götüreyim diyordur bahane ya

Öyle zannedin, size kokmuyor ev sadece. Evet yesilayciyim mutluyum huzurluyum. 😇
Ne mutlu size.

Nedense tek tük içenler bizlere gelince paket paket sigara içiyormuşçasına içiyor ben de buna anlam veremiyorum.
Benim de 1 2 arkadaş evde içmek içinde götürüyordular benden.
Şaka gibi.
İşte bunu burada işte şöyle yap bunu yap, şunu de bunu de, diyenlere anlatamıyorsun, karşındaki insan anlayışlı değilse, ya bitireceksin yada katlanacaksına dönüşüyor

Rahatsızsanız , açık iletişim kurar söylersiniz olur biter
bunu üzerine 40 gün düşünmeye gerek var mı ?

bu arada birde kadın gizli içiyor hadi , kokusunu nasıl saklıyor harbiden ?

içmeyene çok kokar

İşte bunu burada işte şöyle yap bunu yap, şunu de bunu de, diyenlere anlatamıyorsun, karşındaki insan anlayışlı değilse, ya bitireceksin yada katlanacaksına dönüşüyor
Sigara kullanmayanları sizi anlaması imkansız, icmiyorlar sonuçta kokusu iğrenç geliyordur muhtemelen.
Ben de bırakmıştım tek tük yine başladım bana bile kötü kokuyor bize göre havalandırınca geçiyor koku ama perdeye koltuğa siniyor.
Çocuklardan gizli içtiğim için balkonda içiyorum ama evde içen arkadaşlara gidince koku geliyor ev sahibi alışmış olduğu için kokuyu almıyor bu konuda bir miktar haklı olabilirler ☺️
Arkadaşınıza gelirsek yüzünüz yumuşaksa tak edene kadar devam eder bu durum eninde sonunda kötü olan siz olacaksınız.
İçeri dalması bana da normal gelmedi. Açık açık söylemekten başka yol yok malesef.

Rahatsızsanız , açık iletişim kurar söylersiniz olur biter
bunu üzerine 40 gün düşünmeye gerek var mı ?

bu arada birde kadın gizli içiyor hadi , kokusunu nasıl saklıyor harbiden ?

içmeyene çok kokar

ben de eşimde içmeyiiz, ama bazen yılda 1 eşim arkadaşlarının yanına giderde çok ısrar ederlerse 1 tane alır,
sakız çiğner, parfüm sıkar ama bana yine de gelir o koku tiksinirim.

ama içen biri diğer içen birinden o kokuyu alıyor mudur bilemiyorum

Ailecek içiyorsunuz ve ev kokmuyor öyle mi gerçekten o evi düşünemiyorum koltuklara duvarlara halıya perdeye kıyafetlere ( giydiklerinizi birakin yeni yikananlara bile )her yere sinmistir size zaten kokmaz siz rahatsız olmuyorsunuz ki
Ben hayatımda hiç içmedim 3 gün önce icilse o kokuyu alıyorum
Yanlış anlamayın sizin tercihiniz ne isterseniz içersiniz de ailecek içip kokmuyor demeniz komik olmuş

Ailecek içiyorsunuz ve ev kokmuyor öyle mi gerçekten o evi düşünemiyorum koltuklara duvarlara halıya perdeye kıyafetlere ( giydiklerinizi birakin yeninyikananlara bile )her yere sinmistir size zaten kokmaz siz rahatsız olmuyorsunuz ki
Ben hayatımda hiç içmedim 3 gün önce icilse o kokuyu alıyorum
Yanlış anlamayın sizin tercihiniz ne isterseniz içersiniz de ailecek içip kokmuyor demeniz komik olmuş
Burada konu sigara kokusu değil ki, ayrıca ben böyle mutluyum ailecek de içiyoruz sizi ilgilendiren geren nedir?konuda bu değil, sigarayı sevmiyorsanız içmeyenlerle görüşmeyin olur biter....

ben de eşimde içmeyiiz, ama bazen yılda 1 eşim arkadaşlarının yanına giderde çok ısrar ederlerse 1 tane alır,
sakız çiğner, parfüm sıkar ama bana yine de gelir o koku tiksinirim.

ama içen biri diğer içen birinden o kokuyu alıyor mudur bilemiyorum
Yaa ben konuyu evim sigara kokuyor diye açmadım ki??

arkadaşlara katılıyorum kullanılmıyorsunuz. Tatlı kahve getiriyorsa sizden sigara otlanmıyorsa arkadaşlık böyle bir şey zaten. Bunu sadece sigaraya indirgemeyin sizinle keyif de alıyor belli ki. İnsan sadece sigara için tatlı yapıp getirmez. Çok bağımlı olsa zaten evdekiler bilir. Keyfine geliyor işte size. Siz aynı keyfi almıyorsanız veya sınır koymak istiyorsanız koyun.

Yaa ben konuyu evim sigara kokuyor diye açmadım ki??
yahu bu yorumu size yapmadım ki :)

ayrıca hem kadına istemediğinizi söyleyemiyorsunuz
hem kadın gelmesinden rahatsız oluyorsunuz

kadınla konuş diyoruz kırılır diyorsun,
o zaman bu şekilde kabulleneceksiniz diyoruz o zaman da ben tahammül edemiyorum diyoruz

ne ölmeye , ne gömmeye geliyorsunuz.
başka nasıl bi öneri bekliyorsunuz, dua edin burayı okuyan biri olsun da kendi üzerine alınıp
o hamle yapsın.

Back
X