Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sinirli değilim, yorumlarda evimin pis kokmasından yılın 2025 olduğu ve halen evde sigaramı içiyorsunuz, elinde tatlıyla gelmiş denilmesinden hoşlanmadım. Ben benim iyi niyetimin kullanılmasından bahsettim, galiba evde canı sıkılan bana yazmış![]()
Kimaeyle iletisim kurmamak lazim aslinda, herkes herseyi yanlis yerlerden yorumluyor, boyle kendine minnak bi fanus yaratip icinde yasayacaksin.Çok takmayın öteki konusunda da kendisine destek verenleri terslemiş bence sigarayı bırakması lazım gerginlik yapıyor kendisinde gelmiş kaç yaşına neyse
Yılda birkez tatlıyla gelmesi+ puan ise, haftanın 5 günü bende olması bana 1000 puan olmazsa kırmızı kart sizePis kokması konumuz değil şu an. Siz onunla ilgili bir şikayetten bahsetmemişsiniz. Evinde çocuğu yaşlısı olmayan sigara kullanan insanlar evde de sigara içiyor genelde.
Ama tatlıyla geldiği detayını siz belirttiniz. Nezaket göstergesi olduğu için + puan :)
Pis kokması konumuz değil şu an. Siz onunla ilgili bir şikayetten bahsetmemişsiniz. Evinde çocuğu yaşlısı olmayan sigara kullanan insanlar evde de sigara içiyor genelde.
Ama tatlıyla geldiği detayını siz belirttiniz. Nezaket göstergesi olduğu için + puan :)
Al işteYılda birkez tatlıyla gelmesi+ puan ise, haftanın 5 günü bende olması bana 1000 puan olmazsa kırmızı kart size![]()
Al iştearkadaşım okuma anlamada sıkıntı mı var sizde?
ilk konu başlığınızı okuyunca sizden sürekli sigara otlanan biri diye düşündüm :)Yoo genelde arar yada whatsapdan yazar mutlaka, bugün müsait değilim diyelim yarın bahanem yok. Benim onu arayıp çağırmama bile müsade etmiyor. Bir iki kez aniden geldi sadece.
Evet tam olarak bu zannediyorlar oysa vallahi duvarlar bile kokuyor bir evde sigara içilecek isterse hiç o cam kapı kapanmasin direkt olarak belli oluyor.Öyle zannedin, size kokmuyor ev sadece. Evet yesilayciyim mutluyum huzurluyum.![]()
gelmesin, ol bişi olmaz bence neden çekiniyosun kiO kadar kırılgan ki, bir daha asla bana gelmez, sonuç itibari ile suçlu ben olurum
Kullanılmak demeyelim iki mola vermek sigara içmek sohbet etmek için kaçıyor diyelim.İnsnalara bazen hayır demek zor olabiliyor ama hayır derseniz siz de sinirlenmezsiniz.Kapıyı açmayın sonradan duştaydım duydum ama açamadım sen gelmeden önce beni bir ara bu ara fazla bakım yapıyorum üstüm müsait olmuyor falan diyin gelmeden önce müsait misin diye sormayı alışkanlık haline getirsinKendimi haklı çıkartmak değil, sadece artık böyle düşünmeye başladım. 3 senedir bir sitede oturuyorum, aynı katta bir hanımla tanıştım, komşum kendi halinde evli düzgün birisi. Sigara içtiğini kimse bilmiyor, sadece bana geldiğinde birde arkadaş çevresinde içiyor. Zamanla biz bununla samimi olmaya başladık, ama her bana geldiğinde hemen sigara yakıyor, ben genelde evden pek çıkmam kendimde sigara kullanıyorum bu arada. Beni sevdiğini düşünüyorum ama bazende sırf bana sigara içmeye geldiğini düşünmeye ve kaçmaya başladım ondan zaman zaman. Birara evde temizlik yapıyorum bana hiç aniden gelmeyen o, elinde tabakla tatlı getirip içeri daldı, ben neye uğradığımı şaşırdım, direk sigara yaktı. Benim evden pek çıkmadığımı bildiği için kahve içme bahanesiyle genelde hep gelir, eşi evde çalıştığı için ben ona gitmem genelde, ama bazende kahve makinasıyla kahveyi getirir mahçup olmamak adına, iyiliklerini de gördüm kötü biri diyemem ama bu sigara olayı beni strese sokmaya başladı artık. Bazen canım kimseyle görüşmek istemiyor, telefonu bile açmak istemiyorum, ama aynı katta olduğumuz için ona evde yokumda diyemiyorum. Binada birtek benimle samimi, kimseye kolay kolay gitmez. Aslında kırmakta istemiyorum ama bazen istemiyorum, müsait değilim desem iyimisin birşeymi oldu diyecek sorgulayacak beni, buda sinirlendiriyor. Bazen kendime çok kızıyorum neden insanlara bu kadar izin ve değer veriyorum diye. Ama son zamanlarda kullanıldığımı düşünmeye başladım, bu intibayı o bıraktı bende, ne yapacağımı bilmiyorum artık. Buraya konu açarak bile kendimi suçlu gibi hissederek yazıyorum.
Kız yurdu mu irasi diyeceğim ama kız yurdunda bile başka odadan birinin sürekli odaya dalması hoş karşılanmaz. Net birsekilde söyleyin önceden haber ver herzaman keyfim olmaz diyeKendimi haklı çıkartmak değil, sadece artık böyle düşünmeye başladım. 3 senedir bir sitede oturuyorum, aynı katta bir hanımla tanıştım, komşum kendi halinde evli düzgün birisi. Sigara içtiğini kimse bilmiyor, sadece bana geldiğinde birde arkadaş çevresinde içiyor. Zamanla biz bununla samimi olmaya başladık, ama her bana geldiğinde hemen sigara yakıyor, ben genelde evden pek çıkmam kendimde sigara kullanıyorum bu arada. Beni sevdiğini düşünüyorum ama bazende sırf bana sigara içmeye geldiğini düşünmeye ve kaçmaya başladım ondan zaman zaman. Birara evde temizlik yapıyorum bana hiç aniden gelmeyen o, elinde tabakla tatlı getirip içeri daldı, ben neye uğradığımı şaşırdım, direk sigara yaktı. Benim evden pek çıkmadığımı bildiği için kahve içme bahanesiyle genelde hep gelir, eşi evde çalıştığı için ben ona gitmem genelde, ama bazende kahve makinasıyla kahveyi getirir mahçup olmamak adına, iyiliklerini de gördüm kötü biri diyemem ama bu sigara olayı beni strese sokmaya başladı artık. Bazen canım kimseyle görüşmek istemiyor, telefonu bile açmak istemiyorum, ama aynı katta olduğumuz için ona evde yokumda diyemiyorum. Binada birtek benimle samimi, kimseye kolay kolay gitmez. Aslında kırmakta istemiyorum ama bazen istemiyorum, müsait değilim desem iyimisin birşeymi oldu diyecek sorgulayacak beni, buda sinirlendiriyor. Bazen kendime çok kızıyorum neden insanlara bu kadar izin ve değer veriyorum diye. Ama son zamanlarda kullanıldığımı düşünmeye başladım, bu intibayı o bıraktı bende, ne yapacağımı bilmiyorum artık. Buraya konu açarak bile kendimi suçlu gibi hissederek yazıyorum.
Galiba. İlişkilere bakış açısıyla ilgili de sorun var gibi duruyor. Evime geliyor çünkü eşim evden çalışıyor diye kendi belirtmişti. Biz de oğlumun bir arkadaşıyla haftada bir ev buluşması yapıyoruz. Şu an ben hamile ve çalışıyor durumda olduğumdan, onun işi benimkine göre daha rahat saatlerde olduğundan hep ona gidiyoruz. Akşam yemek yiyoruz bayağı kadının evinde. Hiç de böyle düşünmüyor bence. Umarım düşünmüyordur tabi. çünkü birbirimizin sohbetini seviyoruz.
kızcağızın konusu nasıl sabote olmuş
sigara içmek ve içmemek kişisel tercihtir herkes saygılı olsun bence
grands sizden otlanmıyor dimi sigarayı
haftanın 5 günü geliyor mu neredeyse böyle ayyy hoş değil
Kızcağız? Kim konu sahibi mi?kızcağızın konusu nasıl sabote olmuş
sigara içmek ve içmemek kişisel tercihtir herkes saygılı olsun bence
grands sizden otlanmıyor dimi sigarayı
haftanın 5 günü geliyor mu neredeyse böyle ayyy hoş değil
Aynı kattasın diye neden eve almak zorunda değilsin öyle saçmalık mı olurKendimi haklı çıkartmak değil, sadece artık böyle düşünmeye başladım. 3 senedir bir sitede oturuyorum, aynı katta bir hanımla tanıştım, komşum kendi halinde evli düzgün birisi. Sigara içtiğini kimse bilmiyor, sadece bana geldiğinde birde arkadaş çevresinde içiyor. Zamanla biz bununla samimi olmaya başladık, ama her bana geldiğinde hemen sigara yakıyor, ben genelde evden pek çıkmam kendimde sigara kullanıyorum bu arada. Beni sevdiğini düşünüyorum ama bazende sırf bana sigara içmeye geldiğini düşünmeye ve kaçmaya başladım ondan zaman zaman. Birara evde temizlik yapıyorum bana hiç aniden gelmeyen o, elinde tabakla tatlı getirip içeri daldı, ben neye uğradığımı şaşırdım, direk sigara yaktı. Benim evden pek çıkmadığımı bildiği için kahve içme bahanesiyle genelde hep gelir, eşi evde çalıştığı için ben ona gitmem genelde, ama bazende kahve makinasıyla kahveyi getirir mahçup olmamak adına, iyiliklerini de gördüm kötü biri diyemem ama bu sigara olayı beni strese sokmaya başladı artık. Bazen canım kimseyle görüşmek istemiyor, telefonu bile açmak istemiyorum, ama aynı katta olduğumuz için ona evde yokumda diyemiyorum. Binada birtek benimle samimi, kimseye kolay kolay gitmez. Aslında kırmakta istemiyorum ama bazen istemiyorum, müsait değilim desem iyimisin birşeymi oldu diyecek sorgulayacak beni, buda sinirlendiriyor. Bazen kendime çok kızıyorum neden insanlara bu kadar izin ve değer veriyorum diye. Ama son zamanlarda kullanıldığımı düşünmeye başladım, bu intibayı o bıraktı bende, ne yapacağımı bilmiyorum artık. Buraya konu açarak bile kendimi suçlu gibi hissederek yazıyorum.
Ben sigarayı bıraktım deKendimi haklı çıkartmak değil, sadece artık böyle düşünmeye başladım. 3 senedir bir sitede oturuyorum, aynı katta bir hanımla tanıştım, komşum kendi halinde evli düzgün birisi. Sigara içtiğini kimse bilmiyor, sadece bana geldiğinde birde arkadaş çevresinde içiyor. Zamanla biz bununla samimi olmaya başladık, ama her bana geldiğinde hemen sigara yakıyor, ben genelde evden pek çıkmam kendimde sigara kullanıyorum bu arada. Beni sevdiğini düşünüyorum ama bazende sırf bana sigara içmeye geldiğini düşünmeye ve kaçmaya başladım ondan zaman zaman. Birara evde temizlik yapıyorum bana hiç aniden gelmeyen o, elinde tabakla tatlı getirip içeri daldı, ben neye uğradığımı şaşırdım, direk sigara yaktı. Benim evden pek çıkmadığımı bildiği için kahve içme bahanesiyle genelde hep gelir, eşi evde çalıştığı için ben ona gitmem genelde, ama bazende kahve makinasıyla kahveyi getirir mahçup olmamak adına, iyiliklerini de gördüm kötü biri diyemem ama bu sigara olayı beni strese sokmaya başladı artık. Bazen canım kimseyle görüşmek istemiyor, telefonu bile açmak istemiyorum, ama aynı katta olduğumuz için ona evde yokumda diyemiyorum. Binada birtek benimle samimi, kimseye kolay kolay gitmez. Aslında kırmakta istemiyorum ama bazen istemiyorum, müsait değilim desem iyimisin birşeymi oldu diyecek sorgulayacak beni, buda sinirlendiriyor. Bazen kendime çok kızıyorum neden insanlara bu kadar izin ve değer veriyorum diye. Ama son zamanlarda kullanıldığımı düşünmeye başladım, bu intibayı o bıraktı bende, ne yapacağımı bilmiyorum artık. Buraya konu açarak bile kendimi suçlu gibi hissederek yazıyorum.