canım öncelikle hayırlısı olsun inşallah Rabbim gönlüne göre versin ve emeklerini boşa çıkartmasın inşallah. ben de mikroenjeksiyon yöntemi ile ilk denemede hamile kaldım 7 haflık olduk Rabbime şükür. canım ben 15-16 yıldır sıgara kullanıyorum daha önce 4 kez aşılama yaptırdık bu süre içinde hiç bi degişiklik olmadan sıgaramı içtim ama dr. sıgaranın bebek için çok büyük düşman oldugunu ve bırakmam gerektigini söylemişti ama ben bırakmamıştım tabii aşılamalar başarısızdı bu arada benim eşimde içiyor sıgara ama mikroenjeksiyon a başladıgımızda dr.um kesinlik bırakacaksınız dedi tedaviye başlamadan önce eşimde bende bıraktık içmedik öyle başladık tedaviye ama dr.um bırakın sıgara içmeyi sıgara içilen yerde bile durmak yasak dedi bende her yasağa uydum. bi bebğimin olması anne olmak benim için herşeyden daha önemliydi sıgarayı bir günde bıraktık ve Rabbime binlerce kere şükürler olsunki muradımızı verdi.bence sende içme canım geç kalmış sayılmazsın keşke dada önce önce bıraksaydın ama önemli degil.Rabbim yardımcın olsun inşallah iyi haberler alırsın