Sigara külü kadar yalnızlık!

gelinciK8787

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
441
1
48
Diğer
5,6 yıl öncesine kadar çok sosyal iletişimi kuvvetli arkadaş canlısı biriydim.. Zamanla can dostum dediğim insanların vefasızlıklarına tanık oldukça insanlara karşı kalbim soğudu... Şu an ki iş yerimde herkese karşı mesafeliyim.birileriyle tanışmaya, kaynaşmaya bile çekiniyorum,hep kendimi geri çekiyorum, çünkü insanların ikiyüzlülükleri yüzeysellikleri beni bu noktaya getirdi..Başka yönden ise dertleşebileceğim bazı şeylerimi paylaşabileceğim arkadaşlarım güvendiklerim olsun istiyorum, Sadece yakın akrabalarımla ya da eşimle oturup kalkmak istemiyormm. Ama yinede kimseye yanaşamıyorum, hep bir mesafe koyuyorum :(( Benim durumumda olan var mı?

Son düzenleme:
Benim de can ı gönülden dostum diyebileceğim,her şeyimi paylaştığım biri yok hayatımda.
ama bu benim tercihim.
ha olsa iyi olur,dediğin gibi bazen insan ihtiyaç duyabiliyor dertleşme olsun,fikir alış verişi olsun.

arkadaş iki kelam yazı özetlemiş vesselam
ne dimek benim durumumda olan varmı?:20::20::20::20:
tabi ki vaaaaaaaaaaaaar:9::9::9::9::9:

5,6 yıl öncesine kadar çok sosyal iletişimi kuvvetli arkadaş canlısı biriydim.. Zamanla can dostum dediğim insanların vefasızlıklarına tanık oldukça insanlara karşı kalbim soğudu... Şu an ki iş yerimde herkese karşı mesafeliyim.birileriyle tanışmaya, kaynaşmaya bile çekiniyorum,hep kendimi geri çekiyorum, çünkü insanların ikiyüzlülükleri yüzeysellikleri beni bu noktaya getirdi..Başka yönden ise dertleşebileceğim bazı şeylerimi paylaşabileceğim arkadaşlarım güvendiklerim olsun istiyorum, Sadece yakın akrabalarımla ya da eşimle oturup kalkmak istemiyormm. Ama yinede kimseye yanaşamıyorum, hep bir mesafe koyuyorum :(( Benim durumumda olan var mı?

Yalnızlıkla arkadaş olmayı kendi kendime yetebilmeyi öğrendm etrafımda çok arkadşm olmasına rağmen.. bnce en iyisi bu..

Benim de can ı gönülden dostum diyebileceğim,her şeyimi paylaştığım biri yok hayatımda.
ama bu benim tercihim.
ha olsa iyi olur,dediğin gibi bazen insan ihtiyaç duyabiliyor dertleşme olsun,fikir alış verişi olsun.

hem benim tercihim diyosun hem hem olsa fena olmaz diyosun:34::34: kıs sen şuna iyisi denk gelmedi işte desene:31::31::31::31::31::31:

Yalnızlıkla arkadaş olmayı kendi kendime yetebilmeyi öğrendm etrafımda çok arkadşm olmasına rağmen.. bnce en iyisi bu..

kaç yaşındasın bakem sen, ooofffffff oofffffff bir zamanlar ben de öyle derdim de o yüzden sordum pat diye kaç yaşındasıni yok valla hiç öyle değil bacım ne edersen et insan bi yerde tıkaıyor kendi kendine yetmiyor.:31::31::31::31::31:

sonuç itibaiyle bi tanede olsa biri olacak eninde sonunda duvara çarpıyor insan öyle kendime yeterim falan hikaye

Ben özünde iletişim kurmayı, birileriyle sohbet etmeyi seven bir insanım, mevcut durumum beni sıkıyor o yüzden, ama ne yapacağımıda bilmiyorum, çünkü yeniden kırılmak istemiyorum

ya kısım sigara külü kadar yalnızlık ne dimek :44::44::44::44: içmiyos ki anlayalım, bizim yalnızlığımız kavanozda kalan son kurabiye, gökyüzündeki tek bulut falan işte en fazla..:9::9:

Ben özünde iletişim kurmayı, birileriyle sohbet etmeyi seven bir insanım, mevcut durumum beni sıkıyor o yüzden, ama ne yapacağımıda bilmiyorum, çünkü yeniden kırılmak istemiyorum

oooo o zaman seni bi fanusa koyup sırça saraya taşıyalım. nerde o dediğin güzel hayat. ne kadar kaçarsan o kadar kırıyorlar valla. tecrübeyle sabit söyleyeyim.
neydi o şarkı yazsa olmuyor yazmasam olmaz misali anlayacağın..:31:

kaç yaşındasın bakem sen, ooofffffff oofffffff bir zamanlar ben de öyle derdim de o yüzden sordum pat diye kaç yaşındasıni yok valla hiç öyle değil bacım ne edersen et insan bi yerde tıkaıyor kendi kendine yetmiyor.:31::31::31::31::31:

20 şimdilik sorun yok ilerde ne olur bilemem. :) çok arkdşm var yinede kim olursa olsun kendi içimde yalnızm

20 şimdilik sorun yok ilerde ne olur bilemem. :) çok arkdşm var yinede kim olursa olsun kendi içimde yalnızm

içindeki yalnızlık..
geçer kalmaz öyle, hiç tahmin etmediğin bi anda bi bakarsın ki sen birine acayip bağlanmış dertlerinden haberdar olmuş.
adı? bilmem artık belki sevgili olur belki en yakın dostun belki moda tabirle panpan ama olur birileri. sen farketmeden. en daraldığın anda giriverir hayatına ama sonra farkedersin:31:

içindeki yalnızlık..
geçer kalmaz öyle, hiç tahmin etmediğin bi anda bi bakarsın ki sen birine acayip bağlanmış dertlerinden haberdar olmuş.
adı? bilmem artık belki sevgili olur belki en yakın dostun belki moda tabirle panpan ama olur birileri. sen farketmeden. en daraldığın anda giriverir hayatına ama sonra farkedersin:31:

Olabilir tabi tecrübeler benim için önemlidr daha göreceğim çok şey var biliyorum.. hayat ne getirir bilemem ama görüp görebilecğm her şeye kendmi hazırlıyorum. insanlar acımasız insanlar yalancı...:)

Arkadaşsızlık çok zor.
Çok özelinizi paylaşmasanız bile sobet edebileceğiniz, bir kahve içebileceğiniz insanlar olmalı hayatınızda.
Maalesef insanlar gittikçe yalnızlaşıyorlar.
Herkes güven problemi yaşıyor.
Balki arkadaşlıktada adım adım gidilmeli.
Tanıdıkça bir adım, sonra bir adım daha.

yaş ilerledikçe eskisi gibi arkadaşlıklar kurulmuyo zaten
bence kırılmaktan korkma, çünkü kırılmamanın önlemi çok beklendiye girmemek
sen yine insanlara sokul, ama özel sırlarını paylaşma, aşırı kanka muhabbetine bağlama, beklentiye girme
bence bunlar olmadanda arkadaş olunur hemde daha kaliteli ve beklentisiz bir arkadaşlık olur
insan ara sıra kahve içip havadan sudan konuşacak birilerine ihtiyaç duyuyor ailesi dışında
arkadaşlığa çok anlamlar yükleme derim

insanların yüzeysellikleri yada dedikoducu filan oluşları seni korkutmasın..herkes böyle hepimiz böyleyiz..sen mesafe koyuyorsun ya karşındakine oda sana koyuyordur merak etme..çünkü bu devirde artık kimse kimseye güvenmiyor.

ama bu şekilde hayat gitmez..biriyle oturup konuşmak dertleşmek ağlaşmak gülüşmek gerekir..hayatın doğal akışı böyle..bence hapsetme kendini..ve rahat ol...kimin ne düşündüğü çokta umurunda olmasın..sen kendi keyfine bak..

mesela ben..herkesle konuşurum kaynaşırım..vardır dertleştiğim insanlarda..zararını gördümmü tabiyki gördüm..ama bu yüzden tek kalmayı tercih edemem.....herkese herşeyimi anlatırmıyım hayır..ama zaten can ciğer dostun bile olsa anlatmadığın şeyler mutlaka olur..

o yüzden kapatma kendini ve herkeslşe iletişim kur..sınırlarını kendin belirlersin nasıl olsa..

11 senelik kardesim gibi dediğim insandan yediğim kazıkla hayatta şunu öğrendim

söyleme sırrını dostuna
dostun söyler sırrını dostuna
Bir Gün Olur Kül Basarlar Postuna

yakin arkadaslarim genelde en az 10 senedir tanidigim insanlardir. Cok cok samimi oldugum arkadaslarim da var ama onlarla da mesafe yuzunden cok SIK gorusemiyoruz. yeni ortamlarda oyle cok samimi arkadasliklar kuran biri degilimdir genelde mesafeliyimdir. ama bu beni pek rahatsiz etmiyor sahsen. ben oyle biriyim, civik civik iliskilerden hoslanmiyorum. zaten birsey soyleyim mi kadinlarkulubunde derdimi anlatmak beni o kadar cok rahatlatiyor ki buraya yazdigim cogu seyi yakin arkadaslarimla gidip konusmuyorum ((=

halimden memnunum :ssz:

benimde burda hiç arkadaşım yok .biraz hepimiz evleniyoruz çoluk çocuk derken herkes kendi hayatına bakıyor birbirini unutuyor ben özledim arkadaşlarımı dedikodu yapmayı bilirlikte yiyip içmeyi kız arkadaş gibisi yok .istanbula gidince buluşcaz bakalım hepsini çok özledim .

Back
X