Merhaba,
Bugün bir sitede denk geldim, şuan sigara bırakma sürecindeyim, sigarayı bırakmak isteyenlerin uygulayabileceği yöntemlere değinmişler.
Sigara içenler arasında bu bağımlılığı sevenler olsa da azımsanamayacak bir kısmı da bırakmayı arzular. “Ya yok bu sefer kesin bırakıyorum!” diyenler için birkaç önerimiz var! İşte 6 adımda sigara bırakma yöntemleri
1 – Kararlı Olun İlk adım tabi ki kararlı olmak. Kararlı olmak beraberinde sabrı da getirecektir ki sigarayı bırakmak istiyorsanız kararlılık ve sabra çok ihtiyacınız olacak. Sigarayı bırakma kararı verin, kendinize güvenin ve tüm sigara paketlerinizi çöpe atın!
2 – Liste Hazırlayın Sigarayı neden bırakmak istediğinizi içeren bir liste hazırlayın ve sürekli yanınızda bulundurun. Ne zaman sigara içme isteği duyarsanız bu listeyi çıkartın ve okuyun. Neden bırakmak istediğinizi açıklayan maddeler sigara içme isteğinizi bastıracaktır.
Tamamını okumak için tıklayabilirsiniz
Bugün bir sitede denk geldim, şuan sigara bırakma sürecindeyim, sigarayı bırakmak isteyenlerin uygulayabileceği yöntemlere değinmişler.
Sigara içenler arasında bu bağımlılığı sevenler olsa da azımsanamayacak bir kısmı da bırakmayı arzular. “Ya yok bu sefer kesin bırakıyorum!” diyenler için birkaç önerimiz var! İşte 6 adımda sigara bırakma yöntemleri
1 – Kararlı Olun
2 – Liste Hazırlayın
Tamamını okumak için tıklayabilirsiniz
Son düzenleyen: Moderatör: