• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sigara otlanan arkadaşımdan gına geldi

Ya her gün bi tek alıyorsa , ses etmem de ...
her gün her gün 3-5 oluyorsa ; bir gün beraber dışarda yürür ( öğle yemeği vs)

Bir büfenin önünden geçerken , senin sigaran bitmişti alsana derim .

Bu bir. Başlangıç level :))

Anlamadı mı ? Yine istiyor demek arsız .

Bir sonraki seferde iki paket maltepe alır ( kaldı mı o sigara bu arada :)) ) gider veririm , sen paketi sürekli unutuyorsun al bunlar çekmecende dursun :))

Yine mi olmadı , hala mı istiyor ?

Birader bo..u çıkarma artık git bi paket al derim , dedirtmesin yani bana ne di mi ?

merhaba bayanlar... sırf bu konuyu açmak için başka hesap açtım... evet bir arkadaşım var işyerinde kendisi erkek çok samimi değilimdir ama eski işyerlerimiz aynı olduğu için bazen ordan konu açılır konuşuruz... bu arkadaşın evi işyerine on beş dk mesafede sabah kahvaltısını evde yapıyor ve nişanlı.. (kendi aralarında bir nişan) ailesi bile bilmiyor. yani ev geçindirme derdi de yok babası emekli abileri bankada çalışıyor maaşı benimkinden 100 tl fazla.. ben de ev geçindiriyorum her gün 2 yol parası veriyorum ve saba kahvaltıya vaktim olmadığı için her gün poğaça simit alıyorum.. evet sigara iyi bir alışkanlık değil ama bırakmak da istemiyorum bu da benim özel keyfim bana göre.. gelelim asıl konuya.. adam durmadan sigara otlanıyor yaaaa. dün yine baktım otlanmaya devam ediyor surat asıp hiç selam bile vermedim anladı sanıyordum bugünde gelip sigara versene diyip duruyor.. ben senin sigara yükünü hafifletmek zorunda mıyım ya? eski iş yerinde başladı bu hala devam ediyor eskiden ilk geldiğinde yok arabada unuttum paketi yok şurda kaldı yok kartta para var çekip alamadım sorun değil dedikçe adam iyice keriz yerine koyuyor.. birde diyorki her ay bu ay sana bi paket alcam yok istemiyorum sağol diyorum (içimden de benden alma yeter diyorum) zaten almıyorda istemiyorum zatende.. yani hanımlar size danışmak istediğim mevzu ben bu adamın bu otlakçılığından nasıl kurtulabilirim hiç konusmasam da yüzsüzlüğünü bırakmıyor
En adi en ucuz hatta kaçak sigara al ve ondan ver her paket bittiğinde başka iğrenç ucuz sigara al sürekli adi sigara al ver içsin merak etme 1 hafta sonra öksürmeye tıkanmaya başlayacaktır ;)
Eskiden millet kahveye giderken çorabına Marlboro cebine de Maltepe koyardı otlakçılara cebinden verir kendi çoraptan içerdi :D
Bence sende öyle yap.İşportada çok adi sigaralar var bildiğim köpek zehirleyen cinsinden. 2 liraya falan.
Al ver içsin afiyet zehir zıkkım olsun :D

merhaba bayanlar... sırf bu konuyu açmak için başka hesap açtım... evet bir arkadaşım var işyerinde kendisi erkek çok samimi değilimdir ama eski işyerlerimiz aynı olduğu için bazen ordan konu açılır konuşuruz... bu arkadaşın evi işyerine on beş dk mesafede sabah kahvaltısını evde yapıyor ve nişanlı.. (kendi aralarında bir nişan) ailesi bile bilmiyor. yani ev geçindirme derdi de yok babası emekli abileri bankada çalışıyor maaşı benimkinden 100 tl fazla.. ben de ev geçindiriyorum her gün 2 yol parası veriyorum ve saba kahvaltıya vaktim olmadığı için her gün poğaça simit alıyorum.. evet sigara iyi bir alışkanlık değil ama bırakmak da istemiyorum bu da benim özel keyfim bana göre.. gelelim asıl konuya.. adam durmadan sigara otlanıyor yaaaa. dün yine baktım otlanmaya devam ediyor surat asıp hiç selam bile vermedim anladı sanıyordum bugünde gelip sigara versene diyip duruyor.. ben senin sigara yükünü hafifletmek zorunda mıyım ya? eski iş yerinde başladı bu hala devam ediyor eskiden ilk geldiğinde yok arabada unuttum paketi yok şurda kaldı yok kartta para var çekip alamadım sorun değil dedikçe adam iyice keriz yerine koyuyor.. birde diyorki her ay bu ay sana bi paket alcam yok istemiyorum sağol diyorum (içimden de benden alma yeter diyorum) zaten almıyorda istemiyorum zatende.. yani hanımlar size danışmak istediğim mevzu ben bu adamın bu otlakçılığından nasıl kurtulabilirim hiç konusmasam da yüzsüzlüğünü bırakmıyor
Can'ım bişey çıkmış makine nikotin var sertliği ayarlanıyor içinde katran yok kanser olmuyorsun ondan al hem sigara sorunun kalmaz eşime alıcaz benim bankada bir müşterim vardı onda gördüm
Hemde otlakcıdan kurtulursun

aynen öyle yüzsüzlüğün beleşçiliğin daniskası. bir insan hiçmi utanmaz ya.. bu bide bana dediki ya sigara ver yada para? sanki nüfusuma aldım dangalağı..

Sende nüfus cüzdanını ver velayetini de üstüne alim de.
Ay ne biçim erkek ya.
Bu evlense sana evden ekmek getir ya da oara ver ekmek alim de der :KK45:

Gercekten oyle insan salak yerine konduguna yaniyor.
Giden paraya da yanmiyo degildim son zamanlar, gunde 20 lira sigaraya veriyordum dusunsene ve ogrenciyim yani. ki asla esirgemem ve sigaraya giden paraya acimam. Ama bu yemek icmek degil ki ya bu keyfi bi sey. Ben kendi keyfim icin aliyorum bunu sen de bu keyfi yapmak istiyorsan sen de alacaksin ya. Ben asla kimseden sigara isteyemem. Sigara ikram edenden bile alamam. Millet boyle arsiz.
Ben soyleyemedim yine olsa yine soyleyemem onun yerine ben utaniyordum ama cidden soylemek lazim
Benim ev arkadasim benim asla tepki veremeyecegimi bildiginden yapiyordu
Sizinki de ayni hesap olmus, ses etmedikce devam ediyor
Valla carla gitsin hem erkekler o kadar alinmaz sorun yaratmaz tamam der gecer
Cok haklisiniz bende sizin gibi ikrami bile kabul edemiyorum.. yani adamin keyfinin butcesini ben koruyorum sanki zorundayim inanin artik sigara icmekten bile keyif alamiyorum aman simdi gorur ister diye stres olarak iciyorum dusunun birde insan sigarayi kendisi stres olunca icer ben korkarak iciyorum artik bugun paylacagim adami iyi ce gaza geldim vallahi..

Paketinize 3 dal koyun sadece ya da is yerinde kac tane iciyorsaniz okadar.. "ben sigarayi birakmaya karar verdim gunde 3 dal aliyorum yanima bu da sonuncu" deyin..bence senin giderin yok benim giderim cok mevzusuna girerseniz farkli ggorunur ve hakliyken haksiz kinuma dusersiniz bence..
Zaten bugun iki paket goturuyorum biri bos biri dolu bos olana iki tane koyacagim ay insani ne hale getiriyorlar ya

Canim aynisinii ben gecen kis yasadim is yerindekii kiz samimiyetimizdeb dolayi surekli benden sigara istiyor hergun hergun hergun artik gina geldii ya kendinee pakett al ya da bana dedim en sonunda param yok tarzii konustum bu utanmaduu tabi istemeye devam ben gebelik oncesi sigarayi biraktim cok sukur o da bahanem.oldum simdi 7 aylik.hamileyim 9 aydir sigara icmiyorum yani demem o ki BIRAK SIGARAYII eger birakamiyorsan da azaltmaya calisiyorum kusura bakma kendi icicem kadar yanima aliyorum dersun.. ayy bir sene oncesinee.gittim yahuu yine sinirlendimmm

Bende sakızda yaşıyorum bu durumu, alıyorum o gun daha bır tane çiğnemişim paket bitiyo :( ben kimseden birşey isteyemem ne yüzsüz bu insanlar utanmada yok.

Canim aynisinii ben gecen kis yasadim is yerindekii kiz samimiyetimizdeb dolayi surekli benden sigara istiyor hergun hergun hergun artik gina geldii ya kendinee pakett al ya da bana dedim en sonunda param yok tarzii konustum bu utanmaduu tabi istemeye devam ben gebelik oncesi sigarayi biraktim cok sukur o da bahanem.oldum simdi 7 aylik.hamileyim 9 aydir sigara icmiyorum yani demem o ki BIRAK SIGARAYII eger birakamiyorsan da azaltmaya calisiyorum kusura bakma kendi icicem kadar yanima aliyorum dersun.. ayy bir sene oncesinee.gittim yahuu yine sinirlendimmm
Bende birakmayi dusunuyorum artik sigaradan nefret ettirdi adam sagolsun

Back
X