Sigara Sorunu!

pure_love

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2010
138
0
46
İstanbul
Arkadaşlar, ameliyat sonrası sigara içilmesi ne gibi sorunlara yol açar. Tecrübeli arkadaslardan bu konuda yardım istiyorum. Ne gibi sorunlarla karşılaşıldı ya da ihtimal nedir, burun şeklinde kalıcı hasara yol açabilir mi? Çok denedim ama bırakamıyorum en azından burdan okuduklarım çerçevesinde değerlendirme yapmak istiyorum. Forumda birçok başlığa baktım ama benim sorularımın cevabı olmadı. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar, ameliyat sonrası sigara içilmesi ne gibi sorunlara yol açar. Tecrübeli arkadaslardan bu konuda yardım istiyorum. Ne gibi sorunlarla karşılaşıldı ya da ihtimal nedir, burun şeklinde kalıcı hasara yol açabilir mi? Çok denedim ama bırakamıyorum en azından burdan okuduklarım çerçevesinde değerlendirme yapmak istiyorum. Forumda birçok başlığa baktım ama benim sorularımın cevabı olmadı. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Cnm malesefki bende icenlerdenim ve birakamadim:( Ameliyatimin 10cu gunu tekrar basladim, ameliyat oncesi birakilmasi gerekiyor aslinda anestesi zor geciyor yoksa. Ameliyattan sonrada iylesme surecini uzatiyor sislikler odemler daha yavas iylesiyor diye biliyorum. Ama kalici bir hasar verdigini sanmiyorum, benim doktorumda birakmami soylemisti ama yapamadim:(( Benim anestezimin cok zor gectigini soyledi bana.... Umarim biraz olsun bilgilendirmisimdir seni:)

benim burnumda tampon vardı 3. gün yaktım .. marifetmiş gibi söylemiyorum ama bırakamadım..bilgisi olan biri varsa bizide bilgilendirsin lütfenn.. bu soru benimde kafamda

bildiğim kadarı ile sadece iyileşme sürecini etkiliyor. mesela bir arkadaşım dişini çektirmişti, yemek yememesi gerektiğini söyleyen doktor sigara içmemesi gerektiğini söylememiş. tabi sürekli kanadı diş çekilen yer. çok geç iyileşti.

Ben de sizler gibi düşünüyorum, ancak Emre beye sigara içtiğimi söyleyince 2 ay içme sonra sen üzülürsün diyince korkmaya başladım.. Ama hala bırakamadm ya :50:

hıımm, şöyle bişey olabilir belki. yepyeni bir burun inşa ediliyor sonuçta. belki kıkırdakların, kemiklerin kaynamasına olumsuz etkisi olabilir. kaynaması gereken bir yer kaynamıyor olabilir mesela. doktor bey diyorsa senin iyiliğin için söylüyordur. ama günde 1-2 taneden bişey olmaz heralde. ben de arada götüryorum çünkü :90:

hıımm, şöyle bişey olabilir belki. yepyeni bir burun inşa ediliyor sonuçta. belki kıkırdakların, kemiklerin kaynamasına olumsuz etkisi olabilir. kaynaması gereken bir yer kaynamıyor olabilir mesela. doktor bey diyorsa senin iyiliğin için söylüyordur. ama günde 1-2 taneden bişey olmaz heralde. ben de arada götüryorum çünkü :90:
canım benim olay 1-2 de kalsa keşke,, ben bi paketi 2 günde bitiriyorum:1: ne olcak bu halimmm

ohh maşallahh, ama cidden maşallahh :)) ameliyat oldun diye değil normalde de azaltman hatta bıRakman senin için iyi olacaktır canım
haklısın yaa ama denedim çok, ama bu aralar azalttım biraz umarm daha fazla azaltabilirim.. bi anda bi tiksinme gelse keşke =))

senin duduşların maşallahı war zaten, bence sigara senin dudaklara tiryaki olmuştur senin suçun yok :1: ama yine de dikkat et canım, bıRakamıyorsanda azaltma yoluna gitt:34:

ben de amelıyattan 1,5 ay sonra ıcmeye yenıden basladım.iylesme suresısını etkılıormus odemler gec gecermıs kuzenım saglıkcı o solemıstı.ama gunde en fazla 3 yada 4 dal ıcıyorm ben.oda bısey mı alkol alıorum bı ıkı haftadr yuzum balon gbı sısıyo:)

bari bi ay falan etkilese ona razıyım =) zaten burnum kendinden geçti.. okul nedeniyle baya bi soğuk yedi artı bi de sigara sorunu war =) hayırlısı olsun diyelim

bu sigara ne igrenc bisey!!! hayatimiza bir girdimmi cıkamıoooo:20: ben de ameliyattan 15 gun ocne birakmak olsun diye icmiorum 3 gundur ve su an catlamak uzereyim!!!!!!!!! ameliyat heycani sigara krizi ust uste binio su an:((((((

Back
X