Sigara Sorunu!

hapşurdun mu kızzz nettin sakın hasta olma bende çok esnemiştim:37:

hapşurmam mı ya :2: hasta olmadım da tamponlar ikinci günü iyice kaşındırdı uzanırken bişi yoktu da ayağa kalktığım an hapşurdum :66: neyse ki tamponlardan kurtuldumda rahatladım :)) esnemeyi düşünemiyorum bile canım o daha zor :37: ben esnememe fırsat vermemeye çalışıyorum azcık uykum gelse kapatıyorum gözlerimi uyuyorum hemen :86:

pis sigara kotu sigara!!!! kurtulmaıs ne zormus!valla 10 gun oldu icmedim heralde icmem uzun bi sure. Bu bahaneyle de bıraksak neguzel olur hatta!!!!

çok doğru sölüosun ama inan ben çok zorlanıyorum keşke hiç başlamasaydık ama ben iyileşiyim bırakabilceğimi pek sanmıyorum her konuda iradeliyim ama iş sigaraya gelince olmuyo :37:

benım 2 ay oldu bende tektük içenlerdenim sanırım 1. aydan sona başladım günde ya 2-3 tane yada 4-5 tane yada bazı günler hiç içmiyorum mutlaka yanetkisi vardır bunu birinin sölemesine gerek yoktur sanırım sonuçta sigaranın sağladığı bi yarar gördünüzmi az buçuk metabolizmayı çalıştırması dışında:1:doktorumdan öle bi uyarı gelmedi ama sorsam iç demzdi heralde:19:

Kızlar merhaba bende 30 mayısta ameliyat oldum rinoplasti geçirdim. aynı doktora hemen hemen aynı tarihlerde ameliyat olan bir arkadaş 3.günde içmeye başladım hala daha içiyorum yazınca bende dün gece ilk sigaramı içtim pazartesi olmuştum cuma gecesi içtim bir tane. artık geceleri en fazla ikişer tane içerim diyorum ama evde olduğum için o da.. annemler öldürür beni zaten bırakmamı istiyorlardı iyice konuşurlar ameliyattan sonra da bırakmadım diye. ama dışarı çıkınca ne olacak bilemiyorum dışarda insanın sohbet muhabbetle içtikçe içesi geliyo vallaaa.. ben yukarda bi arkadaş yazmış sigaranın yararlı olduğu bir yer gördünüz mü diye.. çok doğru tabiki mutlaka bir yan etkisi vardır ama bence bünyeden bünyeye ve etkiside ona göre olacaktır. ayşeye olan fatmaya da olacak diye birşey yok.. bende tiryakiyim ve kendim dahil herkese önerim, mümkün olduğunca az ve geç başlamamız. tabi mümkünse bırakmak en iyisi ama.. olmuyoorrr kızlarr olmuyorrr

ben de yarın deviasyon+rinoplasti ameliyatı olacağım fakat hala sigara içiyorum,belki sonrasından içmeyeceğim fakat ameliyat öncesi içmek çok mu sakıncalı acabaa :((

ve bu ilaç cilt için sivilcelere iyi gelen bi ilaç fakat deriyi çok fazla inceltiyor ve bi yere vurduğğum anada orası hemen yara olyor ve ben korkuyorum acaba bu ilacın ameliyat esnasında yada sonrasında bi etkisinin olmasından bu ilacın kullanıpda olan varmı ameliyat

Aranizda sigarayi birakip biraktiktan sonra bas dönmesi sorunu yasayaniniz var mi?

Back
X