Sigara Sorunu!

bu sigara ne igrenc bisey!!! hayatimiza bir girdimmi cıkamıoooo:20: ben de ameliyattan 15 gun ocne birakmak olsun diye icmiorum 3 gundur ve su an catlamak uzereyim!!!!!!!!! ameliyat heycani sigara krizi ust uste binio su an:((((((
hiç sorma yaa .. önceki düşüncem ameliyattan 1 ay önce bırakmaktı sonra tarih yaklaştıkça 15 iyidir dedim =) sonra burdaki deneyimli arkadasların yazısını okudum (işime de geldi) son hafta bıraktım ve ameliyattan 20 gün snra başladım =)

pure love ben hamilelgimde ve emzirme donemimde birakıp, yaklasık1 senden fazla, sonra yine basladim!!!! cok kızıorum kendime! su an gribim ama ona ragmen cok cekio canım,
2 gundur icimde bi sıkıntı var ameliyat heyecanımı acaba diorum ama sonr aanladımki sigarasızlık vuruooo!!!

pure love ben hamilelgimde ve emzirme donemimde birakıp, yaklasık1 senden fazla, sonra yine basladim!!!! cok kızıorum kendime! su an gribim ama ona ragmen cok cekio canım,
2 gundur icimde bi sıkıntı var ameliyat heyecanımı acaba diorum ama sonr aanladımki sigarasızlık vuruooo!!!
Ya bi de fırsat bu fırsat dedim ben bu sefer bırakırım bu bahaneyle sigarayı dedim ama malesef bırakamadım.. Mesela nadiren burnumda ağrı oluyo bi anlık sigaradandır diye düşünüyorum, o yüzden korkuyorum burnumda kalıcı hasar bırakır mı diye.. Belki de normaldir bilmiyorum:50:

bende gunde birtane falan iciyorum ama sIkintilaniyorum kizlar ya..biyerde burunda cokmeye yol aciyor falan yazmisdi, dengesiz bir sekilde sislikler iniyor fln yaziodu..acaba oylemidir.. valla kokruyorum birsey olcak diye, okadar cileyi bosa cekmeyelimde..

arkadaşlar sigara bıraktırma merkezleri işe yaramıyor mu?ben içmiyorum ama içenlerin kurtulmasına çok seviniyorum.umarım kurtulursunuz hepiniz bu bağımlılıktan.

bende günde bir paket içiyorum malesef.
ne ameliyat öncesi nede sonrası bırakabileceğimi hiç düşünemiyorum. asla vazgecemiyorum ya

Birisi çıksa ve dese ki arkadaşlar sigara içtiğim için burnumda şu oldu ve doktor tek neden sigara içtiğin için bu geldi başına dedi dese de şu sigarayı en azından ameliyattan sonra bari içemesek.Biraz bahane aramak gibi oldu farkındayım ama:(
Bende içmeyecektim güya ama ne mümkün...

bende 4. günü içmeye başladım :( ama günde 1 - 2 sigara :17:korkuyorum bir yandanda ama içiyorumda :17:

3. Haftama girmiş bulunmaktayım ve çıldırmak üzereyim ilk hafta yokluğunu çekmedim ama şuan canım nasıl istiyor anlatamam!! üstelik sürekli yiyorum farkında olmadan bi bakıyorum elimde gofret çöpü bilinç istem dışı yaane:37: Off içersemde yaralar geç iyileşecek aslında bırakmanın tam sırası dişler sararıyor tırnaklar sararıyor ve bı kadın ıcın en önemlısı pis koku bırakıyor kıyafette agızda bunları bıle bıle gene ıcmek ıstıyorum yok böyle aşkk:37:

benim doktorumda 1 ay öncesinden bırakmak zorundasın demişti (yani bugünden itibaren )ameliyat sonrası 2 ay dedi ama ben yarın bunu bırakabilcemi hatta ameliyata girene kadar içmicemi düşünemiorum düşünmek bile geriyor beni..ama inşallah bırakabilirim :(((

:25:
benim doktorumda 1 ay öncesinden bırakmak zorundasın demişti (yani bugünden itibaren )ameliyat sonrası 2 ay dedi ama ben yarın bunu bırakabilcemi hatta ameliyata girene kadar içmicemi düşünemiorum düşünmek bile geriyor beni..ama inşallah bırakabilirim :(((

sen ne diyosun ameliyattan bir gece önce içtim ben doktora sordum anesteziyi etkılıyomuş gec uyanmaya neden oluyomus sıgara nette öyle yazıyodu dedım o da onlar korkutmak için dedi sadece sigara yaraların gec ıyılesmesıne neden oluyo amelıytan 2 hafta önce ve 2 hafta sonra içme dedi bende tamam dedım ama dedıgım gıbı 1 gece öncesınden bıle içtim ve bir sorun da olmadı
tabı ustte bı öncekı mesajımda sıraladıgım nedenlerden dolayı ıcmemek lazım

ama şuan istanbulda yağmur var normal zaman olsa alırım kitabımı elime sıcacık kahvemı yudumlarken sıgaramı yakarım altta da hafıf bır muzık offf çok özluyorum evlat acısı gıbı koyuyo ama :5::2:

benimde yarın ameliyatım var doktor 1 hafta önceden bırak dedi ama ben bırakmayı geçtim azaltamadım bile :26: ve ameliyattan sonra içemeyeceğim için resmen stok yapıyorum öyle bi pskoloji oluştu resmen :44: ameliyatın nasıl geçeceğinden çok aklımdan iki şey çıkmıyo anesteziden uyanamazsam ve canım çok sigara isterse ne yaparım diye düşünüyorum :64:

hastaneye gidin, onkoloji bölümüne, banklarda oturun, gırtlak kanserli bir hastayla konuşun. bakalım canınız hala istiyor mu??

hastaneye gidin, onkoloji bölümüne, banklarda oturun, gırtlak kanserli bir hastayla konuşun. bakalım canınız hala istiyor mu??
offfff bende sıgara kullanıyorum onları dusununce cok korkuyorum ama amelıyat olunca doktorların etkısıyle bende bırakırım dıye dusunuyorum cunku ıyılesmeyı gecıktırıyormus sanırım :((((

benimde yarın ameliyatım var doktor 1 hafta önceden bırak dedi ama ben bırakmayı geçtim azaltamadım bile :26: ve ameliyattan sonra içemeyeceğim için resmen stok yapıyorum öyle bi pskoloji oluştu resmen :44: ameliyatın nasıl geçeceğinden çok aklımdan iki şey çıkmıyo anesteziden uyanamazsam ve canım çok sigara isterse ne yaparım diye düşünüyorum :64:

anesteziden uyanamamak 30 yıl önceydi artık herşey değişti senin yaşına boyuna kilona kan durumuna göre veriyorlar anesteziyi kişiye özel. yani ben uyanamayan birine hiç rastlamadım emin ol hergün milyonlarca amelıyat yapılıyor. kalp krızı gecırenler kanser olanlar vs hepsıne anestezi veriliyor bugun yolda kafana saksı düşse gene anestezi verilecek o yuzden korkma
ama aynı sıkıntıyı bende yaşadım yani bunları bile bile kastım kendimi ne desem yararsız:37:

cnım cok ısterse demişsin dikkat etmemişim emin ol ilk 1-2 hafta aklına bile gelmeyecek sigara kendi derdine düşeceksin burnunda alçı agırlık olacak zaten konuşmak gülmek mimik yapmak hapşurmak öksürek esnemek yasakk:37: agzından hep nefes alacaksın ve dılın agzın kuruyacak hep sıvı şeyler yıyıp içeceksin püre çorba komposto tarzı şeyler ama ılık olacak bunlar tamam mı sonra yere falan bakmak ani hareket etmeler falan yok sonra dediğim gibi alçı bant çıktıktan sonra nefes almaya başladıktan sonra başlayacak bu meretin özlemi:37: naneli şekerlerle kanki oldum

anesteziden uyanamamak 30 yıl önceydi artık herşey değişti senin yaşına boyuna kilona kan durumuna göre veriyorlar anesteziyi kişiye özel. yani ben uyanamayan birine hiç rastlamadım emin ol hergün milyonlarca amelıyat yapılıyor. kalp krızı gecırenler kanser olanlar vs hepsıne anestezi veriliyor bugun yolda kafana saksı düşse gene anestezi verilecek o yuzden korkma
ama aynı sıkıntıyı bende yaşadım yani bunları bile bile kastım kendimi ne desem yararsız:37:

bende kendi çapımda araştırdım milyonda bir bi ihtimal varya işte ben çok pimpirikliyim :78: gelir beni bulur diye endişeleniyorum:14: 1 haftadır hiç bu konu aklıma bile gelmemişti bugün tahlil için kan vermeye gittim nolduysa artık aklıma girdi işte birden neyse artık yarın ameliyattan sora uyanırsam yazarım :66: buarada teşekkür ederim ponponperisi :3:

haha rica ederim canım ne demek yrn yazarım demişsin de kafanı kaldıracağını pek sanmıyorum:37: insanın hali kalmıyo gözlerin falan şişecek aman ha bu mesajımı okuyorsan bil ilk 3 gün tv internet falan yasak uzan dinlen gozlerine buz koy ılk gun koymazsan halin nice olur:37::37: elbet uyanacaksın kasma:37: çok sevindim adına umarım herşey gönlünce olur:37:

Back
X