• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sigara tercihiniz?

Tercihiniz?

• L&M

OY: 0 0,0%
  • West

• Pall Mall

• Tekel 2000

• Tekel 2001

• Chesterfield

• Lucky Strike

• Ankete Katılan
    27
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
:52::52::52: aynı ben :51:

hep azaltıyorum diyorum akşama bakıyorum değişen birşey yok :9:

bizi sigaraya bağlayan şey nikotinmiş ...

ve 3 gün eğer sigara içmessek nikotin canavarını yok ediyormuşuz kurtuluyormuşuz:24:

edebilirmiyiz kızlar sizce:36:

ben daha 2 saat içmeden duramıyorum 3 gün ne demek milissa çok ayıppp:20:

Farketmez. Slim olsun yeter. :ssz:

Ama şu aromalı sigaralara hastayım ya. Karanfilli, tarçınlı, vişneli.. Djarum'da var böyle güzel aromalar. Off uzun zamandır içemiyorum..

Amma keşmişim ben de be :27:

benim rekorum taammmm 1.5 gün yaaaa naber :27:

of yaaa:31: inanırmısın her hafta bırakıyorum ben bu zıkkımı :27:

kız ben astım buronşitim bir gece acile kaldırdılar beni hava verdiler nefes acıcı iğne yaptılar hastaneden çıkar çıkmaz sigara yaktım ama bende 5 saat içmediğimi biliyorum 1 buçuk gün komada yatmam lazım ki içmeyeyim şimdi bi alaç çıkmış eczanelerde satılıyormuş tam 7 tane tanıdığım o ilaç sayesinde bıraktı 200 lira tiksinerek bırakıyormussun :19:

kız ben astım buronşitim bir gece acile kaldırdılar beni hava verdiler nefes acıcı iğne yaptılar hastaneden çıkar çıkmaz sigara yaktım ama bende 5 saat içmediğimi biliyorum 1 buçuk gün komada yatmam lazım ki içmeyeyim şimdi bi alaç çıkmış eczanelerde satılıyormuş tam 7 tane tanıdığım o ilaç sayesinde bıraktı 200 lira tiksinerek bırakıyormussun :19:

geçmiş olsun canım ya....sırf zarar ...

bende de bir manyaklık var aç karna sigara içmeye bayılıyorum...tokkken tadı yok:6:

düşünuyormusun o ilacı kullanmaya?

geçmiş olsun canım ya....sırf zarar ...

bende de bir manyaklık var aç karna sigara içmeye bayılıyorum...tokkken tadı yok:6:

düşünuyormusun o ilacı kullanmaya?

düşünüyordum sonra vaz geçtim ama belki alabilirim alırda bırakırsam tavsiye ederim sanada canım haberdar ederim seni

İş yerinde bizim sigaraya kapının önüne çıkan çok oluyor,
Eğer sinirliysem, sanki hıcımı sigaradan çıkarırmış gibi içiyorum ama içime çekmiyorum bile..
Napıyorum tam olarak bende çözemedim zatenn :1:

onu ben de yapıyorum hırs yapıp hüüüüfp diye çekiyorum sonra çekmeden fırlatıveriyorum dışarı :1:

bende sözde bırakmaya çalışıyorum azalttım derken bugün gene cozuttum :ssz::ssz:

ohov çok görülen aşamalar :ssz:

Heh çıktı bir tane de olsa camel tiryakisi kardeşim selam olsun :ssz:

whiteı bana tuhaf geliyor ama olsun camel cameldır :ssz:

Farketmez. Slim olsun yeter. :ssz:

Ama şu aromalı sigaralara hastayım ya. Karanfilli, tarçınlı, vişneli.. Djarum'da var böyle güzel aromalar. Off uzun zamandır içemiyorum..

Amma keşmişim ben de be :27:

ay onlar sigara gibi gelmiyor bana hiç sevmiyorum djarum :1:

:52::52::52: aynı ben :51:

hep azaltıyorum diyorum akşama bakıyorum değişen birşey yok :9:

bizi sigaraya bağlayan şey nikotinmiş ...

ve 3 gün eğer sigara içmessek nikotin canavarını yok ediyormuşuz kurtuluyormuşuz:24:

edebilirmiyiz kızlar sizce:36:

internette bir video gördüm bence o yöntem etkili olabilir sigardan bıktırma tekniği hakkaten insanın ciğerleri öyle acıyınca bırakır sürekli aralıksız çekiyorsun sigarayı nefes bile vermeden canın çektiğinde böyle yapıyorsun ve uzun süre istemiyorsun bırakmak istersem öyle bırakırım :ssz: yoksa öbür türlü zor ya çok bırakmaya çalışan gördüm :36:

bi ara kent mentolliye dadanmıştım :D düzenli içmiyorum lakin ara sıra buluşuyoruz kendisiyle:9:

Heh çıktı bir tane de olsa camel tiryakisi kardeşim selam olsun :ssz:

whiteı bana tuhaf geliyor ama olsun camel cameldır :ssz:

ay onlar sigara gibi gelmiyor bana hiç sevmiyorum djarum :1:

internette bir video gördüm bence o yöntem etkili olabilir sigardan bıktırma tekniği hakkaten insanın ciğerleri öyle acıyınca bırakır sürekli aralıksız çekiyorsun sigarayı nefes bile vermeden canın çektiğinde böyle yapıyorsun ve uzun süre istemiyorsun bırakmak istersem öyle bırakırım :ssz: yoksa öbür türlü zor ya çok bırakmaya çalışan gördüm :36:

bende camel içiyom ama şeyden sonraaaa:60::60::60::60:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X