Sigara tiryakilerine iyi haber

birde arkadaşlar enteresan bu gün sağlık ocağına gittim dönerken münübüsle spor salonun önünden geçerken..hanımlar ara vermiş siğara içiyordu..spor sigara tek bize mahsus değildir değilmi?

Benim mantık biraz garip çalışıyor belki olması gerektiği gibi çalışıyor ama bu düşüncelerim zaman zaman tuhaf karşılanıyor, ben sigara içiyorsam sigara keyfi birşeydir, ayrıca sigarayı alabilen biri demekki o merede para bulabiliyor yani birşekilde kendi kendini iyi kötü geçindiriyor, ihtiyaç sahibi biriyse niye günde en az 1 paket sigara içiyor, ki yerli sigaraların en ucuzu 6 liradan satılıyor.

O zaman benim sigara tedavimi devlet üstlenmemeli, mesela ihtiyacı olmadığı halde kömür, gıda, çocuk eğitim parası alanlarda hak gaspediyor, bana göre bu başkasının hakkını gasptır, ben onun vebaline giremem.
Mune ben senin yorumlarını çok beğeniyorum, bazı konularda gözüm arıyor, belki de çok örtüşüyoruz, bakış açılarımız çok yakın; ondan olabilir... (Mesela intihar eden adamın videosunu izlediysen ne düşündün ne hissettin çok merak ettim, iki konu açılmış biri kapanmış diğerine baktım yazmamışsın, gözüm arıyor yani)

Mune ben senin yorumlarını çok beğeniyorum, bazı konularda gözüm arıyor, belki de çok örtüşüyoruz, bakış açılarımız çok yakın; ondan olabilir... (Mesela intihar eden adamın videosunu izlediysen ne düşündün ne hissettin çok merak ettim, iki konu açılmış biri kapanmış diğerine baktım yazmamışsın, gözüm arıyor yani)
Teşekkür ederim:KK52:O konuya inan hiç bakmadım içeriğini bile bilmiyorum, göz atma fırsatı bulursam yazarım:KK39:

Bunlar bedavaya bir şey veriyorlarsa durup bir düşünmem lazım hatta düşünmeye bile gerek yok direk reddetmem lazım:KK14:
Ben mutluyum sigaramla, kör kurşunlarla öleceğime varsın bana keyif veren şeyle öleyim:KK14:

Back
X