Sigara ve can sıkıcı durumlar :(

Hala içiyor mu o_O benim babam çoook eskiden bıraktı annemde bıraktı ara ara içerdi şimdi benden gizli günde bir iki tane içtiğini düşünüyorum damar ameliyatı falan oldu fena kızıyorum :KK62:

En son dedim banane napsasan yap koca kadınsın ama ne kadar saklasanda ben kokusunu alıyorum yaaa ne sigarası diyip söyleniyor ama bibi yemez :KK53:
Kardeşlerinde çok küçük yaşta başlamış ne yazık :cry:

Annem 3 defa kalp krizi gecirdi, tansiyonu var, damar tikanikligi var, bobrek yetmezligi var, kansizligi var. Defalarca ayni dizinden ameliyat oldu ve yaralari iyilesemiyor. Doktor sigarayi "kesinlikle" birakacaksin dedi. Ama kimin umurunda...

Annem 3 defa kalp krizi gecirdi, tansiyonu var, damar tikanikligi var, bobrek yetmezligi var, kansizligi var. Defalarca ayni dizinden ameliyat oldu ve yaralari iyilesemiyor. Doktor sigarayi "kesinlikle" birakacaksin dedi. Ama kimin umurunda...
Vahh vahhh para vererek kendini hasta etmek bu olsa gerek :KK12::KK12:

Sigara bendede çok kuruluk yapıyor.Bu yüzden evde limonatayı hiç eksik etmem.İki sigaradan sonra 3. sigarayı yakarken limonatanında ona eşlik etmesini sağlıyorum.Başka türlü olmuyor:) Ama bırakmayı hiç denemedimde istemedimde, o yüzden bırakırken nasıl yardımcı olur bilemicem.Kuruluk konusunda araştırma yapmadım.Ama aynısının bendede olduğu kesin.Limonatada işe yarıyor.Belki bırakma sürecinizde limonata içerseniz işinize yarayabilir.Ben içerken bile yarıyor çünkü.Bu yazıyıda limonata ve sigara içerken yazıyorum :))))

Sürekli limonlu su iciyorum ya kaynamiş suda ya da ictigim su da.

Arkadaşlar bu konuyu açtım sabahtan beri 5 sigara içmişmdir sadece. Ve cok ilginc birsey oldu. Eşim işteyken mesaj atti ben sigarayi birakmaya karar verdim diye şok oldum cnku bende gece aldim bu karari ve ona soylememisstim...

Devlet hastanelerinde bir hap veriyorlarmiş ucretsiz normal fiyati 250 liraymis sanirim. 20 gun kullaniyormuşşun beyin nikotini ondan aliyormuş sanirim 30 kisi grup halinde icmeye baslamişlar 29u 15inci gunde birakmiş.
Varmi bunun dogrulugu eşim soyledi gidelim beraber diye

3 senedir sigara kullanıyorum malesef dicem cunku memnum degilim bu durumdan başlamak çok kotu birşey..
Ve en çok onem verdigim şey sigara ve koku...

Kullandigim ilk gunden beri naneli şeker ve sakız kullanmak zorunda kalıyorum.
Çunku çok aşırı derecede agızda kuruluk yapıyor.

Gün boyunca içsemde içmesemde kuruluk oluyor bu da acaba agzimda koku varmı sorusuna itiyor beni..
Yavaş yavaş birakmak istiyorum eşimde kullaniyor ama iradem kuvvetlidir.

Şimdi kullanmadıgım zamanlarda da o kuruluk geçmiyor. Yogurt maydonoz nane falan diyorlar ama hemen geri kuruyor agzım. Ve sanki hiç tükürük salgilamiyormuşm gibi geliyor.
Bol su da içiyorum ama birturlu bu durumu geçiremedim.

Hem sigara birakmamda hemde bu kurulugu nasıl halledebilirim yardimci olursaniz çok sevinirim.

Ayrica bircok kiş sigara kullanirken tukuruk salgisinin azalmadigini soyluyor ama bende hep kokuyormuş gibi oluyor sakiz cignemeden insanlarla konusamiyorum...
Yardimci olursaniz sevinirim.

Not : herhangi bir curugum yok.
Hergun dislerimi fircalarim hatta fircaladiktan sonra dahaaa fa cok oluyor..
Tiroit var

Back
X