- 10 Ağustos 2018
- 520
- 553
- 53
- Konu Sahibi turunculimon
-
İnternette araştırdım ama bulamadım hiç, çok tedirginimDaha once yine bu forumda babasinin bitmis sigara izmaritini yuttugu icin zehirlenen bir bebegin konusunu okumustum. Sigara sadece tutunden olusmuyor icinde envai cesit zehir var. Yuttugunu dusunuyorsaniz bir doktora basvurun
İnşallah birşey olmaz, teşekkür ederimGeçmiş olsun, birşey olacağını sanmıyorum, en fazla kusar..
Siz yine de yakın bir sağlık ocagibu danissaniz daha iyi olur..
Çok teşekkürler114 alo zehir hattını arayıp bilgi alabilirsiniz
İnternette araştırdım ama bulamadım hiç, çok tedirginim
Ne yaptınız? Gittiniz mi doktora?Günaydın herkese.. çok panik olduğum için en hızlı şekilde sorucam, bebeğimin az önce babasının sigarasını bulup kemirdiğini farkettim. Uç kısmından çok az ısırmış biraz da içindekiler dökülmüş, ağzının kenarlarında da vardı. Yerlerde de vardı. Yuttu mu tükürdü mü emin değilim. Herhangi bi sorun olur mu? Yada napmam lazım
Ilaç sigara krem kolonya vs seyleri ortada birakmayin. Cocuk kismi merak edip kurcalar ve agzina atar. Bundan sonra daha dikkatli olun.Günaydın herkese.. çok panik olduğum için en hızlı şekilde sorucam, bebeğimin az önce babasının sigarasını bulup kemirdiğini farkettim. Uç kısmından çok az ısırmış biraz da içindekiler dökülmüş, ağzının kenarlarında da vardı. Yerlerde de vardı. Yuttu mu tükürdü mü emin değilim. Herhangi bi sorun olur mu? Yada napmam lazım
Evciliniz neydi şoktayım şuanBenim kızım da evcilimin kakasını yemişti ağzından çıkardım ama sinirden oturup ağlamıştım
En azından gidip aile hekiminizle görüşün içiniz rahatlasın
Jako papağanEvciliniz neydi şoktayım şuan
Ayyy ben kedi falan sandım allah korusunJako papağan
Eşime söyledim pek tepki vermedi, annem “ehehe b.k yiyen çocuk zeki olur” gibi birşey söyledi, dışkı da hiç koku olmaz papağanların o yüzden sanırım herkes pek normal karşıladıAylar geçti üstünden bi sorun olmadı allahtan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?