Sigara

meraklikadin62

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2021
78
19
3
25
Arkadaslar hamileliginde sigara icin ve gunde kac tane ictigini bilen varmi benim yakinimda cok insan var asiri fazla iciyorlar ve cocugu masallah gayet saglikli dogdu acaba bu bunye meselesi mi Allahin kula verdigi bir sansmi anlayamadim ben bile iki gunde bir bir iki tane iciyorum ki stresim azalsin vok fazla dusunmeyeyim aramaayayim diye ama gunde bir paket icenler var hayret ediyorum siz kullandiniz mi doktorunuz bu konuda ne dedi bana birakamiyorsan bile gunde en fazla iki tane hakkin var ki gunde iki tane icmeyi basarirsan birakabilecegine inaniyorum dedi siz ne dusunuyorsunuz

Ben günde 5 6 tane içiyordum iki çocuğumda da sigaraya bağlı bı sorun olmadı ama bana zararı oldu dikişlerim attı zor tuttu

Benim bir tanıdığım hamileliğinde normal zamanki kadar sigara içiyordu günde 1 pakete yakın. Çocuk erken doğdu ama nedeni o mu değil mi bilmiyorum.

Bana günde 3 tane sınır koymuştu doktorum. Ama ben bıraktım. hamileliğim boyunca sadece 2 tane içtim. Onda da vicdan yapıp yarısında söndürmüştüm.

Sigara için riske atmaya değer mi? Kanınız kirleniyor bebeğe kirli kan gidiyor. Ben hamilelik öncesi günde 10 tane içerken hamilelikle birlikte tamamen bıraktım. Çocuğuma asla zarar veremem bile bile. Başkasının çocuğuna bir şey olmadı diye güvenmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…