- 31 Ekim 2016
- 425
- 340
- 23
- Konu Sahibi VuSLat CaNsIn SeN
-
Kendinize bi soz verin bugun istedoginiz kadar icin ve bu son dal bi daha icmicem diyip kesin bence yada allen carr izleyin video bitiminde son sigaranizi icin birden kestirip atin bi daha da yakmayin
BU NE..?GÖREMİYORUM...
Durumlar nasıl? İyi haber var mı?Yarın ilk işm bu olacak inşALLAH...
SAOLUN.
Günaydın :)Gunaydin sigaradan kurtulan kk'nin güçlü esaret altinda olmayan bayanları
Günaydın :)
Kaçıncı gününüz sigarasız ?
valla yalan yok ben bir kaç tane tüttürdüm hatta bugünde 1 tane içtim. heralde geri başlamış oluyorum bu aralar çok aşırı stres yaptım böyle saçma sebepten tekrar içtim
yaaaaa. olsun sakın takma kafana zaten canın sıkkınsa boşver kendini iyi hissettirdiyse .. senden önemli değil ya.valla yalan yok ben bir kaç tane tüttürdüm hatta bugünde 1 tane içtim. heralde geri başlamış oluyorum bu aralar çok aşırı stres yaptım böyle saçma sebepten tekrar içtim
oh oh 8 gün geçmiş bile maşallah :) ben bırakamıyorum beceremiyorum bu işi8.gunum bugün sizde biraktiniz mi
Benim yine boyle gogusum sıkısik nefes alamiyorum gibiyim sanki ust uste sigara icmisim cigerlerim dolu gibi
canimmm ahanda geldim ben iyiyi güzel gidiyor bügün 46. günüm dumansiz inş bitmiştir shellshock üzüldüm çok emek vermiştin bence kaldiğin yerden devam et.
maşlh canim ilk 1 hafta gitmiş gerisi daha kolay olacak inş.8.gunum bugün sizde biraktiniz mi
Benim yine boyle gogusum sıkısik nefes alamiyorum gibiyim sanki ust uste sigara icmisim cigerlerim dolu gibi
Bence sende yapabilirsin arkadas derse gec kaldi sigara icmia iyy cok pis kokuyor yaa kulluk gibi koku ben boyle mi kokuyordumoh oh 8 gün geçmiş bile maşallah :) ben bırakamıyorum beceremiyorum bu işitam bir ümitsiz vakayım
İnsallah canim tesekkur ederim mantigim icmeye karsi yeniden donmeyecegim sadece alislanlik burda o yuzden ama alisirim bunada insallahmaşlh canim ilk 1 hafta gitmiş gerisi daha kolay olacak inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?