- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
ALLAH yardımcınız olsun
ohhhhh tam 27 gündür uzağım o dumandan, pislikten....175 lira cepte.....süperim süperrr......
harikasınız hem de hiç ek tedavi almadan
sizi tebrik ediyorum.
''çokmuseyistedim''arkadaşım ilk sayfadan itibaren tüm yazılarını okudum.gerçekten seni tebrik ediyorum.37.gün diyebilmek çok büyük bir başarı.15 yıldır içiyorum demişsin.Günde ne kadar içiyordun?Bunu merak ettim.
Ben de 11 yıldır kullanıyorum.Günde ortalama 1paket içiyorum.Uzun zamandır bırakmak istiyorum.1-2 kez denemem oldu.En çok 3 gün dayanabildim.Ve C.tesi günü bırakmaya karar verdim.Oyüzden şimdilik psikolojik olarak hazırlıyorum kendimi.Ama çok zor olacak biliyorum.
29 yaşındayım ve öğretmenim.Her teneffüs zili çaldığında dışarıya sigara içmeye atıyorum kendimi.Kış yağmur çamur dinlemiyorum.En çok o anları nasıl atlatabilrim diye korkuyorum.Ama artık kurtulmak istiyorum bu illetten.Eşim içmiyor oyüzden daha kolay olması lazım ama yine de başaramamaktan korkuyorum.Ayrıca bebeğim olsun istiyorum.En çokta bu yüzden bırakmak istiyorum.Hormon değerlerimde çok iç açıcı değil.Bu alışkanlığımın da değerleri etkilediğini düşünüyorum.o yüzden artık yeter gerçekten çıkarmak istiyorum hayatımdan sigarayı..
Seni takip edeceğim bu süreçte bana umut oldun..C.tesi günden itibaren daha çok uğrayacağım buraya.İnşallah bende senin gibi 37.gün demeyi başarabilirim.İmreniyorum bu alışkanlıktan vazgeçmeyi başaranlara..Darısı başıma..Görüşmek üzere..
merhaba canım.seni çok ama çok tebrik ediyorum.hatırlarsan bende bırakmak istiyorum diye başlarda yazmıştım.ama olmadı.bırakamadım.fakat hiç aklımdan çıkmadı bırakmak düşüncesi.nete girebildiğim zamanlarda hep takip ettim seni.çok imrendim.çok gurur duydum.elime her sigara aldığımda ben neden yapamayayım diye düşündüm ama şeytan beni halime bırakmıyor demekki.ama artık kesin kararlıyım ve yardımını rica ediyorum.ben hesapladım yaklaşık 13 yıldır içiyormuşum bu mereti.hamilelik ve emzirme döneminde günde 2 tane fln içiyordum.şimdi 3 günde 1 paket bitiyor.artık bırakınca kilo almaktanda korkmuyorum.alırsam alayım.yeterki kurtulayım zıkkımdan.diyet spor fln yaparım.hergün buraya bugünde içmedim diye yazbilirim inş. senin gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?