• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigaradan sonra.

Bitsin artik su paket sen de kurtul benden :)

Off esim simdi sigara getirdi ama paket degil arkadasi vermis onceden :-/ bendekiyle birlikte 12 oldu pazartesiye kadar biter zaten pazartesi kaynaanmlara gitcz orda icemem zaten kuzenleri icio banada icirrler ama icmicm o zmada

Persembeye kalacak gibi geldi bana :)

Off esim simdi sigara getirdi ama paket degil arkadasi vermis onceden :-/ bendekiyle birlikte 12 oldu pazartesiye kadar biter zaten pazartesi kaynaanmlara gitcz orda icemem zaten kuzenleri icio banada icirrler ama icmicm o zmada
Simdi okudum bu mesajini o paketi direkt at bence yapma kendine bunu o olmamis varsay

Bakalim cnm artik hatta yarinb bile bitebilir aksama yani

Cnm su anda 11 tane kaldi yarin aksama biter eminim atmiim son paketmdekiler nasilsa yaa

Canım kendini ne zaman tamam işte o an bu an dersen bırak. Kafanda bitiremiyorsun iyice bırakma moduna gir öyle bırak.

Birakma.moduna iice girdim aslinda su paet yarin biter nikotin maceram son bulucak

Evet zor bi surec olcak insl dayanabilirim
ama birakmK istiorm.ya ;)

Arkadaslar paketimde sadece 4 sigara kaldi esimden ilk 5tlmi aldm :) cok mutlu oldum su an ') hergun 5tl verxek bana :)
Bu sigramda 8/9gibi biter herhalde
akidem nerdesn yaa

Hadi kakule onun baya bya acildu sende arkamdan gel hadiii

Ve artik su dakka itibariyle yesilayciyim insl kakulem sigaram bitti :))

Back
X