Sigaranın olumsuz etkilerini ortadan kaldıran mucize iksir

hakarka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2008
163
0
96
İzmir
ibrahim saraçoğlunun sitesinden okudum denemekte yarar var dedim ve sizlerle paylaşmak istedim

1 demet tere 1 günde bitirilecek yarısını öğlen yemekten önce yarısınıda akşamları yemekten sonra isterseniz üzerine yarım limon suyuda sıkabilirsiniz
5 gün aynı şekilde devam edilecek sonra ara verilecek
ayda 1 kere 5 gün yaparsanız vücuttaki sigaraya bağlı oluşan zararlar onarılmaya başlıyormuş 1-2 gün içinde balgam sökmeye başlanıyormuş bence denemeye dener

arkadaşım ne yapılırsa yapılsın bu meretin zararını azaltmaz ben inanmıyorum tek bir çaresi var o da bırakmakkötükedihüso

size katılıyorum bence bırakmadan tamamıyla düzelmez cilt
hem tek zararı cilde mi hadi ciltteki düzeldi diğer zararları asla düzeltilemez

arkadaslar ben size katilmiyorum tiryakisi olan birine sorun birakmasi kolaymiymis düsündünüz gibi kolay deyil resmen bagimlisi oluyorsunuz ben birakmayi beynime sokamiyorum icimden gelmiyor ac kalmayi tercih ederimo kadar yani keske birakabilsen. hakarka iksiri tarifi icin cookkk tesekürler kesin yapacagim sigaradan kurtulamiyorum bari olusan zararlari onarayim :))

aynen arkadaşım sana katılıyorum keşke hiç başlamasaydım diyorum ama keşkeyle olmuyor çok içmiyorum ama keşke hiç içmesem ben çok tere yerim iyi bari azda olsa zehirim gidiyordur inşallh iyi akşamlar herkese

Arkadaşlarr gülmeyin ama tere nasıl bi ottu?Hani şu kendine özgü bir aroması olan sanki körpe ıspanak benzeri bişey miydi?Resim koyabilen olursa sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…