Allen Carr yöntemi kızlar! Çok etkili gerçekten! Ben kitabını aldım 10 ytl gibi bişi. Okurken sigaranızı içmeye devam edin dio Allen Carr ne azaltın dio ne de bırakın, strese girmeden sigara içe içe kitabı okuyosun, kitabın yarısına gelmeden dayanamadım bıraktım ben, sigarasız hayat öyle güzeldi ki kitapta bir an evvel o hiç sigara içmediğim günlere yeniden dönmek istedim. Aslında kitabın sonunda bırakmak gerekiyor, son sigara ritüeli var ama dedim yaaa ben cidden sigarasız eski hayatıma o kadar imrendim ki dayanamayıp, bıraktım.
Bu arada kitapta sigara şöle yapar, böle öldürür, ölmeden süründürür gibi sinir bozucu ibareler kesinlikle yok. Eski bir tiryaki olarak tiryakilerin ruh halinden kesinlikle çok iyi anlıyor Allen Carr. 26 milyon kişiye sigarayı bıraktırdığı söyleniyor, 26.000.001. kişi olmaktan çok mutluyum.
Ağrısız, stressiz, acısız, krizsiz sigarayı bıraktırıyor Allen Carr. ne sinirliyim, ne krizdeyim. sigaranın doğasını anladım bu kitapta ve neden nefret ettiğimi biliyorum. Tüm yakınlarıma şiddetle tavsiye ediyorum artık bu kitabı. Bir kaç ilde terapileri de var 6 saatte sigarayı bırakın die ama kitapta aynı etkiyi yaratıyor (ki çok ucuz).
Adam ölmüş gitmiş iki sene önce, ardından toprağı bol olsun ve tüm insanlık için yaptığı bu hayırlı işten dolayı Allah razı olsun diyorum ona..
Yeniden doğdum, accayip mutluyum!
Çok şükür!
Kitabın adı:
Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu-Allen Carr