- 7 Ocak 2022
- 90
- 46
- 3
- Konu Sahibi adelisa_zvucan
-
Bırakması değil belki ama azaltmasına yardımcı olmayı becersem o bile yetecek gibi duruyor.Eşim senelerdir içer. Bırakma çabaları hep hüsran... Ben de aşırı rahatsız kalıyorum ama bugüne kadar tadına bile bakmadım. İradenizi tam şu an kontrol etmeniz gerekiyor.
Bırakması değil belki ama azaltmasına yardımcı olmayı becersem o bile yetecek gibi duruyor.
Bende sizin gibiyim olmasa aramam ama yanımda içince istiyorum bende. Maalesef giriş katta oturuyoruz balkon olsaydı o da orada içerdi sanırımBende de öyle oluyor. Ara ara isterim, içmeyince bir süre sonra hiç aramam. Ha ister derken deli gibi değil, olsa iyi olur;ama olmasa da olur kıvamında olurum. Ne bileyim güzel bir kahveyle, arkadaş ortamınla, kocamla vs içerim. O da bir iki dal.
Sigarayı evin içinde mi içiyor eşiniz, balkon dışında izin vermeyin. Bırakmıyorsa bile size dumanını koklatmasın. Hiç içmeseniz çok iyi olur tabi.
Kimisinden de sakız çiğnemek engel oluyor diye duymuştumEniştem şeker yiyerek bırakmıştı. Canı her sigara istediğinde minicik bir şeker atıyordu ağzına. Yani çok sağlıklı bir yöntem değil ama bir süre denenebilir.
Eşim sigara içiyor. Bekarken annem ve babamda içerdi kızardım ama eşimle yakın temaslarımızda çok itici geliyor sigara kokusu bu yüzden bende içmeyi denedim. Başta baş dönmesi yaşadım sonrasında yemekten sonra ve boşta kaldığımda canım çekmeye başladı. Eşim içiyorum diye kızıyor başlama diyor ama içmediğim zamanda dumanı kokusu beni rahatsız ediyor. Ona bırakmasını söylüyorum o da olmayacak gibi duruyor. Buna bulabileceğim herhangi bir çözüm var mı?
İşten içenlere bunu bir türlü anlatadim o içten gelen bi koku var.öğkkDişlerini fırçalıyor sürekli ama yinede ciğerlerden onun kokusu geliyor içmeyen biri olarak alıyorum yani
eşim sigara içiyo bırakmıyo bu yüzden bende başlıyım diye bahane de hiç duymamıştımEşim sigara içiyor. Bekarken annem ve babamda içerdi kızardım ama eşimle yakın temaslarımızda çok itici geliyor sigara kokusu bu yüzden bende içmeyi denedim. Başta baş dönmesi yaşadım sonrasında yemekten sonra ve boşta kaldığımda canım çekmeye başladı. Eşim içiyorum diye kızıyor başlama diyor ama içmediğim zamanda dumanı kokusu beni rahatsız ediyor. Ona bırakmasını söylüyorum o da olmayacak gibi duruyor. Buna bulabileceğim herhangi bir çözüm var mı?
Çevrenizde sigara içen biri yok sanırım. Ne desemde anlamayacaksınız zaten.eşim sigara içiyo bırakmıyo bu yüzden bende başlıyım diye bahane de hiç duymamıştım
Yok bahane değil. Bahanem olsaydı başta annem babam olurdu sanırım.Sanki başlamak istiyosunda bahane üretiyomuşsun gibi geldi bana
Kocamın sigara kokmasından rahatsızım o zaman bende içeyim
1 paket sigara olmuş 23 tl bu zamanda sigaraya mı başlanır?
Gelen zamlar sağolsun bir anda bıraktırdı bana sigarayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?