Sigaraya bu derece bağımlı olmak(!)

Amazing family

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
4.036
10.437
208
İyi geceler bal hatunlar
Konuya geçiyorum

Babam beyin ameliyatı oldu fazlasıyla risk vardı ama şükür ameliyat sonrası söylenilenler olmadı durumu iyi fakat kesinlikle sigara içmemesi gerekirken sürekli sigara içmek istiyor!!!

Annemi evde kim varsa onu bunaltıyor ve sonunda o sigarayı içiyor. Doktor beynine oksijen gitmez komaya girer dedi çok korkuyorumm
Bir de tümörden alınan parça iyi huylu mu kötü huylu mu onun sonucunu bekliyoruz çok stresliyiz

Kızlar kısacası çok kötüyüm.. Psikolojim yerlerde. Babam da laftan anlamıyor sağlığını hiç düşünmüyor. Nasıl yol izlemeliyiz ? Sigarayı bırakması unutması için ne yapılabilir ?
Bir de dualarınızı eksik etmeyin olur mu dua edelim iyi huylu çıksın canlar
Hepinize güzel sağlıklı günler diliyorum.
Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.
Hoşçakalın

Ahh o sigara!brnim babam da gırtlak kanseri teşhisi kondu bırakmadı radyoterapi gördü bırakmadı,bir yandan yapım çalışması bir yandan yıkım yani..en son hastanede 1 hafta yatırıldı o süreçte verilen ilaçlarla tiksindi,allah razı olsun o doktordan,tabi o 1 haftayı bana sorun :)).allah acil şifalar versin bu konuda doktoruyla görüşün hiç bi şekilde bırakmadığını belirtin onlar gerekeni yapacaktır

Doktoru ile konuşun

Nikotin bandı sakızı vs ile çözüm olur mu ya da ilaç ile baskılayabilirler mi

20/30 yıllık tirlyaki bir anda bırakamıyor İşte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…