Sigaraya yeniden başladım pişmanım, nişanlım bunu öğrenmemeli

Kartalice35

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
214
19
318
Merhaba arkadaşlar
Nişanlımla tanışalı 16 ay oldu, sigaradan nefret ettiği için 1 sene önce ilaç ile bıraktım.Çünkü iradem çok zayıf. 3 hafta sonra düğünümüz var. Son zamanlarda stresten sıkıntıdan 1-2 derken tekrar bu merete başladım Nişanlımdan saklıyorum onun yanında içemiyorum çok zorlanıyorum. İş ayrılmaya kadar gider öğrenirse. İlk başlarda alışmam nasılsa 1-2 yetiyor diye başladım ama öyle olmadı maalesef. Acilen ilaç bulmam lazım.Doktora gittim bu ay içinde arıcaz dedi ilaç vermedi. Bu ilaçtan elinde olan artık kullanmayan varmı izmirdeyim Düğüne kadar kurtulmam lazımm

Son düzenleme:
Sen bırakmak istemiyorsun ki,önce bu kafayı değiştir.İstesen çoktan bırakırdın.
Nişanlın istiyor diye bırakıyorsan kendinden ödün veriyorsun demektir ki ileride mutlaka patlama yapar...
Zor,çok zor işin.

Bence dürüst ol,denedim ama bırakamadım de.Şimdi söylemezsen,evlendikten sonra kendini kandırılmış hissedebilir.
Bırakabiliyorsan hemen bırak tabii en güzeli bu olur.

Hiçbir şey gizli kalmaz öncelikle bunu bil yani ne kadar saklasanda bir gün görecek öğrenecek. Bence ya iradeni koruyamayip başladığını anlat ya da başka bir hastaneye daha başvurup ilacı iste.

Uyusturucu mu kokain mi kullaniyosun sanki de ayrilmaya gider is diyorsun? Bu kadar mi pamuk ipligine bagli iliskiniz.Ben anlamiyorum arkadas.Bu kadar baski neden yani ki sigara ,alkol birakmasi ciddi zor olan bagimliliklar...Az anlayis zor olmasa gerek ama siz tir tir titriyorsunuz korkudan karsisinda nisanlinizin.O da ayri bir.garip.

Canım ilerde hamile kalınca mecbur birakcan nisanl ına söyleme gerekirse ilaç al ben birakmistim dene

Son düzenleyen: Moderatör:
Sigara icmeyen biri icin sigara cok kokan bir sey. Suan ictiginizi anlamamasi buyuk basari.

Sigara icin birakiyorsa biraksin zaten.
Benim esim de tiryakiydi hem de o bicim. Bugun 18. Günü. Iradem zayif filan diye dusunme. Hersey kafada.

sigarayi cildin icin birak,dislerin icin birak,cilt kokun icin birak...sigara icen belli bi yasa gelmis insanlara bak dis etleri bile morarmis oluyor,suratta sari bir renk...
ictigin bir nefes sigaranin dumanini peceteye ufle gorursun kalintiyi.o kalinti cigwrlerinde kaliyor ,her yerine yayiliyor.

Canım ilerde hamile kalınca mecbur birakcan nisanl ına söyleme gerekirse ilaç al ben prozacla birakmistim dene
Gercekten nasil da bilincsiziz... Ozur dilerim ama ezberden psikiyatri ilaclari tavsiye edemezsiniz.. Sigarayi birakmak icin hem de... Konu sahibi size gelince de birakmak isteseniz birakirsiniz az daha gayret... Ayrica arkadaslara da katiliyorum iliskiniz bu kadar pamuk ipligine bagli olmamali ama siz de onu kandirmamalisiniz... Evlendikten sonra ogrense sigara ictiginiz icin degil kandirildigi icin daha cok kızar...

İlaç derken sigara bıraktırma ilacından bahsettim. Bazı arkadaşlar psikiyatrist ilaç olarak algılamış. O ilaç bırakmayı kolaylaştırıyor.

ben de 15 sene günlük 1,5 paket içen daha doğru yiyen biri olarak demeliydim :))))
1 yıl olacak bir anda allen carr ın 1 saatlik videosu vardı onu izledim bir gece yarısı;) son sigaranızı yakın dedi yaktım ve son oldu. o video da büyülü olan hiç bir şey yoktu, her mucize bizim zihnimiz de:))

ben de 15 sene günlük 1,5 paket içen daha doğru yiyen biri olarak demeliydim :))))
1 yıl olacak bir anda allen carr ın 1 saatlik videosu vardı onu izledim bir gece yarısı;) son sigaranızı yakın dedi yaktım ve son oldu. o video da büyülü olan hiç bir şey yoktu, her mucize bizim zihnimiz de:))

nisanlin hakli bende olsam evlenmek içjn ne ilk sartim sigara olrdu
ama nasil anlamadi hayret :)

Back
X