• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİGARAYI BIRAKANLAR BURAYA

Beni ramazan etkiledi galiba ramazanda iftarlarda çok zorlandım ve bu durum hala devam ediyor sanki 6 ay olmamışta ilk gün krizler yeni sigarayı bırakmışım gibi..
:( ben ramazan hiç anlamadım bile eşim de bıraktı ya mis gibi geçti ne oldu ise bayram da oldu deli gibi istiyorum dün gece yine atak geldi hadi iç içme iç içme zor dayandimmm 😑

:KK43: ben ramazan hiç anlamadım bile eşim de bıraktı ya mis gibi geçti ne oldu ise bayram da oldu deli gibi istiyorum dün gece yine atak geldi hadi iç içme iç içme zor dayandimmm 😑
dayan canım içince çok pişman olacaksın emin ol o kadar zamanı heba etmeyelim

:KK43: ben ramazan hiç anlamadım bile eşim de bıraktı ya mis gibi geçti ne oldu ise bayram da oldu deli gibi istiyorum dün gece yine atak geldi hadi iç içme iç içme zor dayandimmm 😑
Sigaranın seni yenmesine izin mi vereceksin ???? Tertemiz kokmak, misler gibi nefes almak varken neden sigara kokasın ki 🤗

Aynen kendime habire gaz veriyorum 😁 ama günlük olarak bi yoklayip gidiyor 😐

Ben şu an sakiza cereze vurdum kendimi 😞
Sigara boşluğunu başka bir şey ile doldurma su soda tüket ve canın istediği an kendine ben sigara kullanmıyorum kelimesini kullan bende çok etkili olmuştu

Kızlar bnde naptimsa bırakamadım☹️

Bende bıraktım bugün 2. Günüm . Arada canım istiyor ama dayanıyorum .daha çok başındayım gerçi 😂

Yok çok kötüyüm şu an bir sigara yakmamak için tutuyorum kendimi
Dişlerini fircala ve bol su iç istek azalıyor ozmn ben bunu yaparak epey yol katettim ama bazı şeyler yolunda gitmedi basladim

Back
X