Sigarayı bırakırken destek görmemek

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
İnsan bu kötülüğü düşmanına bile zor yapar, 2. günümdeyim ve en önemli günlerim, bir tane yakarsam gerisi gelir, ama eşim sabahtan beri hayatı bana zehir etti, bugün öğlene kadar çalıştı geldi kapıyı açtım herşey güzel, dün annesinin dediği şeyi söylüyor bana, kıyafet almaya gidelim senin kartınla annesi sonra verecekmiş hediye amaçlı alın diyor dün öyle dedi bakarız dedim, asla vermez biliyorum, eşimde geldi öyle yapalım diyor, bende daha bana borçlarını vermediler dedim sen inanıyormusun vereceğine, olan bize olacak gene gerek yok dedim, ayrıca eşime takılan altınları asla almayız dedikleri halde aldılar 1 tl bile göremedik, önce bana özel borçlarını sonra altınları versinler dedim, kahvaltı hazırlıyordu bağardı bıraktı mutfağı birbirine kattık bardak falan kırdı bende kırdım, gelirken poğaça almıştı çöpe attım, dışarıya çıktım hava almaya burayı çok bilmememe rağmen ne arkamdan geldi ne aradı, saatlerce evde yoktum ama aramadı bile, sonra geldim baktım telefonunu kırmış, sebebi benim ona almam, çok ağladım git bu evden dedim, insan düşmanına yapmaz dedim, Zor günlerim bilerek yapıyorsun başka sebebi yok dedim, herşeye rağmen gittim yemek yaptım yemedi, sabahtan beri birşeyler kırıp uyuyor, çok zor durumdayım moralim çökük sigara içmemem için beni motive eder misiniz

Sigaradan daha büyük sorunlarınız var şuan da farkındasın değil mi?

Telefon kırmak, mutfağı birbirine katmak olağan da tek sorun sigara bırakırken destek olmamasıymış davranmanız enteresan geldi bana.
Sorun bu zaten ben sigarayı bırakıyorum sinirli olabilirim, anlayışlı olacağı yerde günlük hayatta asla yapmayacağı davranmayacağı şekilde davranıyor, ne düşünmem gerekir elbette destek olmuyor mu diye düşünüyorum

Sorun bu zaten ben sigarayı bırakıyorum sinirli olabilirim, anlayışlı olacağı yerde günlük hayatta asla yapmayacağı davranmayacağı şekilde davranıyor, ne düşünmem gerekir elbette destek olmuyor mu diye düşünüyorum
Günlük hayatta bu davranışları sergilemeyecek adam biraz sinirlendiniz diye telefon kırıp, mutfak dağıtmaz ki. Sorun sigara bırakmaya destek olmamak değil diyorum o yüzden, sorun eşiniz.

Sanki sigarayı bırakan ve nikotin eksikliği yaşayan bir bağımlı gibi davranmış eşiniz, bu anlamsız,saçma öfkeyi görebiliyor musunuz?aranızda destek olmadı argümanından çok daha büyük bir sorun olduğuna işaret ediyor.isteğini reddettiğiniz için sizi haksız buluyor diye düşünüyorum(ki ben sizi haklı buluyorum,ödenmeyen borcun Üstüne tekrar borç niye verilsin,belli ki o parada yine haybeye gidecek).bu konuyu sakinleştiğinde oturup konuşun.

Sanki sigarayı bırakan ve nikotin eksikliği yaşayan bir bağımlı gibi davranmış eşiniz, bu anlamsız,saçma öfkeyi görebiliyor musunuz?aranızda destek olmadı argümanından çok daha büyük bir sorun olduğuna işaret ediyor.isteğini reddettiğiniz için sizi haksız buluyor diye düşünüyorum(ki ben sizi haklı buluyorum,ödenmeyen borcun Üstüne tekrar borç niye verilsin,belli ki o parada yine haybeye gidecek).bu konuyu sakinleştiğinde oturup konuşun.
Günlük hayatta yapmayacağı şeyleri nedense ben sigarayı bırakınca yapmaya başladı, orada tamam diyip bitirebilirdi fakat o sinirli olduğumu haklı olduğumu bile bile üste çıkmaya çalıştı olaylar büyüdü büyüdü, sanki bana iç der gibi, şaka gibi, ilerde eşime rağmen bıraktım sigarayı diyeceğim

Olayı sigaraya bağlama bence . Bu birkaç gündür eşimle bende geriliyoruz durduk yere hemde . Sigarayı bırakanda yok bizim evde ama sebebini çözemedim🤣

Öncelikle sigara içmemek insanı sinirli yapmaz , bunu aklınızda tutun.

Yogunlugunuzu , içmemek üzerine odakliyorsunuz , sadece bu biraz sıkıntı verir.

Sadece sigaradan dolayı böyle oldu , her şey kırılıp döküldü diyorsanız pek inandırıcı değil.

Kafalarımız hep bu şekilde oluyor gibi.

Hem borçlanma söz ediyorsunuz , hem her şeyi kırıp çöpe atıyorsunuz , çok tezat değil mi ?

Oysa elbise alınıp giyilecekti.

Hep ailesiyle ilgili bu borçları konuşur musunuz ?

Dünde bişeyler yapmıştı sanki eşin , yine kızıp konu açmıştın , sigara bırakmaya hazır değilsin sanki ...

Öncelikle sigara içmemek insanı sinirli yapmaz , bunu aklınızda tutun.

Yogunlugunuzu , içmemek üzerine odakliyorsunuz , sadece bu biraz sıkıntı verir.

Sadece sigaradan dolayı böyle oldu , her şey kırılıp döküldü diyorsanız pek inandırıcı değil.

Kafalarımız hep bu şekilde oluyor gibi.

Hem borçlanma söz ediyorsunuz , hem her şeyi kırıp çöpe atıyorsunuz , çok tezat değil mi ?

Oysa elbise alınıp giyilecekti.

Hep ailesiyle ilgili bu borçları konuşur musunuz ?
Senelerce 1 paket içen biri birden kesince ne olur, gayet mutlu olsa bunca insan sigaradan ölmezdi, evet destek arıyorum özellikle eşimden ama o tam tersi yaptı kavgayı körükledi beni yanlız bıraktı ve kararımdan vazgeçmemi ister gibi, oysa sarılıp destek olmakta onun elindeydi.

Ailesinin bana yaptığı özel borçları var, ayrıyetten eşime takılan altınları almayacağız diyerek hepsini aldılar nakit ve takıları.
Kv kendinize elbise alın benden hediye ama didemin kredi kartıyla ben sonra ona veririm diyor, oğluna yaranmak amaçlı, ödeyeceği falan yok, ödemez biliyorum ödense hem özel borçlar hem hakkımız olan altınlarımız gelirdi.
Derdim para değil yapılan çakallık.

O kırılan telefonu da size aldıracak...
Yazıklar olsun diyorum sadece.
Rüyasında görür, ne planlarımız vardı, düğünde takılanlarla şıraya gideriz şunu alırız, ne mi oldu ailesine verdi, gitsin onlardan istesin öyle alsın telefon, ne birşey yapabildik üstüne daha çok her zaman paramız yok dedi.

Eşinin kendi kredi kartı yok mu gitsin ondan alsın ne alınacaksa.
Yalnız enteresan yanlış anlamadıysam alınacak elbise size alınacak al. En fazla kendi paranla kendine elbise almış olursun. Öderse ne ala ödemezse elbisen olır bunı neden eski başka konuları açmak için kullandın ki?

Mutfağı birlikte bir birine katmışsınız.
Sizde bardak kırmışsınız.
Aldığı poğaçayı çöpe atmışsınız.
Bu evden git demişsiniz.
Kusura bakmayın ama bu şekilde devam edip e ben sigarayı bırakıyorum demek doğru değil. Devletin dağıttığı ilaçlar var sakinleştirici özelliği var diye biliyorum. İstersen sigara bırakırken bir destek al.

Eşinin kendi kredi kartı yok mu gitsin ondan alsın ne alınacaksa.
Yalnız enteresan yanlış anlamadıysam alınacak elbise size alınacak al. En fazla kendi paranla kendine elbise almış olursun. Öderse ne ala ödemezse elbisen olır bunı neden eski başka konuları açmak için kullandın ki?

Mutfağı birlikte bir birine katmışsınız.
Sizde bardak kırmışsınız.
Aldığı poğaçayı çöpe atmışsınız.
Bu evden git demişsiniz.
Kusura bakmayın ama bu şekilde devam edip e ben sigarayı bırakıyorum demek doğru değil. Devletin dağıttığı ilaçlar var sakinleştirici özelliği var diye biliyorum. İstersen sigara bırakırken bir destek al.
Bize alınacak ama zor geçtiğimiz bir dönemdeyiz, yetmeyecek annesi ben aldım hediye diyecek utanmadan ama parasını asla vermez.
Çok kızdım evet çünkü ben üstüme düşen herşeyi borçsuz aldım, bana takılan takılarda elimde duruyor, onlarsa hem hava attı sürekli biz herşeyin en iyisini alıyoruz diye hemde sonradan altınlarımı aldılar, meğerse neden aldıkları belliymiş altınlara güveniyorlarmış, düğünden 1 ay önce kv ile eşim anlaşmış ve bana bunu düğünden sonra söyledi, ben kızmayımda kim kızsın

Back
X