sigarayı bırakıyorum... yani inşallah

çok teşekkür ederim canım yazdıkların hakketen moralimi düseltti boshayallersmile :1hug:inşallah birdaha elime almam :1no2: zorda olsa tutuyorum kendimi buğün 2. gün hihoyyyt :lepi: haklısın kafana koyman lazım bunun için. bende bu zamanana kadar her bırakmak isteğim mecburiyetten olmuştu yani hamilelik emzirme dönemi felan yasakkelime mecburiyetlikten nefret eden biri olarak pekte isteyerek bırakmamıştım bu nedenle :umursamaz: ama bu sefer gercekten istiyorum bırakmayı.zor geçiyor ama su 1 haftayı atlattıktan sonra ii olurum heralde :sinifsinif: bide yeni paket aldım masamda duruo en son içtiğim sigarayı yarım söndürmüştüm bilerek pakeetin içine koymuştum kötü koksun die :roflol: canım ne zman sigara istese paketi açıp kokluom accık delikafadulden ıyyy diyorum bende içince böle kokuyorumdur tiksiniyorum iice a.s yanıma paket aldım çünkü sigara paketini görünce tekrar içme istegim olmasın die :utangac: şimdilik işe yarıyor valla ay 23yaşındayım daha valla doğru düzgün nefes alamıyorum artık:1no2: ömrümün yarısı bu meretle geçti yaaamafoldumben13 sene dile kolay :1no2: bağmlılık çok fena bişe gerçekten Allah kimseye yasatmasın herkesi kurtarsın bu illetten inşallah zemuszemus

10 yaşındamı başladın canım
benden erkenciside varmış
Allah kolaylık versin canım
inşallah başarırsın ve son olur
benim yarın evlilik yıldönümüm onu atlatayım bende deniicem
allen carrın vişdeolarını buldum onları izliicem yardımcı olması açısından

simdiden tebrik ederim yıldönümünüzü a.s. inşallah sende bırakırsın kurtulursun canım zemuszemus evet çok erken başladım :sinifsinif: zor geçio ama başaracam bu sefer inşallah hihoyyytalkisalkisalkis o videolara bende bi bakim bakalım faydası olur inşallah boshayallersmile

ben de sigara içiyorum canım.haftada bir paket bitiyor,size göre az mı çok mu bilemiyorum.

hani örgü örmeye başlarsın,bu son ilmek diye diye bakmışsın yarısına gelmişsin ya,sigara da böyle bir bağımlılık bence,psikolojik yani.ben bugüne kadar 3 kez bıraktım,ilk birkaç gün zorlandım sonra canım çekmedi.sonra kendi isteğimle yeniden başladım.hala da içiyorum.ama biliyorumki istesem bırakırım.

herşey sana bağlı canım,kendine hakim ol,iradeli ol,sigarayı bırakırsan ne kadar güçlü kararlı bir insan olduğunu kendine kanıtlarsın ve özgüvenin yerine gelir

ilk bırakma maceramda bende o videoyu izlemiştim bana faydası olmadı canım.
kendi kendine söz verdiriyor içmiycene dair ...
birde siz deneyin bakalım.
önce kafadan atmak lazım sonrası kolay zaten.
ama hem içmek isteyip hem videoyu izlemek pek işe yaramıyor.
umarım başarırsın arkadaşım...

bende bırakmak istiyorum nerdeyse her paket bitiiğinde deniyorum ama 1 saat sonra paket almış buluyorum çok kötü hiisediyorum kendimi sonrada bu aralarda çok kötü günler geçiriyorum sanki derdime dermen oluyormuş gibi sigarayı arıyorum hemen
allah bırakmak isteyen herkese yardımcı olsun valla

cnm bnm tebrıkler ınsallah bırakırsın dusun bak artık sıgaraya gıtcek parayı basla seylere harcayacaksın
cildin pırıl pırıl parlıcak
zihnin acılcak ki bu cok onemlı cunku sıgara ıcen ınsanların iq ları icmeyenlere gore 4-10 kademe daha dusuk oluyomus 1 kademe bıle cok onemlı degıl mı
cıgerlerın acılcak
dudaklarının rengı gelcek
sacların canlancak
nefesın vucudun mısler gıbı kokcak ohoooooooooooooooo daha nelerrrrrrrrr nelerrrr

inş.bırakırsın.ben 10 sene içtikten sonra bıraktım..şimdi 5 sene olacak neredeyse..senın gıbı cok bırakıp basladıgım olmustu..4 ay 5 ay falan..
sonra bır yazı okudum insan beynı öyle bır seymıskı gece yatmadan önce kafana bısey takılırsa onu sabaha kadar çözüyormus..veya yarım kalan seyı tamamlıyormus..uykuda..ve yatmadan önce ne komut verırsen onu basarıyormus..ben bırakmaya karar verdıgım gün yatmadan önce sıgarı bırakıcam bırakıcam dıye süreklı tekrarladım ve ınan o günden sonra canım bır daha sıgara istemedı..içmedım de..
ama ılk baslarda bıraz zor oldu canım istemedı ama boslukta gıbı oldum.can sıkıntısı oldu.ve su içtim cok..sonunda basardım..kılo da almadım hiç..abur cubur cok yedım ama daha cok meyvaya agırlık verdım..
şimdi dıyorum iyiki bırakmısım..o kadar rahat ettımkı..bırakınca anladım ne kadar pis koktugumu..hatta ılk baslarda maddı yönden sankı maaşıma zam gelmıs gıbı olmustu.
bence basarırsın yeter ki iste

bende birakali 9 ay falan oluyor ama ara,ara canim cekiyor dusunmemeye calisiyorum:delphin:delikafadulden

Hamileligimde falan biraktigim icin cokta zorlanmadim, ama iste can cekiyor bi kahve falan icerken:delphin::1rolleyes:ozellikle son 1 kac haftadir...

Son düzenleme:
Back
X