• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sigarayı bırakması...

ocu

hayatt devam edeerr...
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
328
0
96
Diğer
merhaba kızlar...erkek arkadaşım sigara kullanıyor ve bırakmasını istiyorum o da bende bırakmak istiyorum denedim bir kaç defa ama olmuyor dedi.bugün son defa içtiğini söyledi bende ona destek olmak istiyorum nasıl destek olabilirim?

O son defa içmeler yalan ben çok söyledim ama o sonlar hep başlangıç oluyor
p.tesi diyetleri gibi:)
Bende bıraktım uğraşmayı kokusundan rahatsız olmuyorum ama yanımda içtiğinde sonuçta pasif
içici oluyorum zaten bu yüzden bırakmasını istiodum kendim için:76:

Son düzenleme:
benim kokusunu duyduğum anda midem bulanmaya başLıyor o yüzden bırakması lazım.

valla canım biraz kişiliğiyle alakalı bir durum
inatçı mıdır sevgilin? hırs yapar mı bişeyi yapacağım diye?
bir de savsaklar mı bi işi yapacağı zaman yoksa tam adam gibi yapar mı?
bunları neden sordun dersen, ben de sevgilimin bırakmasını istedim daha önce 4-5 ay bıraktığı olmuş ancak stresten yine başlamış bir de ben hiç dayanamıyorum öksürük nöbetlerine fln girmeye başlıyordum yanımda içmese de o kokusuyla önemli bir sınavı vardı o zamana kadar müddet verdim ama açıkça da belirttim sigarayı tercih ederse ileride birlikte devam edemeyeceğimizi çünkü ben ömrüm boyunca o kokuyu duymak istemiyorum, çocuklarımın sigara kokan bir babaya sarılmasını istemiyorum. velhasıl o sınavında da başarılı olunca 3-5 gün keyif sigarası olarak içti ve bana söz verdiği gibi bıraktı ilk 2 hafta çok zor geçti onun için yoksunluk oluyor gereksiz kavgalar çıkabilir ama sonradan alışır, şuan 4 ay oldu bırakalı, bir kez söyledi sadece içsem mi 1 tane diye o da 2-3 ay önceydi izin vermedim ben bir daha da içmek istemedi, hala canı çekiyor mudur bilmiyorum ama sigara sağlık için çok zararlı bence bu yönden yaklaş sevgiline. kızmak yerine yapıcı tarzda konuş, bu işin sonu kanser çok tehlikeli, ne kadar sağlıklı insanlar bile kanser olabiliyor hele sigara içmek resmen bir davetiye! ben seneler önce babama da sigarayı bıraktırtmıştım sağlığı için sonra üniyi kazanınca başlamış yine ya :(

tebrikler sevgilinize kurtulmuş :) ben daha tam olarak tanımıyorum kişiliğini maalesef..

ben de istiyorum bırakmasını, ama olmuyor-muşşş :26:
önceden ne güzel bırakmıştı, ama biraz sorunları da var, çok zayıf bi anında yine başladı içmeye..
ben kokusunu sevmiyorum da diyemiyorum, çünkü benim yanımda içmiyo
günde bi tane ya içiyo ya içmiyo.. az içiyo ama sonuç olarak içiyo yani sigara sigaradır
evlenince bırakıcam diyo ama o zaman da balkonda içmeler başlar bence..
en iyisi bir an önce kurtulmak/kurtarmak bu iğrenç şeyden ama nasıl :44:

cok sukur nisanlim kullanmiyo sigara. umarim sizinde erkek arkadasiniz birakir. sigara gercekten cok kotu bisi hele kokusu:50:

benim sevgilim sigara içmiyor ama babam içiyor maalesef. Sigaradan nefret ediyorum. İnsan hem kendine hem çevresine zarar veriyor. Ben babam sigarayı bıraksın diye çok uğraştım ama başaramadım maalesef :47:

bende bırakmasını çok istiyorummm :43: bi ara tamam bırakçam az içicem dedi ama bana sanki daha fazla içmeye başladı gibi geliyor bunu dile getirdiğimde bana destek olmuyorsun güvenmiyorsun sözlerime heves falan bırakmadın dedi kapadı konuyu ne desem bilemedim o günden sonra sadece arada uyarmalar şeklinde bişeyler dedim ama hiç oralı bile olmuyor artık onlarada cevap vermiyor :(

benim sevgilinde içiyo bırakmak istiyo ama evlenirsek senin desteğinle bırakabilirim diyor ben içmiyorum o içerkende midem falna bulanmıyor ama böyle şeylerde kimsenin zoruyla olmak en başta kendi kafaya koymali ki olsun inat etmeliki başarsın senin desteğinlede bırakabilir ama en başta gerçekten bırakmak istemeli diye düşünüyorum tatlımm

benim aşkımda içiyor sigara :59:
ama söz verdi askerden gelince bırakacam diye son 4 gün yani :62::62::62:
benim sayemde bırakmıştı daha önce ama ailesinin yanına gidince içmeye başladı annesiinin yüzünden:57:
sigarıyı bırakması için benim yanımda olması şart:98::98:
ama söz verdi bırakması için elimden geleni yapacağım:98:

sigara içmeyene kokusu çok ağır gelir gerçekten katılıyorum..sen ne kadar destek olsan da onun hırs yapması bu konuda gerçekten kararlı olması gerekir, ayrıca sigara son kez içilip bırakılmaz, birden bırakır ve bir daha asla başlamazsın..çevremde bırakanlar böyle bıraktı..dediğim gibi iradeyle ilgili..

arkadaşlar bu sigarayı bırakmak için yeni bi hap çıkmış 160 tl miş ismini bilmiyorum bu hapı kullananlar ve etkilerini paylaşırsa sevinirim

Back
X