Her telden topik var, sigara içinde olmalıydı evet..
İnşallah içmezsniz, nikotin bantları ile takviye alsanız fena olmaz aslında, çok işe yarıyormuş..
Ben de bıraktım :) Eşimle birlikte bıraktık.. Çalışıyor musun bilmiyorum ama inan sigarayı bıraktığımız günden beri kesemize bereket geldi.
Eşim günde 1 pakete yakın içiyordu. Birgün hastalandı boğazı falan şişti, dedi ki ben içmiyorum artık..
Sonra şöyle yaptı, her gün yine sigara aldı. Aslında sigara aldığını farzederek o parayı kenara koydu biz bununla sigara aldık ve içiyoruz diyerek. Birikenleri gördükçe verdiği karardan daha da memnun oldu.
Sen de böyle yap, sigara alacakmışsın gibi o parayı kenara koy. Biriktikçe hem sağlığın hem de cebin için ne kadar yararlı bir iş yaptığını göreceksin
açıkçası hafif bi baş ağrısı ve asabiyet hali başladı ama ilk 24 saati ve yarın sabahı atlatırsam gerisi gelir tahminimce çünkü en büyük bağımlılığım sabah kalkar kalkmaz içtiğimdi :2:
onu aşarsam sıkıntı olmuycak gibi
Her telden topik var, sigara içinde olmalıydı evet..
İnşallah içmezsniz, nikotin bantları ile takviye alsanız fena olmaz aslında, çok işe yarıyormuş..
ben icmiyorum ama esim birakti sigarayi tam tiryakiydi gunde 1 paket iciyordu neredeyse birini yakip birini sondururdu cok denedi birakmaya calisti ama sonunda hep pes etti disardaki cope attigi sigarayi gece gidip cikarip ictigini bilirim dayanamayinca olmuyor dort donuyor..
2 hafta once birakmaya karar verdi ve 2 haftadir icmiyor nikotin sakizlariyla oyaliyor kendini faydasinida gordu gibi gecen gun yine vazgecti gibi oldu aldi sigara ama icinden biraz icip atmis geri cope o gundur bugundur icmiyor INSALLAH ta icmez,
hem evin havasi degisti esim evin icinde iciyordu havalar soguk havalandirsan olmuyor o dumani soluyorduk yani kokusuda igrenc zaten,simdilik kurtuduk cok sukur rahat nefes alabiliyorum INSALLAH icmez boyle devam eder darisi basiniza..
Nikotin bantları yada nikotin sakızları vucudunuzun ihtiyaç duyduğu nikotin ihtiyacını almanıza yarar yani sadece el alışkanlığını bıraktırır.Vucudunuzun bir müddet yoksunluk hissiyle savaşması lazım.
Bol bol su için vucudda biriken nikotini tez yoldan atın.Allah kolaylık versin.[/B
Allh banada nasib etsin inşallah.]
ben 18 ay önce bıraktım
Allaha şükür
bende bırakmayı çok istiyorumfakat denemelerim hep boş çıktı aslında şuan sigaram bitti..ve boğazlarım acıyor size eşlik edebilirmiyim acaba :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?