• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıgarayı bıraktım ama sıgaraya aşığım:(

betxuxl19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
2.051
11
156
Diğer
Sıgarayı bıraktım ama sıgaraya aşığım:( içreken büyük zevk alıyorum sonrası pişmanlık!
Çok zevk alarak sıgara içiyorum.benim için müthiş bi zevk lakin artık beni olumsuz etkilediğini görüyorum ve yaşıyorum.4 gündür içmiyorum ama yediğim diğer şeylerden yüzüm sivilce doldu.Hayat çok anlamsızlaştı ya da ben öyle hissediyorum.Sevgilisinden ayrılan bir insanın hüznü gibi içim buruk.Dümdüz hayat ve ben 4 gündür hayata karşı nötrüm duygularımdan arındırılmış gibiyim.ne sevinç ne acı.:50: Fiziksel olarak üstesinden gelebiliyorum sıkıntı yok ama duygusal olarak :43:
Sıgarayı benim gibi seven ve bırakan var mı?ya da ne billeyim ne yapmalıyım? İlaca karşıyım ilaçsız kaç kere bıraktım ama sıgaraya olan duygusal bağlılığı nasıl koparacam? Ben çok kötüyüm yaaaaaa!

Ben de gönül nikahıyla bağlıyım bu zıkkıma:ssz:
Mecbur bırakıcam bi kaç ay sonra bakalım ne olacak?
Off anlıyorum seni:ssz:

Ben bu ara sadece masaya bırakıyorum yaa..
Purolarda cabası keşo oldum resmen bide içmem kathiyyen yasak yani bide olmasa düşünün bende bırakmak istiyorum ömür boyu başlamamak üzere hep beraber yapalım barii :ssz:

klasiktir kafada bitmeden bitmiyor.ben de öyleydim dönem dönem bıraktığım zamanlarda elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi hissederdim kendimi.ne zaman hamile kaldım o zaman ara verdim bırakmadım beynimden silip atamıyordum.gebelik üzerine emzirme derkenneredeyse 2 yıl içmedim.emzirme dönemi bitti ve ben mutlu bi şekilde dönüş yaptım sigaraya.ara ara pişmanlık duyuyorum evet ama unutamıyorum.fiziksel bağımlılık geçiyor da psikoljik bağımlılık çok zor geçiyor yani ben de geçmedi.yani kararlıysan olur yok değilsen deneme bile dönüşün muhteşem oluyor ne yazık ki....

Benim de bırakmam lazım.Zararlarını her zerremde hissediyorum desem abartmış olmam :( Amma velakin çok seviyorum bu zıkkımı ya :ssz::5: Bırakmak için gerçekten istemek lazım bırakmayı.Sırf mecbur olup bırakma hissi bile itici geliyor, daha çok bağlanıyorum. Eşim çok az içer günlerce sigara içmese aklına gelmez ama tüm ailem içiyor ya..Hep beraber oturup sigara içiyoruz marifet gibi.Çok seviyorum ben bırakmak istemiyorum malesef :5: Keşke bırakmak isteseydim.

klasiktir kafada bitmeden bitmiyor.ben de öyleydim dönem dönem bıraktığım zamanlarda elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi hissederdim kendimi.ne zaman hamile kaldım o zaman ara verdim bırakmadım beynimden silip atamıyordum.gebelik üzerine emzirme derkenneredeyse 2 yıl içmedim.emzirme dönemi bitti ve ben mutlu bi şekilde dönüş yaptım sigaraya.ara ara pişmanlık duyuyorum evet ama unutamıyorum.fiziksel bağımlılık geçiyor da psikoljik bağımlılık çok zor geçiyor yani ben de geçmedi.yani kararlıysan olur yok değilsen deneme bile dönüşün muhteşem oluyor ne yazık ki....
Bide bitirmek istememek var isteyince bitiyo çünkü bende 2 yıl kadar bırakmıştım baya önce başlamak istedim ne battıysa artık :9:

Öyle bir anlatmışsınız ki,sanki dünyanın ekseni sigarayla dönüyor.
Bende tek tük içiyorum,ama öyle büyük zevk falan almıyorum.

Eğer canınız Allah korusun,sigara yüzünden bir gün yanarsa,o zaman nefret edersiniz bir anda.
Kanserle savaşan onca insan,sadece hayatta alıp vereceği bir nefes için savaşıyor,aldığı bir nefesin zevkine varabilmek için..
Bence canınız yerindeyken,sağlığınız sizinleyken,lütfen bırakın bu zehiri...Hiç olmadı çok çok aza indirin,kendinize hedef belirleyin..
Allah bu canı çar çur edelim diye vermiyor,sağlığınıza sahip çıkın lütfen.

Vala bende bırakmak istiyodum ama bırakamıyorum,aynen senin gibi ben sigara içmeyi seviyorum:)) sonumuz kötü.İnş bida başlamazsn canım.

Annemi kaybettikten sonra alışkanlık edindim, sizinle aynı durumdayım. Başlamadan önce sigaradan nefret eden ben, şimdi neredeyse günde 1 paketi bitiriyorum. Birini söndürüyorum diğerini yakıyorum, özellikle de içen arkadaşlar olunca yanımda. Sonrasında derin bir pişmanlık hissediyorum..

Bana da erkek arkadaşım bıraktıracağım diyor, umarım bırakabilirim.:50:

Son düzenleme:
Annemi kaybettikten sonra alışkanlık edindim, sizinle aynı durumdayım. Başlamadan önce sigaradan nefret eden ben, şimdi neredeyse günde 1 paketi bitiriyorum. Birini söndürüyorum diğerini yakıyorum, özellikle de içen arkadaşlar olunca yanımda. Sonrasında derin bir pişmanlık hissediyorum..

Bana da erkek arkadaşım bıraktıracağım diyor, umarım bırakabilirim.:50:

smuwi duymamaış olayım bunu sen :ssz::ssz::ssz::ssz:

lütfen heemn azaltarak bu mereti bırakıyorsun canım benım :16::16::16::16:

smuwi duymamaış olayım bunu sen :ssz::ssz::ssz::ssz:

lütfen heemn azaltarak bu mereti bırakıyorsun canım benım :16::16::16::16:

İnş canım ya, inş. Nefret ediyorum, kimse elime aldıramıyordu ha tabii bir de bağımlılık olmasını istemiyordum, çünkü bağımlılıklarından kolay kolay kurtulamayan biriyim, ama oldu işte başladım..

Aslında 2 saat içecek fırsatım olmasın, sonraki saatler daha az gelir aklıma, yani gün içinde ne kadar kafam meşgul olursa o kadar az içiyorum, canım sıkılınca da tam tersi oluyor.

Ben de severek iciyorum ama ayrilmamiz gerek artik..

aynı bende senin gibi hissediyorum...
şimdi hamileyim o yüzden içemiyorum ama bebekten doğduktan emzirdikten sonra fln başlarım yine ne yazıkki..
biliyorum kendimi...
eşim evde olmayınca gecenin 12 sinde tekele sigara almaya gittiğimi bilirim defalarca...

İnş canım ya, inş. Nefret ediyorum, kimse elime aldıramıyordu ha tabii bir de bağımlılık olmasını istemiyordum, çünkü bağımlılıklarından kolay kolay kurtulamayan biriyim, ama oldu işte başladım..

Aslında 2 saat içecek fırsatım olmasın, sonraki saatler daha az gelir aklıma, yani gün içinde ne kadar kafam meşgul olursa o kadar az içiyorum, canım sıkılınca da tam tersi oluyor.

İçmeyin canlarım vallahi :(

ben 3 yıl oldum bırakalı gerçekden çok kolay oldu

zaturre olmuştum bir anda korkudan bırakdım şimdide tiksindim içmiyorum

darısı tüm içenlerin başına...

İçmeyin canlarım vallahi :(

ben 3 yıl oldum bırakalı gerçekden çok kolay oldu

zaturre olmuştum bir anda korkudan bırakdım şimdide tiksindim içmiyorum

darısı tüm içenlerin başına...

Ne güzel, benim çevrem de herkes tüm arkadaşlarım içiyor ne yazık ki, içmeden öncesi kolaydı bilmiyordum, rahattım. Ne azar atardım içenlere, arkadaşım üniv. başlamıştı, yakışıyor mu senin gibi bir hanımefendiye kendini zehirlemek? Her içtiğinde bırak şunu, bırak şunu zehirleme kendini. Zaten içtiğimi öğrendiklerinde herkesin yüzünde kocaman bir şok ifade, herkes küçükten büyüğe, bize neler söylüyordu hatırlıyor musunuz? Hala inanamıyoruz içtiğine diyorlar.

bende azalttım ama bende bişi olmadı. 2 günde 1 paket bitiriyordumm normalde ve günde 1 pakete düşmeye başlamıştıkiii... sağlığımdan değil maddiyattan azaltıım. biliyorum sağlığım dana önemli ama neticede azaltıyorsam neden azaldığının ne önemi var :9:
işyerinde pek inmiyorum yani akşam 6 ya kadar max:2 tane içiyorum. evde de sakız meyvesuyu, meyve şeklinde bişeyler atıltırıp ağzımı boş tutmuyorum. zaten arkadaşlarımın çoğu içmez, ben içince üf püff yaparlar onlar sayesinde de soğuyorum.

Arkadaşlar hepimiz biliyoruz...sigara zehir ve haram...

Seviyorum,onsuz olamıyorum dedikçe beyniniz kodluyorsunuz...Bu şekilde nasıl bırakabilirsiniz ki...?

(Allah korusun)Tüm içenelere önerim gözünüzde kendinizi sigaradan akciğer kanseri olmuş burnunuzdah hortumlar ile soluk alırken hayal edin ve bu görüntüleri her sigarayı elinize alışınızda gözünüzde canlandırın....

Zararlarını düşünün ona sevgi ifadeleri ile bağlığınızı sunmak yerine...

Allah kurtulmanızı nasip etsin inşallah...

32 yaşındayım 32 yıldır içmiyorum :9::9: hiç denemedim bile şükürki nefret ediyorum içilen ortama bile girmem :ssz: ama bu smile bayılıyorum nedense :ssz::ssz::ssz: :27::27:

şöyle düşün nelerden vazgeçiliyor unutuluyor ondanda vazgeçilir unutulur aşkitom benim için 7 yıldır bırakmış durumda arada vanilyalı puro içer okadar onuda bırakıcam diyor :16: bence herşeyden çok sağlık için sorun maddiyetı sölemiyorum bile :19: dayım yıllardır içiciydi hemde 2 paket enson bacak damarları tıkandı gögüs altından karnına kadar kesip ameliyat ettiler ondn beri içmiyor zaten içerse bacaklarını kaybeder :51:

Back
X