Günde 1 paket içiyorum, bırakmaktan geçtim azaltamıyorum bile =((((
Aaa abla hiç yakıştıramadım sana

Babam 20 25 senedir içiyordu bıraktı azaltmakla olmuyor bırakırken kesin kararlı olup tamamen bırakmak lazım..
Siz başarırsınız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günde 1 paket içiyorum, bırakmaktan geçtim azaltamıyorum bile =((((
Ama böyle kendini gaza getirirsen çok sürmez başlarsın tekrar.
Ben de 19 yaşımda başladım içmeye, 31 yaşıma kadar günde yarım paketten az, bir paketten fazla olmamak üzere içtim.
Defalarca bırakıp yeniden başlamak çok yorucu gerçekten; insanınkendine olan inancı zedeleniyor.
Ve bir gün dedim ki ben bir daha içmeyeceğim;attım paketi çöpe ( ki daha evvel ne paketler atıldı da o çöpe, gece yarıları çöp kutusu karıştırılıp kırılanlar birbirine eklenerek içildi. Hatta son zamanlar iyice cıvıtmıştım; nasılsa ben bu paketi geri alırım diye incitmeden atıyordum:)))))) danışıklı dövüş hesabı)
Ama şunu söyledim kendime: her ne olursa olsun bir daha geri dönüşü yok; kocamla kavga da etsem, sevdiklerimden birine birşey de olsa geri dönüşü yok. Kahveyi sigarasız içmeyi, onsuz sohbet etmeyi öğrenmek zorundayım. Daha evvelden bu iki şey sigarasız yavan gelirdi bana.
Tam beş sene oldu, kendimi o gün bugün sigara hiç içmemiş biri gibi hissediyorum. Bırakırken en ufak bir stres yaşamadım. En ıfak bir yoksunluk, el titremesi, sinirlilik vs. Hiçbirini yaşamadım.
Demek istediğim şu ki; seviyorum, aşığım diyerek sigarayı bırakamazsın ne yazık ki . Kolaylıklar diliyorum.![]()
Hayatım boyunca sigara kullanmadım ama bende kokusunu seviyorum. ...
Aaa abla hiç yakıştıramadım sana
Babam 20 25 senedir içiyordu bıraktı azaltmakla olmuyor bırakırken kesin kararlı olup tamamen bırakmak lazım..
Siz başarırsınız![]()
Benimde 22 yıl oldu, bazen çok moralim bozuluyor ama bir türlü içimden gelmiyor =((
Sıgarayı bıraktım ama sıgaraya aşığımiçreken büyük zevk alıyorum sonrası pişmanlık!
Çok zevk alarak sıgara içiyorum.benim için müthiş bi zevk lakin artık beni olumsuz etkilediğini görüyorum ve yaşıyorum.4 gündür içmiyorum ama yediğim diğer şeylerden yüzüm sivilce doldu.Hayat çok anlamsızlaştı ya da ben öyle hissediyorum.Sevgilisinden ayrılan bir insanın hüznü gibi içim buruk.Dümdüz hayat ve ben 4 gündür hayata karşı nötrüm duygularımdan arındırılmış gibiyim.ne sevinç ne acı.Fiziksel olarak üstesinden gelebiliyorum sıkıntı yok ama duygusal olarak
![]()
Sıgarayı benim gibi seven ve bırakan var mı?ya da ne billeyim ne yapmalıyım? İlaca karşıyım ilaçsız kaç kere bıraktım ama sıgaraya olan duygusal bağlılığı nasıl koparacam? Ben çok kötüyüm yaaaaaa!
Sıgarayı bıraktım ama sıgaraya aşığımiçreken büyük zevk alıyorum sonrası pişmanlık!
Çok zevk alarak sıgara içiyorum.benim için müthiş bi zevk lakin artık beni olumsuz etkilediğini görüyorum ve yaşıyorum.4 gündür içmiyorum ama yediğim diğer şeylerden yüzüm sivilce doldu.Hayat çok anlamsızlaştı ya da ben öyle hissediyorum.Sevgilisinden ayrılan bir insanın hüznü gibi içim buruk.Dümdüz hayat ve ben 4 gündür hayata karşı nötrüm duygularımdan arındırılmış gibiyim.ne sevinç ne acı.Fiziksel olarak üstesinden gelebiliyorum sıkıntı yok ama duygusal olarak
![]()
Sıgarayı benim gibi seven ve bırakan var mı?ya da ne billeyim ne yapmalıyım? İlaca karşıyım ilaçsız kaç kere bıraktım ama sıgaraya olan duygusal bağlılığı nasıl koparacam? Ben çok kötüyüm yaaaaaa!
![]()