Sigarayi biraktim kilo aldim :((

23bilgi23

Uykum firarda
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
548
486
103
Ya kizlarr bu aralar cok degisik biri oldum ben. Surekli acikiyorum surekli biseyler yiyesim geliyo. Bide evdeki seyleride yemek istemiyorum boyle disardan siparisler lahmacun doner cigkofte falan olcak. 1 aydir sigara icmiyorum demiyim gunde 1 tane iciyorum artik. Bugun hic icmedim canim da cekmedi artik yiyeceklere yoneldim. Gece tatli krizlerim tutuyor. Mesela dün gece petibor biskivuye nutella surdum onun ustune tarcin ve hindistan cevizi doktum tak ustunu diger biskuviyle kapatip yedim. Isyerinde de yemek videolarina bakiyorum surekli neden yaa off sizde de oluyo mu

Bol bol tuzsuz sarı leblebi tuketin gercekten o kadar tok tutuyo ki bende deneyince cok sasirdim. Tatli krizlerindede yogurdun icine meyve dograyin veya biraz recel koyup karistirip yeyin. Benimde kilo problemim var bu aralar oyle yapmaya calisiyorum. Birde acaba sigarayi nasil biraktiniz benimde birakmam lazim

Hic sorma ben normalde tatli pek sevmem de aramam da regli dönemlerinde az biraz yerdim bende alti ay önce biraktim sigarayi allahim nasil bi tatli isteğidir durduramiyorum kendimi tatlicinin nosunu kaydetti tele her aksam sipariş verirken yakaliom kendimi nette yazio ama sigarayi birakirsaniz tatli ihtiyacı artabilir hafif sütlü yiyin kilo alirsiniz diodu

Bende sigarayı bıraktım kilo aldım baya ama zamanla verdim kuruyemiş ve abur cubura yönel sonra kendiliğinden bırakıyor sun bunlarıda ama bir nefes dahi alma sigaradan. Haziran daa 2 yıl olacak ben bırakalı

Tebrik ediyorum sigarayı bıraktığınız için.
Darısı başıma.

Aslinda sigarayi birakmam uzun bisey. 3 gunde bi paket bitiriyodum. Oncede yuzum biraz tombuldu cok deil ama. Arkadasim bana sigaraya basladin cirkinlestin yüzün cõkmüş dedi sararmissin falan dedi. Bende inat ettim soz verdim kendime icmicem diye. Ayrica sigaraya verecegim parayi toplayip elbise alacagim kendime. Bu arada ben yogurt sevmiyorum

Regl doneminde daha cokkk tuketiyorum cikolatayi yaa. En son dun ictim bi tane sigara. Onceden daha cok icerdim bide isyerinde o kadar cok sıkılıyorum ki sigaraya vuruyorum kendimi. Ama tamamen hayatimdan cikaricam insallah ::)

Bende sigarayı bıraktım kilo aldım baya ama zamanla verdim kuruyemiş ve abur cubura yönel sonra kendiliğinden bırakıyor sun bunlarıda ama bir nefes dahi alma sigaradan. Haziran daa 2 yıl olacak ben bırakalı
Bravo tebrik ediyorum sizi. Bide annem hep sey derdi yakinda anne olucaksin bebege zararli. Simdilikten birak falan onun da katkisi oldu

Kilo vermek istiyorsanız maydonozu üç beş dk kaynatıp 15 gün boyunca ac karnına bi cay bardağı için müthiş kilo verdiriyor. Ayrıca enfeksiyon döküyor . Bizzat denedim ama cok kilo verdiğim için bi hafta içtim . Karnım mideme yapışmıştı.

Ac karnimiza sabah mi aksammi icicez?

canım benimde bıraktığım bir dönem olmuştu. 2 ay bırakabilmiştim o süreçte iştahım açılmıştı sürekli bir şeyler yemek istiyodum. hani normalde de boş durduğumda sıkıldığımda mutfağa gider dolapları karıştırırdım ama sigarayı bıraktıktan sonra daha bir farklıydı. araştırdığımda öğrendim ki; sigara kullanırken giderek yemeklerin veyahut yiyeceklerin tadını tam olarak alamıyormuşuz. fakat sigarayı bıraktıktan bi süre sonra dil o eski lezzeti tekrar almaya başlarmış. o yüzden daha fazla yeme isteği olurmuş. muhtemelen seninde tat alma duyun giderek açıldı bu yüzden sürekli yemek istiyosundur :) bir de ben de şey olmuştu sigarayı bırakınca sürekli bi sinir stres hali.. en ufak şeylere bile kızma.. kendi kendime offlayıp pufluyodum canım sigara istediği için bu da beni bi şeyler yemeye itiyodu

Aynen canim katiliyorum sana. Sigarayi birakicam die fazla kilo almam umarim. Sen tamamen biraktin mi?

Aynen canim katiliyorum sana. Sigarayi birakicam die fazla kilo almam umarim. Sen tamamen biraktin mi?

Neeeerde canım :) Keşke bırakabilsem kendimde o iradeyi bulamıyorum henüz çünkü tamamen kafada bitiyor. Ben bırakmak istediğimden de emin değilim stresli anlarımda iyi geliyor.. .Tabi burada kesinlikle sigaraya özendiricilik yapmıyorum yanlış anlaşılmasın. Aslında bırakmam lazım bi yandan fitness yapıyorum bi yandan tempolu yürüyüş yapıyorum her gün.. Hala nefes nefese kalıyorumBabam 9 senedir içmiyor eğer bırakırsam onu örnek alarak yapıcam bu işi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…