Sigarayı bıraktım,şimdi zayıflama zamanı.....

Öncelikle teşekkürler ederim. Sigarayı değil ama sigara içmeye çok severdim.içmeyenler için sigara ve sigara içmek aynı şeylerdir ama içenler farkı bilirler di mi....her gün gördüğüm onlarca sigaradan az ya da çok zarar görmüş akciğerler de beni çok uzun süre etkilemedi.hamileliklerimde bıraktım hep,emzirme döneminde bitince de başladım tekrar.yani aslında biz kadınlar kendi sağlıklarımızdan çok çocuklarımızı düşünüyoruz ya benim sigarayı bırakmam da onlar için oldu.sigarayı içerim,zararlarını da kabul etmiş olurum.bu nedenle başıma ne gelirse çekmek zorundayım çünkü tercihini içmekten yana kullandım diye düşünürdüm hep.ama çocuklarım büyüdükçe 1 onlarla daha çok vakit geçirmek istedim,2 ben hastane köşelerinde sürünürken onları da başımda hayal ettim veeee içim ürperdi.onlarla daha zevkli zamanlar geçirmek varken hastane çok da tercih edilecek cazibede bir yer değil.kendime 2 ay verdim.bir tarih belirledi ve o tarihte bıraktım.umarım siz de bırakırsınız.elimden geldiğince yardımcı olurum.....

Şimdi kilom.... dün başlangıçta:92.5 kg. Bugün sabah :92.3 kg. Neler yedim? Sabah klasik kahvaltı. Öğlen yemedim,nöbet çıkışı uyudum :) Akşam ızgara et,salata. Bence geliştirilebilir ama fena da değil. Bugün sabah klasik kahvaltı. Öğlen daha yemedim.belki de yemem. Öptüm seni güzel günlük.....

Teşekkür ederim.sanirim doktorsunuz.sorum olucak light kola icmek diyeti bozar mi
Merhaba,evet doktorum.Light kola kalorisiz olsa da vücuda pankreasın şeker olarak kabul ettiği aspartam gönderiyor ve insülin dengesini bozarak dolaylı yoldan da olsa kan şekerimizi yükseltip düşürüyor.bu nedenle diyette her türlü tatlandırıcı içeren light ürünlerden uzak durmalıyız.

Anladim
tesekkur ederim ....

merhaba;rica ederim,bende bir süredir kilo vermek için uğraşıyorum .
öncelikle şunu belirteyim ;yazdıklarınızı tüylerim ürpererek ve duygulanarak okudum.çok doğru ,yazdığınız her şeyi ben de düşünüyor,yaşıyor ve farkındayım ama olmuyor,olmuyor,benimde 21 aylık bir kızım var .3 yıl içmedim,ama yine başladım ne yazık ki.ve bu durum beni çileden çıkartıyor önce yavrum sonra kendim ve eşim için.bıraktığımda çok ani bir kararla birden bırakmıştım.yine aynı şekilde yapmayı düşünüyorum ama bir türlü o cesaret gelmiyor.umarım bir daha hiç başlamazsınız.bende en kısa zamanda kurtulurum bu pis ve kötü alışkanlıktan.teşekkürler.
'' bıraktığımda bende sizin gibi bir tarih belirlemiş ve o şekilde bırakmıştım .ama şuan o tarih bir türlü gelmiyor.''

selam...
ben de sigarayı bıraktım 7 aydır içmiyorum.
ilo veremeye çalışıyorum
inşallah bunu da başarıcam.
sana da başarılar bu yolda......

selam...
ben de sigarayı bıraktım 7 aydır içmiyorum.
ilo veremeye çalışıyorum
inşallah bunu da başarıcam.
sana da başarılar bu yolda......
tebrikler ... Sigarayı bırakma iradesini gösterebilmişsiniz,kilo da verirsiniz inşallah,ben bilgim dahilinde her zaman aklınıza takılan birşey olursa cevaplamaya çalışırım.sevgiler....

Bence siz bırakmayoluna girmişsiniz,sadece doğru zamanı bekliyorsunuz.bırakma işi insanın aklına bir kere düştü mü mutlaka er ya da geç bırakıyor.kendinizi çok kasmayın.küçük bir tavsiye,ben kızlarının birinin doğum gününde bıraktım sigarayı.ona sağlıklıve tertemiz kokan bir anne hediye ettim ve kızım bana sarılıp sarılıp ağladı.sizinki küçük daha,şimdi anlamaz ama siz bilirsiniz ona ne kadar büyük bir hediye verdiğinizi.....sevgiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…