siz kaç kilosunuz?Kac kılosunuz nekadar vermenız gerekıyo:)
Aynen öyle umarım ıstedıgınız kıloya kavuşursunuz:) birdaha almamak üzereTarçın kan şekerini dengeleyici olduğu için yediğiniz şeyler daha az karbonhidratlı olmuştur ister istemez ve ne güzel ki Kilo vermişsin.tebrik ederim.ben de ilerde tebrikleri kabul ederim inşallah...
umarım siz de kavuşursunuz,geri dönüşümsüz olarak :)Aynen öyle umarım ıstedıgınız kıloya kavuşursunuz:) birdaha almamak üzere
sigarayı bıraktıgınız için tebrıkler cok zor işi başarmıssınız kılo vermeyımı basaramıyacakksınız hoşgeldınız aramızaBilmemkaçıncı kez başladığım ama sonunu birtürlü getiremediğim canım günlüğüm....
Sanırım bu sefer son kez yazıyorum sana,çünkü hedefe ulaştıktan sonra seninle beraber başarı öyküleri sayfasına taşınacağız :)
Bu gece nöbetteyim.yarın sabah eve gidince artık sağlıklı beslenmeye başlıyorum.bu kadar severken sigarayı bile bıraktıysam nutellayı da bırakırım,pasta ve böreği de....
yarın sabahtan itibaren yazıcam ve bu sefer bu iş bitecek.Çünkü ZAYIFLAMANIN TADI HİÇBİR YEMEKTE YOK!!!!!
Kendimi eskisi gibi güzel hissetmek istiyorum,birsürü kıyafet almak istiyorum.Daha sağlıklı olmak istiyorum.Daha da ve en önemlisi de kızlarımın gözünde örnek,fit,capcanlı bir anne olmak istiyorum.
Eşimin beğenmesi önceleri biraz umurumdaydı ama şimdi çok da önemli değil,ben kendimi beğeneyim yeter....
Diyetle işim yok,sağlıklı beslenme yöntemiyle zayıflıycam.İşin sırlarını biliyorum aslında (laf aramızda ben doktorum !!!).bile bile de uygulamıyorum ya,aferin bana.Aynur teyze ne de güzel lafı soktu bana:bir doktora bu kadar kilo hiç yakışmıyor !!!! tokat gibiydi vallahi,şaaaakkkk diye patlayıverdi suratımda.daha ne tokatlar var da görmezden geldim hep.neyse bugüne kısmetmiş.yarın kilomu yazıp başlıycam.hadi bakalım...
günaydın.Çok teşekkür ederim.Burada olma nedenimden dolayı mutsuz olsam da burada olmaktan mutluyum.yıllar önce 8.takımla birçok arkadaşlık edinip bir de istediğim kiloya ulaşmıştım. Pek severim burayı...Başını yaslayıp ağlayabileceğin eski dost gibi.....sigarayı bıraktıgınız için tebrıkler cok zor işi başarmıssınız kılo vermeyımı basaramıyacakksınız hoşgeldınız aramıza
Günaydın.Çok teşekkür ederim....Gunlugunuz hayirli olsun....
aynen cnm hedefıne ulasman dılegıylegünaydın.Çok teşekkür ederim.Burada olma nedenimden dolayı mutsuz olsam da burada olmaktan mutluyum.yıllar önce 8.takımla birçok arkadaşlık edinip bir de istediğim kiloya ulaşmıştım. Pek severim burayı...Başını yaslayıp ağlayabileceğin eski dost gibi.....
Burda birbirimizi motive ederek güzel kilolar vericez inssGünaydın.Çok teşekkür ederim....
İnşallah...siz kaç kilosunuz?Burda birbirimizi motive ederek güzel kilolar vericez inss
benim aslinda 4-5 kilo fazlaligim ama senelerdir veremedim..bu sefer kararliyim..İnşallah...siz kaç kilosunuz?
Umarım herşey istediğiniz gibi olur...benim aslinda 4-5 kilo fazlaligim ama senelerdir veremedim..bu sefer kararliyim..
58 kiloyum hedefim 54
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?