- Konu Sahibi perininkizi
-
bende bırakamıyorum.
ama piskoljik olduğuna inanıyorum
ben bu sigarayı asla bir daha içmiyecem
dediğim an evet içmiyorum
hamile kaldığımı öğrendiğim an son sigaramıda içeyim aklımda kalmasın demiştim
ve içmeyeceğime söz verdim emzirme dönemini de sayrsak 1 sene içmedim diyebilirm.
ama yine başladım.
bu sefer niçin söz vereceğim kendime onu bulamadım
gerçi çok sebep var içmemem için ama
bırakamıyorum işte
bu arada sizi tebrik ederim
sabırlı ve azimli olduğunuz için
darısı başıma
sigara içmeme nedenlerin bunlar olabilir mi????
allah bağışlasın evladını... onu dünyaya getirdin ve sağlıklı büyütmek senin görevin. sen sağlıklı olmazsan ona bakamazsın :)
sigarayı evde içiyorsundur ister istemez onun ve başkalarının havasını kirletiyorsun..
sigara içip yanıma gelenlerin kokusundan dolayı yüzümü ekşitmeden duramıyorum :)
Canın sigara istediğinde birşey yemek zorunda değilsin.Zaten sigaranın yerini tutmayacağı için isteğinde geçmez.Sadece bir süre ağzını oyalar.abaen ilk haftalar sigara her aklıma geldiğinde derin derin nefes egzersizleri yaptım.Çok iyi geldi bana.Bunun yanında bol su,maden suyu,yeşil çay tükettim.Bir de karanfil çiğnemek gerçekten oyalıyor.Ağzının tadını değiştirdiğinden unutturuyor sigarayı.Kendi sağlığın için büyük bir adım atmışsın.Devam et,vazgeçme sakın.2 ay oldu ben bırakalı.Artık günleri saymıyorum.Sadece onu hatırlatacak şeyler olduğunda aklıma geliyor,hemen geçiyor.Günler öyle çabuk geçiyor ki,pes etme nolur.Sigarasız hayat çok daha güzel.....
nadiremm harikasın. harikayız aslında :)
aygün sen de bunları anlat bize ..
güzel haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?