- 26 Ocak 2023
- 175
- 28
- 13
- Konu Sahibi Bellasimaa
-
Öncelikle biz senin kankin değiliz, ikincisi ne içtin bu saatte de ne anlatıyorsun sen?Hello kankiler.
Evlenmeden cinselliğe karsiydim evlendim hala karşıyım
Şimdi bazi arkadaslar yaziyor cinsellik yasadim pismanim neredeyse 10 yıldır takipteyim siteyi.
Evlenmeden cinsellik yasayipta pisman olan milyonlarca kisiyi okudum.
Bir taneside hic pisman degilim demedi, hatta kimse bilmese bile pismanim diyorlar neden ?
Hani bazi ileri görüslü sevisgen arkadaşlar toplum baskisindan oldugunu dusunuyor ya.
Tamamen gizli sakli yasanmis bitmis sonradan gelenin haberi olmadigi ve baskinin yasanmadigi birsey.
Şimdi ben neden sığ goruslu oluyorumda önüne gelenle sevisen ileri görüşlü oluyor ?
Yani bizim dünya gorusumuz gelisme seviyemis cinsellik yasadigin adam sayisi ile mi olculuyor artik ?
Peki neden nikahtan sonra yasanilan cinsellikte kimse pisman degil ve vicdanı sızlamıyor
Cinsel ilişkisi olmadan evliliğini idame ettiriyor olsa gerekEvlendim hâlâ cinselliğe karşıyım cümlesini biraz açar mısınız?
Sanane ne içtin lafida moda oldu hatta modası geçti bile.Öncelikle biz senin kankin değiliz, ikincisi ne içtin bu saatte de ne anlatıyorsun sen?
Bence daha felsefi bir nedeni var konu sahibinin. Hemen sığ insan muamelesi yapmayın.Cinsel ilişkisi olmadan evliliğini idame ettiriyor olsa gerek
Sığıntı dusuncede diyebilirsin burhan.Sığdır o sığı olsa duramazdın.
Sığıntı dusuncede diyebilirsin burhan.
Kafa gitti galiba ama nereyeNurankaa sen misin nerelerdeydin çok korkuttun bizi
Sahi nuranka kim ? Olayı geyiğe çeviricem diye saçmalamayın. Burhanlı paylasimlara devam.Nurankaa sen misin nerelerdeydin çok korkuttun bizi
Alkollü müsünüz?Hello
Evlenmeden cinselliğe karsiydim evlendim hala karşıyım
Şimdi bazi arkadaslar yaziyor cinsellik yasadim pismanim neredeyse 10 yıldır takipteyim siteyi.
Evlenmeden cinsellik yasayipta pisman olan milyonlarca kisiyi okudum.
Bir taneside hic pisman degilim demedi, hatta kimse bilmese bile pismanim diyorlar neden ?
Hani bazi ileri görüslü sevisgen arkadaşlar toplum baskisindan oldugunu dusunuyor ya.
Tamamen gizli sakli yasanmis bitmis sonradan gelenin haberi olmadigi ve baskinin yasanmadigi birsey.
Şimdi ben neden sığ goruslu oluyorumda önüne gelenle sevisen ileri görüşlü oluyor ?
Yani bizim dünya gorusumuz gelisme seviyemis cinsellik yasadigin adam sayisi ile mi olculuyor artik ?
Peki neden nikahtan sonra yasanilan cinsellikte kimse pisman degil ve vicdanı sızlamıyor
Antiseksüel duruşunuzun altında cinselliği bastırmak, yaşayamamak, yaşayınca pişman olmak olabilir mi?Evlenmeden cinselliğe karsiydim evlendim hala karşıyım
Hı hı alkollüyemAlkollü müsünüz?
Sadece soru sordum farklı fikirleri ogrenmek amaçlıAntiseksüel duruşunuzun altında cinselliği bastırmak, yaşayamamak, yaşayınca pişman olmak olabilir mi?
Olmayabilir ama gayet olabilir de...
Bu kısımdan zaten çok emin olmamak lazım.
He benim nerde bir saçmalik simdi onu bulmak icin ugrasin bu soru neden dokundu buradakilere bu kadar ?Pınarsena sensin bence.Mune
Ah kuzum sen sevişecek adam bulamadın mı?Hı hı alkollüyemtövbe tövbe sevisgen ruhunuza laf soyledim diye mi tüm bu suçlamalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?