Sığı düşünce yapısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bellasimaa

Life is life
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2023
175
28
13
Hello
Evlenmeden cinselliğe karsiydim evlendim hala karşıyım ( ironi burasi anlayana tabiki)
Şimdi bazi arkadaslar yaziyor cinsellik yasadim pismanim neredeyse 10 yıldır takipteyim siteyi.
Evlenmeden cinsellik yasayipta pisman olan milyonlarca kisiyi okudum.
Bir taneside hic pisman degilim demedi, hatta kimse bilmese bile pismanim diyorlar neden ?
Hani bazi ileri görüslü sevisgen arkadaşlar toplum baskisindan oldugunu dusunuyor ya.
Tamamen gizli sakli yasanmis bitmis sonradan gelenin haberi olmadigi ve baskinin yasanmadigi birsey.
Şimdi ben neden sığ goruslu oluyorumda önüne gelenle sevisen ileri görüşlü oluyor ?
Yani bizim dünya gorusumuz gelisme seviyemis cinsellik yasadigin adam sayisi ile mi olculuyor artik ?
Peki neden nikahtan sonra yasanilan cinsellikte kimse pisman degil ve vicdanı sızlamıyor

Son düzenleme:
Öncelikle biz senin kankin değiliz, ikincisi ne içtin bu saatte de ne anlatıyorsun sen?

Tercih meselesi bence , birde cümleler çok devrik tam olarak demek istediğiniz ne ? Kim size sevişmediniz diye sığ dedi bence orda bir cümle kurmuşsunuz ona karşılık size sığ denmiş gibi geldi bana. Yoksa kimse kimsenin tercihine göre sığ yada geniş diyecek hakka sahip değil

Alkollü müsünüz?

Evlenmeden cinselliğe karsiydim evlendim hala karşıyım
Antiseksüel duruşunuzun altında cinselliği bastırmak, yaşayamamak, yaşayınca pişman olmak olabilir mi?
Olmayabilir ama gayet olabilir de...

Peki neden nikahtan sonra yasanilan cinsellikte kimse pisman degil ve vicdanı sızlamıyor

Bu kısımdan zaten çok emin olmamak lazım.

Hı hı alkollüyem tövbe tövbe sevisgen ruhunuza laf soyledim diye mi tüm bu suçlamalar
Ah kuzum sen sevişecek adam bulamadın mı?
Hayır durduk yere bunu sitem edip etrafa saldıracak kadar mı bakmıyorlar sana?
Benim cinsel ilişkim olmadı ama çok şükür senin gibi iğrenç bir zihniyette ve aç değilim bin şükür. Mutsuz ve acınası hayatınızı burada saldırarak atlatmak istiyorsunuz farkındayım ama boş be.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…