Sığı düşünce yapısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Memnun kaldığım hiçbir şeyden pişman olmam. Kaldıramayacak olan yaşamasın zaten ya, evlenmeyi beklesin. Sonra birileri dert ediyor oturduğu yerden.

Kendini bilmeyen yapmasın zaten. Korunmuyorlar sonra oramdan burama gecerken bacagima carpti hamile miyim diye soruyorlar

Denemeden yuksek alinca kafayi usuttum heralde bu ne ve bu saatte ne alaka onu cozemedim ayrica sigi degil sig.

Siz cok yanlis anlamissiniz. Siz evlilikten once cinsellik yasamamak isteyebilirsiniz bu sizi ileri ya da gerici yapmaz. Ama insanlarin yasadigi evlilik oncesi iliskiyi onaylamayarak kendinizi onay veren kurum yerine koydugunuz icin sig goruslu bir insansiniz, sig goruslu olma sebebinizi anlarsaniz belki yorumlamaniz daha kolay olur diye dusundum.

Evlenmeden once cinsellik yasadim ve hic pisman olmadim ayrica ne alaka?

Seneler önce bir arkadaşım vardı. Evlilik öncesinde cinsel ilişki yaşıyordu ama evlendiği kişinin bundan haberi yoktu.
Yarın bir gün şüphe falan ederse diye internette arada böyle postlar atıyordu. Muhtemelen buraya da atmıştır zira ekşi sözlükte bile çift profil kullanıp işini garantiye alıyordu.
Şüphelenirse kocasına hayır ben internette bile böyle paylaşımlar yapıyorum demek için...
Kullandı mı bu yöntemi bilmiyorum.
Aklıma geldi öyle.

Değiyor mu bari bu riyakar yaşama ya?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…